Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(xantia @ 2008 07 01, 15:16)

xantia, 01 Lie 2008 - 15:16, parašė:

xantia, 01 Lie 2008 - 15:16, parašė:

Veda į kitą darželį mirksiukas.gif Kažkaip darželiai susitaria,kad priims.Aš dar nei vienos per atostogas nevedžiau,tai tiksliai pasakyt negaliu ax.gif

Veda į kitą darželį mirksiukas.gif Kažkaip darželiai susitaria,kad priims.Aš dar nei vienos per atostogas nevedžiau,tai tiksliai pasakyt negaliu ax.gif

o i kuri darzeli? gal i ta salia?
Atsakyti
Tikrai nežinau schmoll.gif ,reikia direktorės klaust g.gif Ogal paršys kas vedė per atostogas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif mano dukte baige si darzeli pries tris metus. tai gal informacija ir pasenusi, tikiuosi, kad daug kas ten pasikeite. ten tikrai savaitinis, vaikus palieka nuo pirmadienio iki penktadienio. sergantys vaikai taip pat ten budavo. aisku, aukletojos kaltindavo, kad tu vaiku nepasiima tevai. nors mano atveju, man nepranese, kad vaikas darzelyje apsiveme. mergaite pasiemiau vakare. namuose pamatavus buvo 39 temperatura. namuose dukryte papasakojo, kad ji nenorejo valgyti pietu, tai praeidama auklyte jai sudave per nugara ir liepe valgyt. dukryte sake, kad jai skaudejo, bet ji neverke, ir klause, ar gerai padare. as tu zodziu negaliu po siai dienai pamirsti. dar atvejis buvo, kai vaikai papasakojo, kad uz negrazius zodzius jiems ismuilinamas liezuvis ir jie paleidziami i kiema. tai buvo ne mano vaikui, bet ta karta as jau netylejau, issikvieciau aukletoja ir pasakiau, kad, jei ka panasaus isgirsiu, nueisiu pas direktore. tai ji pasake, kaip as galiu tiketi vaikais, juk jie viska issigalvoja ir meluoja. pakviete prie manes kelis berniukus, pradejo saukti ant ju ar jiems kas muilino liezuvi, o vaikuciai ir papasakojo, kaip jiems buvo neskanu, kaip jie kieme spjaudesi.
kai tik pradejau leisti dukryte i si darzeli, po savaites aukletojos paklausiau, kaip sekasi musu dukrytei, ar susirado draugu,o ji atsake, zinote, jusu vaikas toks ramus, kad as nieko nepastebejau. paskutiniais metais vienai aukletojai prireike paslaugos is manes del mano darbo, tai buvo konfidenciali informacija ir as jai pasakiau, kad jos nesuteiksiu. tai ji paskui tokia rekomendacija parase mano vaikui i mokykla doh.gif kad as ja is kart ismeciau. nors per isleistuves , kurias as suorganizavau, nes nei vienas is tevu neapsieme, aukletojos pasake, kad manes neivertino, tai as joms pasakiau, kad jos ir mano dukrytes neivertino. as tik dziaugiuosi, kad turejau galimybe vaika vesti i ji labai retai. sekmes jums ir jusu vaikuciams ir patariu uzeiti i darzeli dazniau ne tuo paciu laiku, kaip pastoviai visi pasiima vaikucius.
Atsakyti
mano vaikiukas iena i si darzeli visai neseniai, nuo balandzio menesio, ir esu labai patenkinta aukletojomis thumbup.gif be vakarienes vaikiukas pats neina namo, kai ateinu anksciau pasiimti varo mane namo ir sako as dar pabusiu smile.gif
manau yra todel, kad papuolem pas pacias geriausias aukletojas thumbup.gif
Papildyta:
per vasara vaikucius veda i darzeli Bitute, taikos pr
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 07 09, 14:40)

Basava, 09 Lie 2008 - 14:40, parašė:

Basava, 09 Lie 2008 - 14:40, parašė:

