Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(Lishka @ 2009 09 03, 15:40)

Nu tai smagu kad patinka ir viskas gerai. Suprantama, maniškė irgi eina į aušrinės grupę ir tikrai labai smagu kai daug vaikučių jau pažystamų iš lopšelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2009 09 01, 17:03)
Per metus pasikeite aukletoja (vidury metu grizo Genute).Su aukletojom tikrai viskas gerai: nera jos super super, bet priziuri ir uzsiima tikrai gerai.
jei turesit daugiau klausimu- parasykit i AZ- mielaiatsakysiu:)

Pas auklėtoją Genutę abu mano didieji buvo - fantastinė ji. bigsmile.gif

Mano dvynukai keliauja nuo pirmos dienos į lopšelio grupę. Nugi smagu jiem ten. Kol kas tik iki pietų palieku, dar mėnesį tegu nemiega, tegu tik apsipranta...
Atsakyti
mes tai jau bandysim pirmadienį pasilikti miegot. Nors tik 3 dienas eina dar po pusdienį, bet jau penktadienį sakė auklėtoja, kad prašėsi kartu "pagulėt", tai bandysiu palikt, žiūrėsim kaip seksis.
Iš tikro tai turiu didesnę problemą kaip išprašyt vaiką iš darželio, o ne kaip palikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 09 05, 14:25)
Pas auklėtoją Genutę abu mano didieji buvo - fantastinė ji.  bigsmile.gif

Mano dvynukai keliauja nuo pirmos dienos į lopšelio grupę. Nugi smagu jiem ten. Kol kas tik iki pietų palieku, dar mėnesį tegu nemiega, tegu tik apsipranta...

mes ir einam i lopseli darzeli bet nezinau kolas sunkiai nes pirmas dienas b jau bando savo tvarka vaikams idiegti,mano manymu jiems pirma reikia priprasti o po to tik savo taisykles ivedineti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(neonke @ 2009 04 06, 18:58)
man rekomendavo aušrinės grupe, bet kiek žinau pasikeitė auklėtojos. gal kas lankot šia grupe ir galit papasakot, kaip kas ten vyksta, kokios auklėtojos. ankščiau dirbo Rūta ir Ilona, tai girdėjau daug gerų atsiliepipų smile.gif

butinai reikia
Papildyta:
QUOTE(Lishka @ 2009 09 02, 16:08)
Sveiki, mamukai,
Mes buvom papuolę į Aušrinės grupę nuo vakar, bet... šiandien mus perkėlė į Vakarę. Liūdna man ne tiek dėl to, kad į Vakarę, o dėl to, kad perkėlė. Na nesvarbu. Šiandien buvo antra diena tik mano merginai išvis darželyje. Turiu rimtą bėdą - kaip vaiką išsiprašyt namo hihihi.gif šią savaitę dar eisim pusei dienos, kitą jau eisim visai dienai.

Šiandien kažkaip tikriausiai nelaiku mus perkėlė - tuo metu, kai visi mažyliai grįžo iš lauko ir ruošėsi pietauti, tai toooks balaganas gavosi, tai grįžau namo liūdna sad.gif ryt bandysiu atidžiau viską apžiūrėti  rolleyes.gif

o kiek laiko jusu mergytei?k\jus turite uomeni lopseli darzeli "zemyna"? tai cia vienintele man atrodo grupe yra tu paciu maziausiu ar as ka maisau?
Papildyta:
gal galit ka papasakoti apie aukletojas is lopselio ???as pradeja vesti savo vaika bet nz ma ten kazkaip daug kas neaisku unsure.gif gfal kas galite apsviesti truputi
Atsakyti
Na va jau mano mazoji nenori eiti i darzeli ,jau verkti pradeda namie ,kad eis i darzeli,tai visai nezinau kaip cia ji pripras.... verysad.gif Gaila butu atsisakyti,bet jai labai veks tai nekankinsiu vaikucio,gal tada kitamet bus lengviau,na bus matyti,o mes tai einam i Vakares grupe,tik labai gaila kad nera jokios zaidimu aiksteles,tik supynes ir smelio deze... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teranna @ 2009 09 11, 17:06)
o kiek laiko jusu mergytei?k\jus turite uomeni lopseli darzeli "zemyna"? tai cia vienintele man atrodo grupe yra tu paciu maziausiu ar as ka maisau?
Papildyta:
gal galit ka papasakoti apie aukletojas is lopselio ???as pradeja vesti savo vaika bet nz ma ten kazkaip daug kas neaisku  unsure.gif gfal kas galite apsviesti truputi

