Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Agniuke ir as tave suprantu 4u.gif ir man gyliai sirdyje irgi iki skausmo obidna, ir jauciuosiu su... bet juk kiek temu tesesi visi nesusipratimai, kiek gi galima? Mes trukdem jiems tobuleti, as asmeniskai pradejau bijoti cia kelti savo su... darbus, ir kokia nauda is bendro skyrelio- man jokios, todel kad negaudavau kritikos, nerodziau darbus, dabar as zinau kad netrukdysiu jiems, pasistengsiu maximaliai isiklausti i visu kritika ir gal kada irgi galesiu prisijungti prie tos temos. O ziureti kaip jiems sekasi gi niekas neuzdraudzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 15, 11:38)
Turbūt nuvilsiu, bet ne iš kuklumo apsigalvojau  bigsmile.gif  biggrin.gif
Tik dabar pamačiau klubą pažengusiems ir galvoju čia nebedalyvauti - nelabai turiu laiko draugiškiems pašnekesiams  schmoll.gif

zodziu,pasiskaiciau,ir vakar skaiciau,nu zodz nesamoningi gincai.
Bet sitas postas tai mane tiesiog pritrenke doh.gif

Anasko, man irgi abydna,pasistengsiu dalyvauti abejose,jei toj nepavesiu,dalyvausiu tik cia.. as irgi turejau tokiu nuotrauku, kur man lyg ir grazu ir tinkama,bet bijojau kelti.. o dabar kelsiu cia.. ir komentuosiu nuotraukas..ir kiek galesiu padesiu kitiem smile.gif
Atsakyti
Aš tikrai manau, kad vis užeis kas ir iš labiau pažengusių čia, juk tarkim norint kokio klausimo galima į až parašyt, kad užsuktų ir atsakytų į klausimą. Bendravimas juk nesustoja.. O man asm. tikrai jau norėjosi daugiau, jau kuris laikas pastebėjau, kad kritiškų komentarų vis rečiau sulaukiu čia (išskyrus tuos atvejus, kai ekperimentais užsiimu lotuliukas.gif ), o tik kritiški komentarai padeda mokytis toliau. Taigi, reikia eiti toliau, visi pradedam nuo mokyklos, toliau universitetas ir panašiai... taigi norisi bendrauti tame pačiame lygyje, supraskit ir mus 4u.gif seniai to reikėjo, gal Meninės fotografijos klubas būtų panašiai išėję, tačiau ten Victor tema ir gavosi taip, kad likome ten dviese su Sillwio, taigi reikia kitiems alternatyvos smile.gif
Nieks gi neiškeliauna už jūrų marių 4u.gif
Atsakyti
Vaje, jei galiu isiterpti, tai jus tiek diskutuojat del to, kas kritikuos, kas patars, o man jau cia atrodo, kad visi tikri profai susirinke blush2.gif
Aciukas uz nuotraukeles kritika. Zinokit, kaip dabar paciai baisiai atrodo, kai tiek priartinau ir sugadinau nuotrauka. Ir pas mane visos tokios. Reikes mokytis fotografuoti be priartinimo doh.gif
Del to, kad vyro koju nera, tai as kaip tik norejau, kad labiau veidai ir zvilgsniai matytusi, bet kazkaip dar sunkiai pagavau, kuri vieta turetu buti zemiausia.
O del kompozicijos, tai jau cia aciu pirmoms temelems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 22:14)
kiekvienam yra maloniau gauti komplimenta is pazengusiu kaip silvio, bite, vesta, desiree ir t.t. nei is manes..

doh.gif su tokiu požiūriu manau toli nenueisi schmoll.gif

Norėjau prisėst prie normalaus kompo ir tada parašyt, nes nemoku aš su tuo loptopu elgtis rolleyes.gif Esmė yra kad nesvarbu nuo ko gauti komentarą, svarbu koks jis yra, tai yra kiek teikia informacijos tavo konkrečiai foto . Patiems komentuojant irgi yra labai geros pamokos, gal netgi geresnės nei paskaityti kažką smile.gif Taigi visi , kurie yra jau pažengę į priekį, kažkada pradėjo nuo to pačio ir pas juos neatėjo jokie profesionalai, nieko neiškino ir nepasakojo. Jie patys ieškojo informacijos visur kur galėjo ir dalijosi ja čia temoje. Patys mokėsi komentuot savo ir kolegų foto, ir patys matot kiek išmoko.

