QUOTE(Teranna @ 2009 09 11, 17:06)
o kiek laiko jusu mergytei?k\jus turite uomeni lopseli darzeli "zemyna"? tai cia vienintele man atrodo grupe yra tu paciu maziausiu ar as ka maisau?
Papildyta:
gal galit ka papasakoti apie aukletojas is lopselio ???as pradeja vesti savo vaika bet nz ma ten kazkaip daug kas neaisku
gfal kas galite apsviesti truputi
nelabai supratau klausimo. "Žemyna" yra lopšelis - darželis. Čia yra grupės mažiukams (2 m.), kurios skaitosi
lopšelis, o jau nuo 3 metų yra mišrios grupės, ir skaitosi
darželis. Darželio grupėse yra skirtinga auklėjimo sistema:
montesori arba
gera pradžia. Tėveliai, užrašydami vaikiuką į darželį pasirenka patys, į kokią grupę vesti mažylį.
Mūsų merginai beveik 3, tai einame į darželį, Vakarę.
QUOTE(Ramunelek @ 2009 09 11, 17:59)
Na va jau mano mazoji nenori eiti i darzeli, jau verkti pradeda namie ,kad eis i darzeli,tai visai nezinau kaip cia ji pripras....
o kas negerai? nebandei klaust auklėtojos, merginos savo. Nes mus bent kai perkėlė į Vakarę, tai kelias valandas buvau kartu, kad nebūtų šoko didelio, o ir pati norėjau pažiūrėti kokia ta nauja grupė ir auklėtojos, tai viskas gerai buvo, linksmuolė mergaitė. Gal ji tik verkia kol išeini, bando išsiprašyti taip namo. Pakalbėk su auklėtoja, ar ilgai verkia tau išėjus, gal tik tu pro duris, o ji į žaidimų kambarį ? Gal kuris vaikas skriaudžia ar pan. Na nelauk, kol problema išaugs į didelį kamuolį, ypač jei nenori atsisakyti darželio, gal tikrai atsiras lengvas sprendimo būdas
(pagal vardą įsivaizduoju apie kurią mergaitę kalba eina)