nelabai supratau klausimo. "Žemyna" yra lopšelis - darželis. Čia yra grupės mažiukams (2 m.), kurios skaitosi lopšelis, o jau nuo 3 metų yra mišrios grupės, ir skaitosi darželis. Darželio grupėse yra skirtinga auklėjimo sistema: montesori arba gera pradžia. Tėveliai, užrašydami vaikiuką į darželį pasirenka patys, į kokią grupę vesti mažylį.
Mūsų merginai beveik 3, tai einame į darželį, Vakarę.

QUOTE(Ramunelek @ 2009 09 11, 17:59)
Na va jau mano mazoji nenori eiti i darzeli, jau verkti pradeda namie ,kad eis i darzeli,tai visai nezinau kaip cia ji pripras.... verysad.gif

o kas negerai? nebandei klaust auklėtojos, merginos savo. Nes mus bent kai perkėlė į Vakarę, tai kelias valandas buvau kartu, kad nebūtų šoko didelio, o ir pati norėjau pažiūrėti kokia ta nauja grupė ir auklėtojos, tai viskas gerai buvo, linksmuolė mergaitė. Gal ji tik verkia kol išeini, bando išsiprašyti taip namo. Pakalbėk su auklėtoja, ar ilgai verkia tau išėjus, gal tik tu pro duris, o ji į žaidimų kambarį ? Gal kuris vaikas skriaudžia ar pan. Na nelauk, kol problema išaugs į didelį kamuolį, ypač jei nenori atsisakyti darželio, gal tikrai atsiras lengvas sprendimo būdas mirksiukas.gif (pagal vardą įsivaizduoju apie kurią mergaitę kalba eina)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lishka: 15 rugsėjo 2009 - 22:53
Sveikutės,
Mes esame užsirašę į šį darželį, bet eisime kai bus trys, dabar dar tik pusantrų.Mes šį darželį pasirinkome tik dėl mitybos, nes prapoguojame sveiką gyvenimo būdą,tiksliau laikomės kelių elementarių sveikatos taisyklių:geriam tik vandenuką prieš valgį,tik po maisto jokiu būdu, vaisius galima valgyti tik 20min. prieš valgų, ir jų negalima maišyti su niekuo kitu, niekada. Bei mėsytę mėgaujamės tik vieną arba du kartus per savaitę ir tik su daržovėmis (nes bulvės, makaronai ar kruopos, tai peilis).
Tai va norėjau paklausti mamyčių kurių mažyliai lanko šį darželį, ar mums išeis bent kiek išlaikyti savo mytybos įpročius??
Atsakyti
QUOTE(budre @ 2009 09 16, 15:38)
Tai va norėjau paklausti mamyčių kurių mažyliai lanko šį darželį, ar mums išeis bent kiek išlaikyti savo mytybos įpročius??

Pavyks, bet teks dar papildomai aulėtojas įspėti apie įpročius. Pvz aš lopšelinukų auklėtojas ir šeimininkėlę įspėjau, kad mano vaikinai negeria saldintos arbatos ir pan...

