Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(valentuk @ 2009 02 26, 09:15)
Na va,o as maniau kad pazystu ax.gif Kodel klausiau,del to kad kita savaite i grupe ateina sita mergaite.Vadinasi ateis dvi 4u.gif Tai kiek metuku tavo mergaitei? unsure.gif  Bet kaip idomu,grupeje tiktai 3 berniukai biggrin.gif

Gal irgi panašaus amžiaus ateis g.gif Mano Liepai bus trys už kelių savaičių.
Dėl berniukų tai geras bigsmile.gif Gal mažiau muštynių būna smile.gif

QUOTE(vikaliu @ 2009 02 26, 09:46)
Atsiliepimai geri        smile.gif
Jei ką reikia į grupę pirkt, surenkam pinigėlius ir perkam. Be to, yra grupės fondas, į kurį tėveliai įneša pinigėlius, kuriuos auklėtojos naudoja vaikučių reikmėms      smile.gif

4u.gif
Dėl tokio rinkimo viskas suprantama.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2009 02 25, 13:21)
Mes lankom      smile.gif
Malonu ir čia susitikt                    4u.gif      smile.gif
Papildyta:
Šiaip tai šiais metais Upynos grupėj buvo panašaus amžiaus vaikai - visi apie 4 metukus. Gal tik žada priimt jaunesnių                smile.gif

Paulina pasigedo savo drauges 4u.gif gal sergat? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cara @ 2009 02 26, 14:57)
Gal irgi panašaus amžiaus ateis g.gif Mano Liepai bus trys už kelių savaičių.
Dėl berniukų tai geras bigsmile.gif Gal mažiau muštynių būna smile.gif
4u.gif
Dėl tokio rinkimo viskas suprantama.

Aukletojos labai patenkintos mergaitemis thumbup.gif o berniukai nors tiktai trys,bet atstoja daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2009 02 26, 15:33)
Paulina pasigedo savo drauges 4u.gif gal sergat? doh.gif

Ir Viktorija draugų pasiilgo 4u.gif
Sergam verysad.gif Tiksliau sirgom, nes jau galima sakyt pasveikom. Pirmadienį turėtume eit į darželį, jei niekas nepasikeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2009 02 26, 15:51)
Ir Viktorija draugų pasiilgo      4u.gif
Sergam      verysad.gif      Tiksliau sirgom, nes jau galima sakyt pasveikom. Pirmadienį turėtume eit į darželį, jei niekas nepasikeis        rolleyes.gif

Ir mes savaite nejom.vakar pirma diena pasirodem 4u.gif na stai nuo pirmadienio padauges dar musu grupe,atves nauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2009 02 26, 16:47)
na stai nuo pirmadienio padauges dar musu grupe,atves nauju

aš tik bijau, kad kosinčių/snargliuojančių nebūtų, nes jau tikrai nebesinori sirgt schmoll.gif
Atsakyti
[quote=cara,2009 02 24, 01:50]
ruošiuosi vesti į tą grupę ir labai greitai- už savaitės.

Kaip sekasi lankyti darzeli? 4u.gif Mes tai vel apsirgom,todel neinam unsure.gif Bet maciau auklyte,sake kad atejo pas mus nauja mergyte Liepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 02 26, 14:57)
Mano Liepai bus trys už kelių savaičių.

Žinau, kad Liepa jau eina, tik dar neteko matyt smile.gif Ar visą dieną būnat? Kaip sekasi?

QUOTE(valentuk @ 2009 02 26, 15:33)
gal sergat?

tai dabar jau jūs sergat? verysad.gif kaip jaučiatės?
Atsakyti

tai dabar jau jūs sergat? verysad.gif kaip jaučiatės?
[/quote]

Nezinau,palankem 3 dienas,paskui buvom miske savaitgali praeita,toks geras oras buvo,tai vaikai prisiziozinejo,prisimurgde sniege,tai Paulinai kita diena sloga,gerkle skaudejo.Savaite jau sedim namie,norejau pirmadieni vesti,bet palauksiu iki antradienio kaip bus. bigsmile.gif Zinau kad nauja mergaite lanko,maciau Asta,kai buvau pas direktore del mazesnio sunaus pasikalbet. Nuo rudens ir maniskis ateis i musus grupe,taip kad mazesniu vaiku dar padauges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2009 03 07, 13:35)
Kaip sekasi lankyti darzeli? 4u.gif Mes tai vel apsirgom,todel neinam unsure.gif Bet maciau auklyte,sake kad atejo pas mus nauja mergyte Liepa biggrin.gif

Gerai viskas, kad tik nesirgtų smile.gif Sakė jai labai patinka auklėtoja Milda, Aldona truputį tik patinka, o Asta nepatinka, nes neskaniai gamina ir nori, kad valgytų biggrin.gif

Jūs sveikit greičiau 4u.gif

QUOTE(vikaliu @ 2009 03 07, 16:37)
Žinau, kad Liepa jau eina, tik dar neteko matyt        smile.gif    Ar visą dieną būnat? Kaip sekasi?

Dar būna tik iki pietų miego. Liepa pasilieka ir būna be ašarų kolkas thumbup.gif Tik man sunku, labai tikiuosi tai greit praeis unsure.gif

Gal galit patarti, ką nešti švenčiant gimtadienį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 03 10, 16:16)
Gerai viskas, kad tik nesirgtų smile.gif Sakė jai labai patinka auklėtoja Milda, Aldona truputį tik patinka, o Asta nepatinka, nes neskaniai gamina ir nori, kad valgytų biggrin.gif

Jūs sveikit greičiau 4u.gif
Dar būna tik iki pietų miego. Liepa pasilieka ir būna be ašarų kolkas thumbup.gif Tik man sunku, labai tikiuosi tai greit praeis  unsure.gif

Gal galit patarti, ką nešti švenčiant gimtadienį blush2.gif

Mes jau lankom darzeli 4u.gif Maciau Liepa,tokia mazuliuke biggrin.gif Aldona pasisodinus ja ant keliu ir niekaip nesuprato ka ji nori pasakyti,Sako mums vertejo reikia biggrin.gif Del gimtadienio tai nesa torta.Visada buna svente vaikui. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mes pradesim lankyti sita darzeli nuo rugsejo, bet taip ir nepaklausiau kiek reikia moketi i menesi. Gal kuri parasytumet ? smile.gif
Atsakyti
Ir dar... gal zinot aukletoja vardu Sandra? Ji montesori grupeje dirba (bent jau man taip sake). Man patare uzrasyti vaika i jos grupe, sake puiki aukletoja. Gal turit kokiu nuomoniu jei pazistat?
Atsakyti