Ech.. ..
tai gal tasko nepadejus pati pratesi si gazu reikala, kodel tik dukte?
graziai papasakojai
graziai papasakojai
QUOTE(Salne @ 2008 03 16, 18:34)
Ech.. ..
tikrai, kad ech... kaip smagu, kad jau turit vieni kitus o mes dar laukime ir tikrai tikimes kad pasireiksime siame skyrelyje...
sekmes jums
aciu mergytes uz grazius zodelius
norejau trumpai parasyt, bet nesigavo o kad kita mano istorija bus taj 100 procentu, bet sita istorija tes mano dukrele, o kitam gimusiam stebuklui parasysiu jo istorija, kuri bus jau kitokia...
as ne tikiu, o zinau kad jus pasireiksit, nedaug jau liko, linkiu kantrybes siek tiek , stiprybes kai jos reikes daugiausiai ir aisku to nepakartojamo jausmo...
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 03 16, 00:59)
Oho kaimynka- romaną parašei Na tikuosi išvysti dar vieną istoriją po kokių poros metelių. Juk mažajai reikės sesytės ar broliuko. Aukit sveikos ir laimingos
norejau trumpai parasyt, bet nesigavo o kad kita mano istorija bus taj 100 procentu, bet sita istorija tes mano dukrele, o kitam gimusiam stebuklui parasysiu jo istorija, kuri bus jau kitokia...
QUOTE(Velniukstis @ 2008 03 16, 21:45)
tikrai, kad ech... kaip smagu, kad jau turit vieni kitus o mes dar laukime ir tikrai tikimes kad pasireiksime siame skyrelyje...
sekmes jums
sekmes jums
as ne tikiu, o zinau kad jus pasireiksit, nedaug jau liko, linkiu kantrybes siek tiek , stiprybes kai jos reikes daugiausiai ir aisku to nepakartojamo jausmo...
labai grazi istorija
grazu...
QUOTE(dijanute @ 2008 03 17, 12:40)
labai grazi istorija
QUOTE(auksine @ 2008 03 17, 12:57)
grazu...
Fantastiškai graži istorija
Aukit sveikos ir laimingos
Aukit sveikos ir laimingos
viską perskaičiau nuo pradžios iki galo... kaip jausminga aišku ašarų nesulaikiau toje vietoje, kur aprašyta, jog stebuklėlis gimė aukit laimingi ir sveiki
QUOTE(mama_inga @ 2008 03 17, 17:58)
viską perskaičiau nuo pradžios iki galo... kaip jausminga aišku ašarų nesulaikiau toje vietoje, kur aprašyta, jog stebuklėlis gimė aukit laimingi ir sveiki
smagu girdet, kad viska perskaite... tik verkti nereikejo, nors kai pati skaitau irgi visada apsiverkiu daugelyje vietu, nes uzvaldo tikri prisiminimai: tie beveik 3cm, vyro akys, mazyles pajautimas ant mano kuno... neapsakomi jausmai ar ne mielos skaitytojos???
dekoju ir kitoms uz grazius zodelius
cai tie kuriu tau neleido daug daug padeti
istorija labai labai labai
uzpludo prisiminimai apie savo gimdyma- tik va istorijos parasyt neprisiruosiu, o reikia