Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(xantia @ 2008 08 28, 12:11)

Sveikutės,jau pasiimiau pažymą iš gydytojos,pasiruošusios eit rolleyes.gif Nu bet tokia savijauta šudina blush2.gif

Sveikutės,jau pasiimiau pažymą iš gydytojos,pasiruošusios eit rolleyes.gif Nu bet tokia savijauta šudina blush2.gif

ir mano unsure.gif mes vakar irgi jau pazyma pasiemem ir vakar uzvezem,bet direktore tokia piktoka buvo sako neturiu laiko padejeja serga mano,ten dar bihaltere irgi pasieme bileteni tai sako sedziu viska dirbu nespeju.... unsure.gif
Atsakyti
dukros grupeje pasikeite abi aukletojos, tai maniske ir vakar ir siandien verke verysad.gif taip man negera, o buvo jau pripratus, vos spedavau nurengti , begdavo i grupe.. aisku pripras ir prie situ, bet as jau buvau nusiraminus kad pripratom prie darzelio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 29, 09:05)

dukros grupeje pasikeite abi aukletojos, tai maniske ir vakar ir siandien verke  verysad.gif taip man negera, o buvo jau pripratus, vos spedavau nurengti , begdavo i grupe.. aisku pripras ir prie situ, bet as jau buvau nusiraminus kad pripratom prie darzelio  cool.gif

dukros grupeje pasikeite abi aukletojos, tai maniske ir vakar ir siandien verke  verysad.gif taip man negera, o buvo jau pripratus, vos spedavau nurengti , begdavo i grupe.. aisku pripras ir prie situ, bet as jau buvau nusiraminus kad pripratom prie darzelio  cool.gif

verysad.gif nu va kaip nesmagu jums unsure.gif na tikekimes kad ipras 4u.gif mirksiukas.gif as jau irgi visai nelaukiu pirmadienio unsure.gif
Atsakyti
ipras..bet gaila vaiko verysad.gif pirmadieni dar ir vaikai kiti bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 29, 10:34)

ipras..bet gaila vaiko  verysad.gif pirmadieni dar ir vaikai kiti bus  unsure.gif

ipras..bet gaila vaiko  verysad.gif pirmadieni dar ir vaikai kiti bus  unsure.gif

o gal su vaikuciais bus smagiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 29, 11:35)

bus nauji vaikai, kurie taip pat pirma diena darzelyje, tai aisku be asaru neapsieis..o kai verks kiti, tikriausiai verks ir manoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 29, 12:42)

bus nauji vaikai, kurie taip pat pirma diena darzelyje, tai aisku be asaru neapsieis..o kai verks kiti, tikriausiai verks ir manoji  doh.gif

bus nauji vaikai, kurie taip pat pirma diena darzelyje, tai aisku be asaru neapsieis..o kai verks kiti, tikriausiai verks ir manoji  doh.gif

unsure.gif oi negazdink unsure.gif doh.gif viskas bus gerai,pamatysi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
Aš ir to bijau,kad pamačius,jog kiti verkia ir maniškė išsigąs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 08 29, 15:58)

Labutis,

Labutis,

drinks_cheers.gif nu nieko gal niekas neverks lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis.

Dinelė2,o rytoj neši gėlyčiū? g.gif Mano didžkė tai neš,gal ir mažiukei reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 08 31, 09:21)

Labas rytelis.

Dinelė2,o rytoj neši gėlyčiū? g.gif Mano didžkė tai neš,gal ir mažiukei reiktų smile.gif

Labas rytelis.

Aš ne Dinelė blush2.gif bet irgi galvoju ką daryti...nelabai žinau kiek reikia nešti, nes man sake kad yra 2 aukletojos ir šeimininkė smile.gif bet antros aukletojos dar nesu mačius g.gif galvoju gal bendra puokštelę visom 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 31, 11:09)

Aš ne Dinelė  blush2.gif bet irgi galvoju ką daryti...nelabai žinau kiek reikia nešti, nes man sake kad yra 2 aukletojos ir šeimininkė  smile.gif bet antros aukletojos dar nesu mačius  g.gif galvoju gal bendra puokštelę visom 3  g.gif

Aš ne Dinelė  blush2.gif bet irgi galvoju ką daryti...nelabai žinau kiek reikia nešti, nes man sake kad yra 2 aukletojos ir šeimininkė  smile.gif bet antros aukletojos dar nesu mačius  g.gif galvoju gal bendra puokštelę visom 3  g.gif

as nupirkau 3 rozes,viena direktorei nes ryte reikes pirma pas ja uzeit kaip man ji pati sake ir dviem auktetojom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xantia @ 2008 08 31, 10:21)

Labas rytelis.

Labas rytelis.

beja mums sake ateit mazdaug ant puse 9 kad ant pusryciu papultume mirksiukas.gif kada jus ateisit? ax.gif
Atsakyti