Beje dalyviai kurie užvedė temą ir bendrauja per beveik visas temas tikrai nedėjo tokių foto kaip čia paskutinė įdėta.
Atsakyti
Mano šunio portretas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 15, 22:41)
Aš tikrai manau, kad vis užeis kas ir iš labiau pažengusių čia, juk tarkim norint kokio klausimo galima į až parašyt, kad užsuktų ir atsakytų į klausimą. Bendravimas juk nesustoja.. O man asm. tikrai jau norėjosi daugiau, jau kuris laikas pastebėjau, kad kritiškų komentarų vis rečiau sulaukiu čia (išskyrus tuos atvejus, kai ekperimentais užsiimu lotuliukas.gif ), o tik kritiški komentarai padeda mokytis toliau. Taigi, reikia eiti toliau, visi pradedam nuo mokyklos, toliau universitetas ir panašiai... taigi norisi bendrauti tame pačiame lygyje, supraskit ir mus 4u.gif seniai to reikėjo, gal Meninės fotografijos klubas būtų panašiai išėję, tačiau ten Victor tema ir gavosi taip, kad likome ten dviese su Sillwio, taigi reikia kitiems alternatyvos smile.gif
Nieks gi neiškeliauna už jūrų marių 4u.gif

o as vis tiek nesuprantu...
pasakysiu kaip ir tu smile.gif supraskit ir mus, mes norim mokintis is pazengusiu,taip daug lengviau ir efektyviau.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 15, 23:44)
Mano šunio portretas 4u.gif
user posted image

Elina, o jei šuniuką dar giliau į kampą? fokusas į pavadėlį tyčia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 22:44)
doh.gif su tokiu požiūriu manau toli nenueisi  schmoll.gif

Norėjau prisėst prie normalaus kompo ir tada parašyt, nes nemoku aš su tuo loptopu elgtis  rolleyes.gif Esmė yra kad nesvarbu nuo ko gauti komentarą, svarbu koks jis yra, tai yra kiek teikia informacijos tavo konkrečiai foto . Patiems komentuojant irgi yra labai geros pamokos, gal netgi geresnės nei paskaityti kažką  smile.gif Taigi visi , kurie yra jau pažengę į priekį, kažkada pradėjo nuo to pačio ir pas juos neatėjo jokie profesionalai, nieko neiškino ir nepasakojo. Jie patys ieškojo informacijos visur kur galėjo ir dalijosi ja čia temoje. Patys mokėsi komentuot savo ir kolegų foto, ir patys matot kiek išmoko.

Beje dalyviai kurie užvedė temą ir bendrauja per beveik visas temas tikrai nedėjo tokių foto kaip čia paskutinė įdėta.

na nezinau, manau tau tikrai butu maloniau gauti komentara is labiau pazengusio nei is manes, jei daugiau laiko mokosi,fotografuoja.. biggrin.gif
na nesvarbu, baigiam tas nesamones ir dirbam ax.gif

Elina, mano ekrane nelabai telpa foto visa, na pas mane maziukas nesiojamas kompas.. bet keik bandau izvelgti, man geriau atrodytu be pavadelio, nes labai jau daug apacios. ir tada apacia kirpciau.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 22:44)
pasakysiu kaip ir tu smile.gif supraskit ir mus, mes norim mokintis is pazengusiu,taip daug lengviau ir efektyviau.

tai ir mokinsies, Agniuke. tik aš nemanau, kad nors čia kam nors turi kokių nors pareigų.
nors iš manęs mokintis nelabai yra ko, aš stengsiuos pagal galimybes užsukti, jei spėsiu, pakomentuoti, gal pati pasirodysiu, ko pridirbu. jeigu kam reikės pagalbos, yra AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 23:44)

Taigi klaust (kad ir až įspėjant, kad turi klausimą), žiūrėti nuotraukas, stebėti diskusijas gi nieks nedraudžia, durų gi neužtrenkia, juk viskas vieša, taigi viskas yra įmanoma.
Tiesa, dėl kompozicijos, tai tikrai patariu pasiskaityti Meninės fotografijos temą, ten tikrai buvo ir pavyzdžių ir diskusijų ir nuorodų ta tema labai daug. Aš asm. daug naujo sužinojau toje temoje smile.gif

Elina, ant pavadėlio labai gerai matosi kur fokusas smile.gif tiesiai ant broškės smile.gif perfotografuoti
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 22:41)
Del to, kad vyro koju nera, tai as kaip tik norejau, kad labiau veidai ir zvilgsniai matytusi, bet kazkaip dar sunkiai pagavau, kuri vieta turetu buti zemiausia.
O del kompozicijos, tai jau cia aciu pirmoms temelems  4u.gif

kojas nukirpai, o šone tiek ploto palikai g.gif Ir ar ten yra kokia naudinga informacija, bent aš jos nematau schmoll.gif Reikia prieš fotografuojant pagalvot ką nori savo foto parodyt, ar žmones, ar gamtą. Tas plotas kairėje gal ir būtų reikalingas jei ten būtų ar tai įdomi arcjitektūra, ar gamta graži, o dabar aš ten nieko įdomaus nematau smile.gif
Atsakyti