Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(krkristina @ 2009 03 31, 19:30)
Ir dar... gal zinot aukletoja vardu Sandra? Ji montesori grupeje dirba (bent jau man taip sake). Man patare uzrasyti vaika i jos grupe, sake puiki aukletoja. Gal turit kokiu nuomoniu jei pazistat?

Gerai patarė. wink.gif Tik ar jūs rašėt pareiškimą į montesorinę grupę? Pasidomėkit iš anksto apie patekimą, nes norinčių visad daugiau, nei priima. O mokestis kiekvienoj grupėj skiriasi. Montesoriukų tėvai daugiausiai moka. bigsmile.gif
Atsakyti
I darziuka uzsirasem jau daugiau kaip pries du metus, bet grupes tuo metu nepasirinkom. Tai tikiuosi galesim pasirikti dabar. Bus matyt kaip bus... g.gif
Atsakyti
man rekomendavo aušrinės grupe, bet kiek žinau pasikeitė auklėtojos. gal kas lankot šia grupe ir galit papasakot, kaip kas ten vyksta, kokios auklėtojos. ankščiau dirbo Rūta ir Ilona, tai girdėjau daug gerų atsiliepipų smile.gif
Atsakyti
Mamos, gal žinot, ar reikia iš gydytojo pažymos, kai pradėsim vesti vaikus nuo rugsėjo?
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 08 11, 18:18)
Mamos, gal žinot, ar reikia iš gydytojo pažymos, kai pradėsim vesti vaikus nuo rugsėjo?

Tikrai reikia.
O į lopšelį ar darželį vesite?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Į darželį vesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 08 12, 08:56)
Ačiū 4u.gif
Į darželį vesiu smile.gif

Aišku, manąjį lyg į lopšelio grupę priėmė, nors nesu 100procentų tikra unsure.gif
Atsakyti
Na va o mes jau pradesim eiti i darzeli ,tik nezinom kaip bus,nes labai reikia dar mamytes,na o papuolem i vakares grupe,jai kas ka zinote tai parasikite,butu malonu isgirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunelek @ 2009 08 31, 17:13)
Na va o mes jau pradesim eiti i darzeli ,tik nezinom kaip bus,nes labai reikia dar mamytes,na o papuolem i vakares grupe,jai kas ka zinote tai parasikite,butu malonu isgirsti smile.gif

sveiki,
mano dukryte visus praeitus metus lanke Vakares grupe, o siemet ja perkele i Melyteles.
Per metus pasikeite aukletoja (vidury metu grizo Genute).Su aukletojom tikrai viskas gerai: nera jos super super, bet priziuri ir uzsiima tikrai gerai.
jei turesit daugiau klausimu- parasykit i AZ- mielaiatsakysiu:)
Atsakyti
Sveiki, mamukai,

QUOTE(Ramunelek @ 2009 08 31, 19:13)

Mes buvom papuolę į Aušrinės grupę nuo vakar, bet... šiandien mus perkėlė į Vakarę. Liūdna man ne tiek dėl to, kad į Vakarę, o dėl to, kad perkėlė. Na nesvarbu. Šiandien buvo antra diena tik mano merginai išvis darželyje. Turiu rimtą bėdą - kaip vaiką išsiprašyt namo hihihi.gif šią savaitę dar eisim pusei dienos, kitą jau eisim visai dienai.

Šiandien kažkaip tikriausiai nelaiku mus perkėlė - tuo metu, kai visi mažyliai grįžo iš lauko ir ruošėsi pietauti, tai toooks balaganas gavosi, tai grįžau namo liūdna sad.gif ryt bandysiu atidžiau viską apžiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lishka @ 2009 09 02, 15:08)
Sveiki, mamukai,
Mes buvom papuolę į Aušrinės grupę nuo vakar, bet... šiandien mus perkėlė į Vakarę. Liūdna man ne tiek dėl to, kad į Vakarę, o dėl to, kad perkėlė. Na nesvarbu. Šiandien buvo antra diena tik mano merginai išvis darželyje. Turiu rimtą bėdą - kaip vaiką išsiprašyt namo hihihi.gif šią savaitę dar eisim pusei dienos, kitą jau eisim visai dienai.

Šiandien kažkaip tikriausiai nelaiku mus perkėlė - tuo metu, kai visi mažyliai grįžo iš lauko ir ruošėsi pietauti, tai toooks balaganas gavosi, tai grįžau namo liūdna sad.gif ryt bandysiu atidžiau viską apžiūrėti  rolleyes.gif

O kodėl jus perkėlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rika99 @ 2009 09 03, 12:01)
O kodėl jus perkėlė  g.gif

Dėl to, kad į Aušrinę pateko 9 mažiukai iš lopšelio buvę kartu, o kažkodėl 2 mergaites nukėlė į Vakarę. Vienos iš jų tėtis ir paprašė, kad vaikai kartu būtų, nes ir tėveliai ir vaikai pažįstami. Mes atseit vienintelės buvom nelankiusios darželio, tai direktorė ir pasakė, kad jei mes sutiksim, galės sukeist, kitu atveju ne. Nu aš sutikau, nes įsivaizduoju, kad ir aš tikriausiai norėčiau, kad vaikai eitų su tais pačiais, tuo labiau, jei yra galimybė. Viskas normaliai, nieko čia tokio, tik šiaip vakar sudirgus dėl to buvau - šiandien jau viskas gerai, merginai patinka - tai ir man patinka rolleyes.gif
Atsakyti