Įkraunama...
Įkraunama...

Fiat Stilo

QUOTE(fiksas @ 2008 04 11, 09:31)
vat italijoj tai ju pilna,tik pas mus kazkaip neprigyja schmoll.gif

o va mano puntukai tai jau vis dazniau gatvese pasirodo thumbup.gif aisku ko noret,ju ridos mazos buna,benzo ar salerkos ima nedaug,manevringa miesto masina ir kaina ikandama. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 11, 22:42)
o va mano puntukai tai jau vis dazniau gatvese pasirodo thumbup.gif aisku ko noret,ju ridos mazos buna,benzo ar salerkos ima nedaug,manevringa miesto masina ir kaina ikandama. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

puntuku tai yra nemazai.o stiliuku tikrai nedaug.ir info apie juos nedaug.
Atsakyti
QUOTE(fiksas @ 2008 04 13, 17:04)
puntuku tai yra nemazai.o stiliuku tikrai nedaug.ir info apie juos nedaug.

turguose ju jau dabar pilna(punto),o as kai su saviske pradejau vazineti,tai visi i mane kreivai ziuredavao,atseit kokia cia kvaile nusipirko fiata,fiatas ne masina ir pan.o is tikruju tikrai superine masina thumbup.gif ir manau,kad tikrai rasi savo stiliuka,kuris tau bus toks pats mielas kaip man maniskis punto,tik reikia issirinkti gera,kad nebutu jokiu problemu.
Atsakyti
Sveikos, tai ar važinėjasi kas nors STILO? Aš šiandien už ją užstatą palikti žadu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 13, 23:28)
turguose ju jau dabar pilna(punto),o as kai su saviske pradejau vazineti,tai visi i mane kreivai ziuredavao,atseit kokia cia kvaile nusipirko fiata,fiatas ne masina ir pan.o is tikruju tikrai superine masina thumbup.gif ir manau,kad tikrai rasi savo stiliuka,kuris tau bus toks pats mielas kaip man maniskis punto,tik reikia issirinkti gera,kad nebutu jokiu problemu.

o tau nedažnai reikia į servisus? nes to bijau.. nekenčiu servisų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 05 28, 12:52)
Sveikos, tai ar važinėjasi kas nors STILO? Aš šiandien už ją užstatą palikti žadu smile.gif
Papildyta:

o tau nedažnai reikia į servisus? nes to bijau.. nekenčiu servisų  blink.gif

as ieskojau kelis menesius bet taip tvarkingo ir neradau.siaip tai jis man ziauriai patiko(tas modelis)o kai nupirkau kita masina tai paskambino ir pasiule ledini varianta doh.gif bet jau buvo velu drinks_cheers.gif siaip girdejau neblogos masinos.
Atsakyti
tikiuosi teisingai girdėjai ;]
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 06 02, 00:08)
tikiuosi teisingai girdėjai ;]

kai nupirksi pasigirk.visi pasidziaugsim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

neseniai visiskai ir as i stiliuku buri istojau clap.gif
bet mes turim viena beda.. savaitgali teko vaziuoti i uzmiesti ir kai jau buvom pakankamai toli nuo vilniaus, ir radijo bangos nebetrauke, mano stiliuko radijo paieska nieko nebepagavo kol vel negryzom i miesto ribas!
paieska vis sukos sukos, ir nieko nieko! huh.gif o vaziuoti tyloje tikrai ne man... schmoll.gif
galbut kas nors su sia beda susidurete? gal zinote sprendima, manau, kad ten kazkokie nustatymai, bet neradau pati... verysad.gif
Atsakyti
antena ant stogo ar magnetine imontuota i galini stikla? jai i galini stikla tai teks det ant stogo ir prasivest nauja kabeli antenos, didziausia problema bunqa antenu stiprintuvai, siaip italas ir elektronika nedraugauja, nors mtiesa dauguma komponentu ten stovi gan garsaus vokieciu gamintojo boch, bet deja jie po gero desimtmecio pavargsta ir pradeda kvailiot, perkant italika auto svarbiausia tikrint elektronika,kad viskas veiktu, pakaba ar kazka kita galima sutvarkyt o cia jau butu keblu
Atsakyti
antena ant stogo, ir mano stiliukas 2002, dar nera toks labai senas.. ir visa elektronika puikiai veikia, pries perkant nuvarem i autobrava ir diagnostika ar kazka tai su kompu patikrino (MB tikrino, pati nelabai ka ismanau blush2.gif ) tai apziurejo, gavo ataskaita 12lapu, apie visus negalavimus masiniuko, ir viskas buvo ok, visa elektronika puikiausios bukles.. tik va islindo radija dabar... verysad.gif
Atsakyti
gal is imtuvo laidas iimove truputi,o autobrava netikeciau ne velnio, pinigus ima uz nieka, tas pats ir auto prizme sios dvi istaigos italiku auito gerbeju juoduose sarasuose itrauktos del remontu ir apziuru
Atsakyti
rimtai?! o jie skelbias kaip "UAB „Autobrava” atstovauja vieną didžiausių ir sėkmingiausių pasaulyje automobilių verslo grupių - Italijos koncerną „Fiat Auto” - Lietuvoje" tai kaip cia suprasti? gal tada galetum parekomenduoti kur fiatuka tvarkytis?
ir dar kur to imtuvo laido ieskoti, jei is tikruju issiraukes butu? rolleyes.gif
Atsakyti