sveikos mamytes 4u.gif  mano dukte baige si darzeli pries tris metus. tai gal informacija ir pasenusi, tikiuosi, kad daug kas ten pasikeite. ten tikrai savaitinis, vaikus palieka nuo pirmadienio iki penktadienio. sergantys vaikai taip pat ten budavo. aisku, aukletojos kaltindavo, kad tu vaiku nepasiima tevai. nors mano atveju, man nepranese, kad vaikas darzelyje apsiveme. mergaite pasiemiau vakare. namuose pamatavus buvo 39 temperatura. namuose dukryte papasakojo, kad ji nenorejo valgyti pietu, tai praeidama auklyte jai sudave per nugara ir liepe valgyt. dukryte sake, kad jai skaudejo, bet ji neverke, ir klause, ar gerai padare. as tu zodziu negaliu po siai dienai pamirsti. dar atvejis buvo, kai vaikai papasakojo, kad uz negrazius zodzius jiems ismuilinamas liezuvis ir jie paleidziami i kiema. tai buvo ne mano vaikui, bet ta karta as jau netylejau, issikvieciau aukletoja ir pasakiau, kad, jei ka panasaus isgirsiu, nueisiu pas direktore. tai ji pasake, kaip as galiu tiketi vaikais, juk jie viska issigalvoja ir meluoja. pakviete prie manes kelis berniukus, pradejo saukti ant ju ar jiems kas muilino liezuvi, o vaikuciai ir papasakojo, kaip jiems buvo neskanu, kaip jie kieme spjaudesi.
kai tik pradejau leisti dukryte i si darzeli, po savaites aukletojos paklausiau, kaip sekasi musu dukrytei, ar susirado draugu,o ji atsake, zinote, jusu vaikas toks ramus, kad as nieko nepastebejau. paskutiniais metais vienai aukletojai prireike paslaugos is manes del mano darbo, tai buvo konfidenciali informacija ir as jai pasakiau, kad jos nesuteiksiu. tai ji paskui tokia rekomendacija parase mano vaikui i mokykla doh.gif kad as ja is kart ismeciau. nors per isleistuves , kurias as suorganizavau, nes nei vienas is tevu neapsieme, aukletojos pasake, kad manes neivertino, tai as joms pasakiau, kad jos ir mano dukrytes neivertino. as tik dziaugiuosi, kad turejau galimybe vaika vesti i ji labai retai. sekmes jums ir jusu vaikuciams ir patariu uzeiti i darzeli dazniau ne tuo paciu laiku, kaip pastoviai visi pasiima vaikucius.

sveikos mamytes 4u.gif  mano dukte baige si darzeli pries tris metus. tai gal informacija ir pasenusi, tikiuosi, kad daug kas ten pasikeite. ten tikrai savaitinis, vaikus palieka nuo pirmadienio iki penktadienio. sergantys vaikai taip pat ten budavo. aisku, aukletojos kaltindavo, kad tu vaiku nepasiima tevai. nors mano atveju, man nepranese, kad vaikas darzelyje apsiveme. mergaite pasiemiau vakare. namuose pamatavus buvo 39 temperatura. namuose dukryte papasakojo, kad ji nenorejo valgyti pietu, tai praeidama auklyte jai sudave per nugara ir liepe valgyt. dukryte sake, kad jai skaudejo, bet ji neverke, ir klause, ar gerai padare. as tu zodziu negaliu po siai dienai pamirsti. dar atvejis buvo, kai vaikai papasakojo, kad uz negrazius zodzius jiems ismuilinamas liezuvis ir jie paleidziami i kiema. tai buvo ne mano vaikui, bet ta karta as jau netylejau, issikvieciau aukletoja ir pasakiau, kad, jei ka panasaus isgirsiu, nueisiu pas direktore. tai ji pasake, kaip as galiu tiketi vaikais, juk jie viska issigalvoja ir meluoja. pakviete prie manes kelis berniukus, pradejo saukti ant ju ar jiems kas muilino liezuvi, o vaikuciai ir papasakojo, kaip jiems buvo neskanu, kaip jie kieme spjaudesi.

as vyrui paskiaciau,tai sako ir gerai kad ismuilina,ner ko keiktis blink.gif tai susipykom lotuliukas.gif nu tikiuosi kad nesuzinosiu tokiu dalyku schmoll.gif nes jai nepasisektu tada cool.gif
Atsakyti
Labutis,
šiandien buvom pirmą dieną šiame darželyje, einam i 1 grupę. Pradžioj elgėsi gana drąsiai, puolė prie žaislų, viską apšiūrėjo ir aš išėjau iš grupės į rūbinę. kaip tik tuo metu atvedė berniuką, kuris verkė kad nenori..tai aišku pradėjo rėkti ir manoji doh.gif verysad.gif verysad.gif grįžau į grupę, nenorėjau traumuoti pirmą dieną...žiūrėsim kaip bus rytoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 04, 15:09)

Milinga, 04 Rug 2008 - 15:09, parašė:

Milinga, 04 Rug 2008 - 15:09, parašė:

Labutis,
šiandien buvom pirmą dieną šiame darželyje, einam i 1 grupę. Pradžioj elgėsi gana drąsiai, puolė prie žaislų, viską apšiūrėjo ir aš išėjau iš grupės į rūbinę. kaip tik tuo metu atvedė berniuką, kuris verkė kad nenori..tai aišku pradėjo rėkti ir manoji  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif grįžau į grupę, nenorėjau traumuoti pirmą dieną...žiūrėsim kaip bus rytoj g.gif

