QUOTE(Lincija @ 2010 11 16, 12:31)
Sveiki, tas meistriukas, kurio telefoną parašėte, sakė, nėra programavęs Airbag, bet sakė, kad gali pabandyt.Bandyt nenorėjom, nes reikia dar technikinę praeiti, tai vyras vakar kitus meistrus rado Kaune, Taikos pr., prie Melgos, ten elektroniką tvarko, tai sutvarkė, Airbag nebedega.
Bet iškilo kita problema, nei iš šio, nei iš to, užsidega visos lemputės (klaidos) ir mašina užgesta. Po to iškart neužsiveda, palaukus 20 sekundžių užsiveda ir vėl viskas normaliai.Arba bevažiuojant užgesta (galvojau, kad gal nemoku sankabos jungt, nes prieš tai mano buvusi mašina Polo, tai ten sankaba kieta, nehidraulinė).
Bet keista kažkaip, kad stovint užgęsta.Gal buvote susidūrę su šia problema? Kas čia galėtų būti?
Bet iškilo kita problema, nei iš šio, nei iš to, užsidega visos lemputės (klaidos) ir mašina užgesta. Po to iškart neužsiveda, palaukus 20 sekundžių užsiveda ir vėl viskas normaliai.Arba bevažiuojant užgesta (galvojau, kad gal nemoku sankabos jungt, nes prieš tai mano buvusi mašina Polo, tai ten sankaba kieta, nehidraulinė).
Bet keista kažkaip, kad stovint užgęsta.Gal buvote susidūrę su šia problema? Kas čia galėtų būti?
Hm... siūlau skubiai diagnostikai varyti. Nes kiekvieną kartą įsirašo klaida į vidinį kompiuterį, ir vieną kartą gali nebeužsivesti visai. Kažką blogai suprogramavo tvarkydami airbagą.
Man taip yra panašiai buvę, bet tada generatoriaus relė ar kažkas iš generatoriaus sudegė, bet dar namo apie 50 km pargrįžau vien ant akumuliatoriaus. Visos lemputės degė, stiprintuvas neveikė, ir tik sustojau kieme ir out.