Kol kas priekaištų lopšelio grupės auklėtojoms neturiu jokių. Paprasta joms kol kas, kai vos keli vaikyčiai lanko. cool.gif Kitą rudenį keliaus vaikai į montesorinę grupę, kur ir didieji eidavo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 09 16, 22:26)
Pavyks, bet teks dar papildomai aulėtojas įspėti apie įpročius. Pvz aš lopšelinukų auklėtojas ir šeimininkėlę įspėjau, kad mano vaikinai negeria saldintos arbatos ir pan...

Kol kas priekaištų lopšelio grupės auklėtojoms neturiu jokių. Paprasta joms kol kas, kai vos keli vaikyčiai lanko.  cool.gif Kitą rudenį keliaus vaikai į montesorinę grupę, kur ir didieji eidavo.  bigsmile.gif

Aš tai nesuprantu priėmimo tvarkos. Įdomu,ar tikrai šiais metais priimti,visi lopšelio vaikai yra prioritetiniai,kaip sako direktorė, t.y. studentų, daugiavaikių šeimų ir pan. vaikai g.gif ?
Dar kitas klausimas, jei mūsų dabar nepriėmė į lopšelį, mes prašėme, kai pildėme prašymą, į montesori grupę, tai nepapuls vaikas ir į darželį, nors prašymas bus paduotas prieš 3 metus??? Lopšelio vaikai vėl turės pirmenybę prieš nelankiusius darželio, ar kaip yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 rugsėjo 2009 - 22:46
QUOTE(regal @ 2009 09 16, 23:45)
1. Aš tai nesuprantu priėmimo tvarkos. Įdomu,ar tikrai šiais metais priimti,visi lopšelio vaikai yra prioritetiniai,kaip sako direktorė, t.y. studentų, daugiavaikių šeimų ir pan. vaikai g.gif ?
2. Dar kitas klausimas, jei mūsų dabar nepriėmė į lopšelį, mes prašėme, kai pildėme prašymą, į montesori grupę, tai nepapuls vaikas ir į darželį, nors prašymas bus paduotas prieš 3 metus??? Lopšelio vaikai vėl turės pirmenybę prieš nelankiusius darželio, ar kaip yra?

1. Gali būti, nes prioritetas yra dar ir vaikiukam, kurių sesės ar broliai jau lanko tą darželį. Taigi pilnia tikiu, kad visi priimti į lopšelį buvo prioritetiniai.

2. Nebūtinai. Lopšelį lanko mažiau vaikučių nei yra darželyje vietų. Jei užrašėte prieš 3 metus, tai manau, kad tikrai pateksite. Pasiskambinkit pavasariop ir manau tiksliau galėsit sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(Lishka @ 2009 09 17, 09:42)
1. Gali būti, nes prioritetas yra dar ir vaikiukam, kurių sesės ar broliai jau lanko tą darželį. Taigi pilnia tikiu, kad visi priimti į lopšelį buvo prioritetiniai.

2. Nebūtinai. Lopšelį lanko mažiau vaikučių nei yra darželyje vietų. Jei užrašėte prieš 3 metus, tai manau, kad tikrai pateksite. Pasiskambinkit pavasariop ir manau tiksliau galėsit sužinoti.

1. Nebūčiau visai tikra, bet dar pasitikslinkit - kol kas grupę lanko 8 vaikučiai, gal ne visi priimti atvyks...

2. Į montesorinę grupę (jų gi dvi) kol kas tik trys vaikai iš man žinomų lopšeliukų norės - manieji ir draugės. wink.gif Jei konkrečiai parašėt, kad tik ten ir ne kitur, turėtumėt patekti. cool.gif Mes pvz pasirinkę esam "Medeinos" grupę, nes ten ir didieji lankė, kitos lankymo nė nesvarstom...
Atsakyti
Sveiki,

Norejau siek tiek daugiau suzinoti apie si darzeli....
Kada reikia uzsirasyti?
Zinoma, svarbiausia- aukletojos... kuri geriausia jusu nuomone, o gal tokiu nera..
Ar cia vykdomas geras ukdymas?
Na, viska, ka Jusu nuomone aktualu naujokams.
Dekui.
Atsakyti