Labutis,
šiandien buvom pirmą dieną šiame darželyje, einam i 1 grupę. Pradžioj elgėsi gana drąsiai, puolė prie žaislų, viską apšiūrėjo ir aš išėjau iš grupės į rūbinę. kaip tik tuo metu atvedė berniuką, kuris verkė kad nenori..tai aišku pradėjo rėkti ir manoji  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif grįžau į grupę, nenorėjau traumuoti pirmą dieną...žiūrėsim kaip bus rytoj g.gif

unsure.gif nu va kaip negerai,na bet ipras pamazu 4u.gif ech o as jau laukiu nesulaukiu kol mazius prades eiti rolleyes.gif bet dar uz 27d biggrin.gif na bet jis trypia kaip nori i darzeli,jam labai reikia vaiku,tai tikiuosi kad patiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 04, 14:12)

Dinelė2, 04 Rug 2008 - 14:12, parašė:

Dinelė2, 04 Rug 2008 - 14:12, parašė:

unsure.gif  nu va kaip negerai,na bet ipras pamazu 4u.gif  ech o as jau laukiu nesulaukiu kol mazius prades eiti rolleyes.gif  bet dar uz 27d biggrin.gif  na bet jis trypia kaip nori i darzeli,jam labai reikia vaiku,tai tikiuosi kad patiks unsure.gif

unsure.gif  nu va kaip negerai,na bet ipras pamazu 4u.gif  ech o as jau laukiu nesulaukiu kol mazius prades eiti rolleyes.gif  bet dar uz 27d biggrin.gif  na bet jis trypia kaip nori i darzeli,jam labai reikia vaiku,tai tikiuosi kad patiks unsure.gif

maniškė irgi bendrauja ir vis kalbėjo kad eis pas vaikučius žaisti, kad bus daug vaikų ir daug žaislų unsure.gif bet verysad.gif
na, tikiuosiu pripras po truputį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 04 rugpjūčio 2008 - 14:17
QUOTE(Milinga @ 2008 08 04, 15:17)

Milinga, 04 Rug 2008 - 15:17, parašė:

Milinga, 04 Rug 2008 - 15:17, parašė:

maniškė irgi bendrauja ir vis kalbėjo kad eis pas vaikučius žaisti, kad bus daug vaikų ir daug žaislų  unsure.gif bet  verysad.gif
na, tikiuosiu pripras po truputį  unsure.gif

maniškė irgi bendrauja ir vis kalbėjo kad eis pas vaikučius žaisti, kad bus daug vaikų ir daug žaislų  unsure.gif bet  verysad.gif
na, tikiuosiu pripras po truputį  unsure.gif

pripras aisku,visi pripranta 4u.gif as tai optimistiskai galvoju kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasdiziaugti (tfu tfu tfu) siandien jau visai neblogai, pasiliko aisku su asarom, bet greit nusiramino (klausiau uz duru blush2.gif ) ir sake zaide, ir pietus pati pavalge..pietu dar nepalikau miegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 06, 13:55)

Milinga, 06 Rug 2008 - 13:55, parašė:

Milinga, 06 Rug 2008 - 13:55, parašė:

Noriu pasdiziaugti (tfu tfu tfu) siandien jau visai neblogai, pasiliko aisku su asarom, bet greit nusiramino (klausiau uz duru  blush2.gif ) ir sake zaide, ir pietus pati pavalge..pietu dar nepalikau miegoti ax.gif

Noriu pasdiziaugti (tfu tfu tfu) siandien jau visai neblogai, pasiliko aisku su asarom, bet greit nusiramino (klausiau uz duru  blush2.gif ) ir sake zaide, ir pietus pati pavalge..pietu dar nepalikau miegoti ax.gif

nu va puiku thumbup.gif pripras tikrai mirksiukas.gif oi kaip as laukiu rugsejo pirmos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 06, 13:03)

Dinelė2, 06 Rug 2008 - 13:03, parašė:

Dinelė2, 06 Rug 2008 - 13:03, parašė:

nu va puiku thumbup.gif  pripras tikrai mirksiukas.gif  oi kaip as laukiu rugsejo pirmos rolleyes.gif

nu va puiku thumbup.gif  pripras tikrai mirksiukas.gif  oi kaip as laukiu rugsejo pirmos rolleyes.gif

kiek skaiciau jus eisit i 5 grupe, tai jau pas didesnius vaikus. Su jais dabar mano pupa draugauja, rudeni jie bus perkelti pas didesnius...bent man taip darzelyje aiskino smile.gif
Atsakyti