Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

SENOJI TEMA

Baigėsi senoji tema apie kvepalus, kurie musų nosytėms nepatinka - tema, kurioje net bijau pasisakyti, nes dauguma paminėtų(Kenzo Jungle, Gucci Rush, Gucci I ir pan.) - mano vieni iš mėgstamiausių bigsmile.gif tongue.gif Kai kurių kvepalų nemėgstame dėl subjektyvių priežasčių - būtų smagu, kad ne tik paminėtumėte nepatinkančius, jus erzinančius kvapus, bet ir savo argumentus, kodėl jums taip atrodo. mirksiukas.gif

Taigi esate laukiamos(-i bigsmile.gif ) šioje temoje.
Atsakyti
Sveikos, vat as neseniai atsikraciau veinais is paciu negeriausiu savo gyvenime turetu kvapu tai yra J. LO Glow, niu toks bobiskas kvapas, kad negaliu apsakyti, o va mergina kuri nusipirko, tiksliau mes apsikeitem, sake jai sie labai patinka. Niu tokie silti, astroki, bet nerealiai dvokiantys, bent mano subjektyviai nosiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 15 kovo 2008 - 13:54
Na YSL Opium negaliu pernešt. toks sunkus ir erzinantis kvapas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 15:50
Dior Dolce Vita blink.gif Jais nuolat kvėpinantis galėčiau niekuomet nesilaikyti dietos - tik užuodžiu ir apetitas dingsta kaip dūmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 15 kovo 2008 - 20:18
QUOTE(Gegytė @ 2008 03 15, 21:00)
Man skanūs. kai atsiranda proga, nuo mamos "pasiskolinu".

Na YSL Opium negaliu pernešt. toks sunkus ir erzinantis kvapas sad.gif

Man jis irgi nepatinka...
Aplamai nepernesu visokius siprinius kvapus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 03 15, 09:06)
SENOJI TEMA

Baigėsi senoji tema apie kvepalus, kurie musų nosytėms nepatinka - tema, kurioje net bijau pasisakyti, nes dauguma paminėtų(Kenzo Jungle, Gucci Rush, Gucci I ir pan.) - mano vieni iš mėgstamiausių  bigsmile.gif  tongue.gif Kai kurių kvepalų nemėgstame dėl subjektyvių priežasčių - būtų smagu, kad ne tik paminėtumėte nepatinkančius, jus erzinančius kvapus, bet ir savo argumentus, kodėl jums taip atrodo. mirksiukas.gif

Taigi esate laukiamos(-i bigsmile.gif ) šioje temoje.

turėjau Gucci Rush, man tai patiko jie smile.gif Vakarui

o nepartinka man tie kvapaiu kurie muilais atsiduoda, na kaip chanel nr. 5 ir pan. Nesuprantu aš jų... bet nesakau kad blogi
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 03 15, 14:54)
Sveikos, vat as neseniai atsikraciau veinais is paciu negeriausiu savo gyvenime turetu kvapu tai yra J. LO Glow, niu toks bobiskas kvapas, kad negaliu apsakyti, o va mergina kuri nusipirko, tiksliau mes apsikeitem, sake jai sie labai patinka. Niu tokie silti, astroki, bet nerealiai dvokiantys, bent mano subjektyviai nosiai smile.gif

Man jis irgi vienas is baisiausiu, dar mano subjektyviai uoslei nepatinka L'eau d'issey, nu nekaip as ju neprisijaukinau blink.gif
Atsakyti
Supratau, kad uz Agent Provocateur man labiau nepriimtino kvapo nesu uoscius.
Atsakyti
nors dabar pamenu kad buvo mane nuo vieno kvapo supykinę - L'ocitane medaus kvapo kvepalų kai testerį pabandžiau... paijutau lyg per prievartą į saldainių cechą būtų įmetę. Na jie labai labai saldūs...
Atsakyti
carolina herrera 212 sexy NEPATINKA! Atidaviau mamai kvepintis,jai patinka tokie astrus stiprus kvapai,o man nuo jo net galva pradeda skaudeti..tas pats su
DOLCE & GABBANA POUR FEMME ,man per stiprus schmoll.gif ir JUST CAVALLI PINK-muilu kvepia..
Atsakyti
o aš kažkaip negaliu pakęsti BRITNEY SPEARS FANTASY schmoll.gif

Atsakyti
Kuo toliau, tuo tokių kvepalų daugiau mastau.gif
Atsakyti