Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

Mano irgi pietums -tik sriuba, vakariene- jam nevalgoma, o namie tai lygiai su manim sukerta
Atsakyti
man rodos, kad tik dvi grupės ir yra su miegamuoju toj pačioj patalpoj. lovos išverčiamos iš spintų, tai vakarė ir aušrinė. apie vakarę, tai ačiū mamytėm, kad atvėrė akis, gal kas galit apie aušrinės grupę papasdakoti? labai dėkinga būčiau, nes maniškis kogero į ją ir papuls.
dėl mitybos, tai aš nieko prieš, kad agurkai vietoj dešros, namuose pakanka tų dešrų smile.gif bet pagalvokit, kad dienai skiriami 4lt vieno vaiko maistui. pabandykit už 4lt namuose vaikui pagaminti pusryčius, pietus, pavakarius ir dar kokį vaisių nupirkt....
Atsakyti
QUOTE(neonke @ 2008 09 22, 14:30)
man rodos, kad tik dvi grupės ir yra su miegamuoju toj pačioj patalpoj. lovos išverčiamos iš spintų, tai vakarė ir aušrinė.

Upynoj irgi iš spintų lovos išsilanksto rolleyes.gif
Atsakyti
tai trys tada grupės smile.gif jaučiu pakeist lovytes i naujas, tai nepigu .... g.gif nors tuos čiužinukus gal kaip pakeist pigiau. man kad jos išsiverčia, tai nieko, atrodo, kad vaikam smagiau miegoti smile.gif jiem idomu, nes namie tokių dalykėlių nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neonke @ 2008 09 24, 12:54)
jaučiu pakeist lovytes i naujas, tai nepigu ....  g.gif  nors tuos čiužinukus gal kaip pakeist pigiau.

Manau, kad ne dėl pigumo/brangumo, o taupant vietą taip padaryta. Beje, čiužinukai pas mus šimet nauji smile.gif
Atsakyti
Na jau baigiasi pirmas mėnuo VAKARĖS grupėje, tai jau pati galiu pateikti kai kuriuos komentarus.
Pati didžiausia problema:lovos.Lygiai tokios pat kai aš pati prieš 26 metus lankiau darželį- niekas nepasikeitę.Bet yra vilčių: kitais metais jau ateis eilė remontui ir bus jos keičiamos (kartu su kilimine danga,langais ect.) Bet iki remonto visi metai, o vaikams formuojasi stuburas, todėl bandysiu organizuoti mamytes čiužinių keitimui (Šiauliuose yra gamykla, kurioje galima užsakyti pagal pateiktus matmenis).
Dėl maisto tai ypač juokinga: mano dukrai viskas TAIP SKANU, (grįžus pareiškia auklei kad ji tokių skanių kotletėlių nemoka pagaminti:), nors grįžta pakankamai alkana, dėl ko galima spręst, kad maisto mažoka.Bet čia jau socialinė problema.
Auklėtojos tikrai malonios, rūpestingos.Anksčiau aprašytą Liną pakeitė Jūratė (jie mano dukra gerai pasakė vardą).
o dėl sirgimo, tai matau, kad bus bėdų: kai tik nueinu, taip kas nors kosti...sad.gif
Atsakyti
Dėl grupių įrangos. Mano didieji lankė "Medeinos grupę". Ir lovos naujos, ir santechnika pakeista, ir remontas darytas ne kieno kito, o pačių tėvų pinigais. Ir mokėt negaila, kai vaikų reikmėm pinigai eina...

Dabar man tik smalsu, gal kieno vaikutis eina į naują lopšelio grupę? Planuoju dvynukus po pusdienį nuo metų leisti (vėliau pereis į Medeiną - geresnės grupės ir auklėtojų jau neieškau, kai didiesiem ten super buvo thumbup.gif ), o apie ją nelabai ką žinau...
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 11 22, 13:54)
Dėl grupių įrangos. Mano didieji lankė "Medeinos grupę". Ir lovos naujos, ir santechnika pakeista, ir remontas darytas ne kieno kito, o pačių tėvų pinigais. Ir mokėt negaila, kai vaikų reikmėm pinigai eina...

Dabar man tik smalsu, gal kieno vaikutis eina į naują lopšelio grupę? Planuoju dvynukus po pusdienį nuo  metų leisti (vėliau pereis į Medeiną - geresnės grupės ir auklėtojų jau neieškau, kai didiesiem ten super buvo  thumbup.gif ), o apie ją nelabai ką žinau...

Maniškė dabar lanko, viskuo esam patenkinti, ir grupėj nauji baldeliai viskas naują ir gražu thumbup.gif . Ir auklėtojos thumbup.gif , gail abus pavasary palikt ir eit į kitas grupes ax.gif . Mano dukrytei patinka.
Atsakyti
sakykit mamytės, ar šis darželis vasarą dirba?
Atsakyti
Iki šių metų nedirbo, bet dabar atsidarė lopšelio grupė ir turi dirbt.
Atsakyti
sveikos mamytės smile.gif sakykit, kokie užsiėmimai vyksta geros pradžios grupėse, kokia auklėtoja rekomenduotumėt? ačiū
Atsakyti
QUOTE(neonke @ 2009 01 07, 11:43)
sakykit mamytės, ar šis darželis vasarą dirba?

dirgs birzeli ir rugpjuti, o liepa vaikus paskirstys po kitus darzelius smile.gif
Atsakyti