Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

as tai nuejau i darziuka,i ta grupe kur maziukas bus tai tokia nejauki unsure.gif unsure.gif unsure.gif nezinau jai ir man maziaus gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 27, 12:05)
as tai nuejau i darziuka,i ta grupe kur maziukas bus tai tokia nejauki unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  nezinau jai ir man maziaus gaila doh.gif

o kuri jūsų bus? g.gif Mes einam į ankstyvojo ugdymo grupę tai man gana jauku ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 27, 13:13)
o kuri jūsų bus?  g.gif Mes einam į ankstyvojo ugdymo grupę tai man gana jauku ten  ax.gif

mmm ka zinau kaip cia pasakius,5grupe bus,o kur tai nezinau kaip pasakyt doh.gif blush-anim-cl.gif2:man atrodo mes irgi i tapacia grupe kaip jus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 27 rugpjūčio 2008 - 12:21
Dinelė2,negązdink unsure.gif ,mes juk ir į 5 grupę eisim.O kada buvai?Šiandien?
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 08 27, 14:43)
Dinelė2,negązdink unsure.gif ,mes juk ir į 5 grupę eisim.O kada buvai?Šiandien?

nu negazdinu,bet nu man tai taip pasirode nelabai jauku tenais,salta taip unsure.gif aha sendien 4u.gif nu ka zinau as tai jauciu pradesim eit matysim kaip ten,bet jai geri teveliai bus,tai surinkt po koki 100lt ir sudet bent kokia pigiausia kilimine danga ten.. rolleyes.gif nes grindys plikos ten,mazas kilimukas ,tai vaikuciams ziema turetu buti nekas ten unsure.gif ai nu kazka daryt kad butu bent kiek maziukams jaukiau zaisti ir buti tenais wub.gif tik nepastebejau ar plastikiniai langai ten,bet ytariu kad taip g.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 27 rugpjūčio 2008 - 13:55
Maniškė nesušals irnesakyk.gif Mes ir be kilimų gyvenam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 08 27, 15:23)
Maniškė nesušals irnesakyk.gif Mes ir be kilimų gyvenam tongue.gif

biggrin.gif ai man kazkaip ten nelabai pasirode nu ziuresim pirma reik pradet lankyt 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkaip anksciau kaip buvau kazkokioj grupej,gal dar mazesniu vaikiukiu tai visai nieko ten buvo,o cia tai taip sau blush2.gif ai nu nieko pradesim eit ir bus matyt,svarbiausia butu aukletojos geros ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mes tai einam i 1 grupę, ir kilimas yra tikrai didelis, ir zaislu, ciuzyklų, supynių (supamo arkliuko tipo), šiaip visai dėl to esu patenkinta. Ir langai plastikiniai sudėti. bet va, šiandien atėjo tikroji mūsų auklėtoja, tai dukrytė liko verkdama. Vedė vyras, aš jos nemačiau, bet sake ankstesnė iš pirmo žvilgsnio jam atrodė nuoširdesnė unsure.gif Na, gal verkė kad liko su nepažystamu žmogum unsure.gif o paskui bus viskas gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 28 rugpjūčio 2008 - 08:29
QUOTE(Milinga @ 2008 08 28, 09:28)
mes tai einam i 1 grupę, ir kilimas yra tikrai didelis, ir zaislu, ciuzyklų, supynių (supamo arkliuko tipo), šiaip visai dėl to esu patenkinta. Ir langai plastikiniai sudėti. bet va, šiandien atėjo tikroji mūsų auklėtoja, tai dukrytė liko verkdama. Vedė vyras, aš jos nemačiau, bet sake ankstesnė iš pirmo žvilgsnio jam atrodė nuoširdesnė  unsure.gif Na, gal verkė kad liko su nepažystamu žmogum  unsure.gif o paskui bus viskas gerai

o nu fainai,o ten nuejus taip nera verysad.gif na bet zaislu aisku kruvos,cia ne beda as tai manau svarbiausia gera aukletoja mylinti maziukus wub.gif na tikekimes kad nieko ipras unsure.gif as jau irgi pradejau baimintis biskiuka unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,jau pasiimiau pažymą iš gydytojos,pasiruošusios eit rolleyes.gif Nu bet tokia savijauta šudina blush2.gif
Atsakyti