Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

Na ir mes bandysim 8.30,bet nežinau ar spėsim,reikia dar didžkę nuvežt g.gif
Papildyta:
Gal kokių raminamų išgert tongue.gif ,jau tiek neramu doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 08 31, 12:19)
Na ir mes bandysim 8.30,bet nežinau ar spėsim,reikia dar didžkę nuvežt g.gif
Papildyta:
Gal kokių raminamų išgert tongue.gif ,jau tiek neramu doh.gif  smile.gif

susitaikykit kad tikrai daugiau ar mažiau verks, kai paliksit unsure.gif verysad.gif Man tik baisu kad tas verkimas nepakenktų dukrai g.gif Jau lankėm, buvo viskas gerai iki kol nepasikeitė auklėtoja, kažin kas jai nepatinka: ar tai kad nauja atejo, ar pati auklėtoja... Jau dabar "sėdžiu kaip ant adatų" ir nelaukiu rytojaus, nes ateis dar ir nauji vaikai doh.gif o pietų miegui manoji liks viena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 31, 13:25)
susitaikykit kad tikrai daugiau ar mažiau verks, kai paliksit  unsure.gif  verysad.gif Man tik baisu kad tas verkimas nepakenktų dukrai  g.gif Jau lankėm, buvo viskas gerai iki kol nepasikeitė auklėtoja, kažin kas jai nepatinka: ar tai kad nauja atejo, ar pati auklėtoja... Jau dabar "sėdžiu kaip ant adatų" ir nelaukiu rytojaus, nes ateis dar ir nauji vaikai  doh.gif o pietų miegui manoji liks viena  unsure.gif

jus kaip nervuojates maziukai jaucia,ramiau mamytes viskas bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif tai jus nepalikit vienos jai yra galimybe blush2.gif
Atsakyti
Su rugsejo 1-ja thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif geros 1-osios dieneles darzelyje biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
na ir kaip pirmieji ispudziai? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mes ir i sy darzely keliausi , bet va rugsejo 1 mum su kosuliuku gavosi smile.gif tenka darziuka atideti :0 labai idomu patapo kaip pirma dienele praejo 5 grypes vaikiukam kaip aukletojos? ar mamytem patiko? as tai manau kad vaikiukai eina pas vaikus ir aukletoja, jai su jais gerai sutare pats darziuka nebebaubas buna
aisku mamytes visada labiau bijo nei vaikukai jiem nauja ir idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 09 01, 11:23)
Sveikos, mes ir i sy darzely keliausi , bet va rugsejo 1 mum su kosuliuku gavosi smile.gif tenka darziuka atideti  :0 labai idomu patapo kaip pirma dienele praejo 5 grypes vaikiukam kaip aukletojos? ar mamytem patiko? as tai manau kad vaikiukai eina pas vaikus ir aukletoja, jai su jais gerai sutare pats darziuka nebebaubas buna
aisku mamytes visada labiau bijo nei vaikukai jiem nauja  ir idomu smile.gif

nu man visai nieko g.gif tik va aukletoja sako uz val pasukit ir tel isjunktas visa laika blink.gif g.gif tai paskambinau direktorei ir pasakiau kad negaliu dasiskambinti ir pasiteiraut del maziuko schmoll.gif paskiau irgi dar vienas dalykas teveliai kurie atvede dviese vaika kitaip kalbejo as pvz atvedziau viena maziuka nes tetis darbe tai taip nelabai kalbejo....nors ir geliu pridovanojo maziukas biggrin.gif nu ziuresiu kaip nueisiu ka kalbes... g.gif seip tokia nebloga aukletoja pasirode g.gif nu ziuresiu kaip maziuka parsivesiu parasysiu 4u.gif mirksiukas.gif idomu kaip kitoms sekes ax.gif
Liumcikas o jus irgi i penkta eisit grupe? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 01 rugsėjo 2008 - 10:30
zadejo kad i 5 smile.gif
cia aukletoja snekjo ne kaip nes atvedei be tevelio ar direktore????
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 09 01, 11:59)
zadejo kad i 5 smile.gif
cia aukletoja snekjo ne kaip nes atvedei be tevelio ar direktore????

aukletoja g.gif na bet atejau pirma maziuka pasiimti tai pakalbejom tai tokia maloni pasirode ta seimininkute tokia gruboka pasirode biski g.gif bet aukletoja tai gera graziai snekejo kaip atejau,vaikucius susisodinus piese,sake mazius neverke visai,tai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,

O mano mažiukė praverkė visą laiką unsure.gif Ir su tuo tel. ir nesusipratimas gavosi doh.gif Kiek skambinau vis išjunktas,o kitų numerių nežinau.Galvojau jei bus kas blogai tai auklėtoja gal pati paskambins(optimistė doh.gif )Jei būčiau žinojus,kad mažė verkia būčiau iškart atvarius unsure.gif Nu nelabai man patiko schmoll.gif

Dinelė2,taviškis tai šaunuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 01, 15:16)
Labutis,

O mano mažiukė praverkė visą laiką unsure.gif Ir su tuo tel. ir nesusipratimas gavosi doh.gif Kiek skambinau vis išjunktas,o kitų numerių nežinau.Galvojau jei bus kas blogai tai auklėtoja gal pati paskambins(optimistė doh.gif )Jei būčiau žinojus,kad mažė verkia būčiau iškart atvarius unsure.gif Nu nelabai man patiko schmoll.gif

Dinelė2,taviškis tai šaunuolis 4u.gif

jo as buvau ten gera pusvalandi ir maciau...tai aukletojai ir as neprisiskambinau niekaip schmoll.gif doh.gif tai irgi buvau kaip ant adatu tada paskambinau direktorei,paklausiau kaip ten kas sake viskas gerai,apsiraminau...o nuejusi maciau kad taviske labai verke bet prie jos tikrai ejo ir panesiot siule,viska ir sausainuka,o ji klyke be perstojo ir uzmigo nuo to rekimo doh.gif blink.gif varksiuke,labai uzsispyrusi g.gif biggrin.gif o ten eina sau paziejau atejo viena mergyte kaip kirto is zaislo vaikui i aki per pietus blink.gif doh.gif ir jis ir inai verkia,mano mazius dainuoja,tavo verkia kampe...ziaurus vaizdelis eina sau unsure.gif
Atsakyti
Manoji, kaip galvojau kad verks, tai ir verke. 10 val. gavau is aukletojos sms, kad nenusiramina..aisku as iskart meciau visus darbus ir lekiau jos paimti. O nuvaziavus pamaciau toki vaizdeli, kad paciai nors bliauk...gal kokie 8 vaikai, ir visi verkia doh.gif doh.gif doh.gif vieni nuo kitu bliauna..nezinau ka reiks daryti, bet tikriausiai bandysiu pratinti vel po pora valandu, arba padarysiu 2 savaiciu pertrauka, kad kiti vaikai apsiprastu ir tada gal maniske nebeverks g.gif unsure.gif
Atsakyti