Tikrai yra žiauriai nemalonu, kai eini iš darželio su vaikais tuo keliuku, o automobiliai primyn atgal atbulom važinėjasi. Ir darbuotojų čia neprikišinėkit. Nes jei nesistumdo ant to keliuko rytais ir vakarais. Atvažiavo į darbą ir pastatė mašiną.
Žodžiu, man tikrai yra nesuprantama, kodėl būtinai automobiliu būtina privažiuoti iki pat darželio durų. Turbūt ir nesuprasiu jau, per sena esu
[/quote]
Sveiki,
esu is tu mamau, kurios "primyn atgal atbulom važinėjasi"
Pritariu 100% nuomonei, kad i kiema vaziuoti su automobiliu nesaugu vaiku atzvilgiu ir galima lengvai padaryti grustis, taciau mano megina yra didele, todel as pati jos i grupe nelydziu,- paleidziu prie varteliu (musu iejimas is karto pirmas) ir nuvaziuoju.Pasiimant uztrunku ilgiau, bet vis tiek greitai.Nesu suraukusi nei karto antakiu jei mane tame keliuke uzstato- bet kokiu atveju 5 minutes ir kazkas ateis, o kaip tik nesuprantu mamu, kurios tuo keliuku vaikucius vedas- juk kur automobili pastatyum, puikiai galima praeiti per darzelio teritorija.Tai ir saugiau ir smagiau.
Kodel nestatau masinos kiemuose? Taip, taip patogiau (ir per visus praeitus metus niekam netrukdziau), o ir kazkaip pagalvoju apie tuose kiemuose statomus gyventoju automobilius: galiu pagalvot, kaip as barciausi, jie man, griztant is darbo, i mano "naktine" vieta pastatytas automobilis.Na ir kas, kad tik 10 min, bet negi zmogus po top is kokio 6 auksto leisis perstatinet?
Todel manau, kad neverta diskutuot kodel vieni daro vienaip, kiti- kitaip.Kiekvienas turi savo svariu argumentu ir renkasi taip, kaip jam patogiau:)
Mano mergina siemet paliko Vakares grupe, todel neseniai kalbejau su viena is mamu, kuriso vaikutis liko.Sake, kad dar daug asaryciu rytais buna
Aukletojos tikrai geros ir kompetetingos, todel viskam reikia laiko.
Kantrybes ir styprybes visosm Zemynos mamytem:)