xantia, 01 Lie 2008 - 15:16, parašė:
xantia, 01 Lie 2008 - 15:16, parašė: ![]()
Veda į kitą darželį
Kažkaip darželiai susitaria,kad priims.Aš dar nei vienos per atostogas nevedžiau,tai tiksliai pasakyt negaliu

o i kuri darzeli? gal i ta salia?
xantia, 01 Lie 2008 - 15:16, parašė:
xantia, 01 Lie 2008 - 15:16, parašė: ![]()
Veda į kitą darželį
Kažkaip darželiai susitaria,kad priims.Aš dar nei vienos per atostogas nevedžiau,tai tiksliai pasakyt negaliu
Basava, 09 Lie 2008 - 14:40, parašė:
Basava, 09 Lie 2008 - 14:40, parašė: ![]()
sveikos mamytes
mano dukte baige si darzeli pries tris metus. tai gal informacija ir pasenusi, tikiuosi, kad daug kas ten pasikeite. ten tikrai savaitinis, vaikus palieka nuo pirmadienio iki penktadienio. sergantys vaikai taip pat ten budavo. aisku, aukletojos kaltindavo, kad tu vaiku nepasiima tevai. nors mano atveju, man nepranese, kad vaikas darzelyje apsiveme. mergaite pasiemiau vakare. namuose pamatavus buvo 39 temperatura. namuose dukryte papasakojo, kad ji nenorejo valgyti pietu, tai praeidama auklyte jai sudave per nugara ir liepe valgyt. dukryte sake, kad jai skaudejo, bet ji neverke, ir klause, ar gerai padare. as tu zodziu negaliu po siai dienai pamirsti. dar atvejis buvo, kai vaikai papasakojo, kad uz negrazius zodzius jiems ismuilinamas liezuvis ir jie paleidziami i kiema. tai buvo ne mano vaikui, bet ta karta as jau netylejau, issikvieciau aukletoja ir pasakiau, kad, jei ka panasaus isgirsiu, nueisiu pas direktore. tai ji pasake, kaip as galiu tiketi vaikais, juk jie viska issigalvoja ir meluoja. pakviete prie manes kelis berniukus, pradejo saukti ant ju ar jiems kas muilino liezuvi, o vaikuciai ir papasakojo, kaip jiems buvo neskanu, kaip jie kieme spjaudesi.
kai tik pradejau leisti dukryte i si darzeli, po savaites aukletojos paklausiau, kaip sekasi musu dukrytei, ar susirado draugu,o ji atsake, zinote, jusu vaikas toks ramus, kad as nieko nepastebejau. paskutiniais metais vienai aukletojai prireike paslaugos is manes del mano darbo, tai buvo konfidenciali informacija ir as jai pasakiau, kad jos nesuteiksiu. tai ji paskui tokia rekomendacija parase mano vaikui i mokyklakad as ja is kart ismeciau. nors per isleistuves , kurias as suorganizavau, nes nei vienas is tevu neapsieme, aukletojos pasake, kad manes neivertino, tai as joms pasakiau, kad jos ir mano dukrytes neivertino. as tik dziaugiuosi, kad turejau galimybe vaika vesti i ji labai retai. sekmes jums ir jusu vaikuciams ir patariu uzeiti i darzeli dazniau ne tuo paciu laiku, kaip pastoviai visi pasiima vaikucius.
Milinga, 04 Rug 2008 - 15:09, parašė:
Milinga, 04 Rug 2008 - 15:09, parašė: ![]()
Labutis,
šiandien buvom pirmą dieną šiame darželyje, einam i 1 grupę. Pradžioj elgėsi gana drąsiai, puolė prie žaislų, viską apšiūrėjo ir aš išėjau iš grupės į rūbinę. kaip tik tuo metu atvedė berniuką, kuris verkė kad nenori..tai aišku pradėjo rėkti ir manoji![]()
![]()
grįžau į grupę, nenorėjau traumuoti pirmą dieną...žiūrėsim kaip bus rytoj
Dinelė2, 04 Rug 2008 - 14:12, parašė:
Dinelė2, 04 Rug 2008 - 14:12, parašė: ![]()
nu va kaip negerai,na bet ipras pamazu
ech o as jau laukiu nesulaukiu kol mazius prades eiti
bet dar uz 27d
na bet jis trypia kaip nori i darzeli,jam labai reikia vaiku,tai tikiuosi kad patiks
Milinga, 04 Rug 2008 - 15:17, parašė:
Milinga, 04 Rug 2008 - 15:17, parašė: ![]()
maniškė irgi bendrauja ir vis kalbėjo kad eis pas vaikučius žaisti, kad bus daug vaikų ir daug žaislų
bet
![]()
na, tikiuosiu pripras po truputį
Milinga, 06 Rug 2008 - 13:55, parašė:
Milinga, 06 Rug 2008 - 13:55, parašė: ![]()
Noriu pasdiziaugti (tfu tfu tfu) siandien jau visai neblogai, pasiliko aisku su asarom, bet greit nusiramino (klausiau uz duru
) ir sake zaide, ir pietus pati pavalge..pietu dar nepalikau miegoti
Dinelė2, 06 Rug 2008 - 13:03, parašė:
Dinelė2, 06 Rug 2008 - 13:03, parašė: ![]()
nu va puiku
pripras tikrai
oi kaip as laukiu rugsejo pirmos
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė