Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 15, 21:49)
O koks objektyvas? unsure.gif

Keistai dingo mano postas blink.gif . Norėjau pasakyt, kad man užkliuvo kadravimas, nors nebaisiai smile.gif . Norisi mažiau erdvės kairėje ir kiek tėvelio patrumpinti, jei nepyksi įkėliau savo bandymą blush2.gif

O zoominimo aš seniai atsisakiau doh.gif , labai kenčia kenčia kokybė, zoominu tik su 70-200 objektyvu, tam skirtu

user posted image
user posted image

Elina, eliniškai suspaudei smile.gif) man anksčiau buvo geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 20:28)
dėl pirmo puslapio... gal tiesiog pažiūrėsim, kas liks šioje temoje, tuos ir surašysim. o iš tikrųjų, ta informacija, kas su kuo fotkina, yra reikalinga?

Renataly, tikėjausi blogiau smile.gif) kokybė tai jo, trūksta ryškumo, bet kompozicija kaip naujokei visai pakenčiama smile.gif

Kaip suprasti kas liks sioje temoje?
Nemaciau nei vieno kuris pasakytu kad iseina ir nebegris...
kad buvo gincu,tai nereiskia kad kazkas iseina...
Atsakyti
Renataly man irgi visai nieko tavo kadras kaip pristatymui mirksiukas.gif . Bet kritika ir nuo manes gausi biggrin.gif noretusi man kaire puse kiek nukirpti, Elina nukirpo, bet as kiek maziau kirpciau. Dar nepatinka kaip nukapojai kojas vyrui rolleyes.gif geriau tada ar visu ugiu ar kaip Elina pasiule, nes kiek skaiciau kad per sanarius geriau nekirpti, atrodo neestetiskai, bent jau man tikrai rolleyes.gif

O as is savo puses siulau gal viena ND tema rinkti ir tegul pats autorius sprendzia ar interpretuoti darant darba ar ne. Kazkaip sunkiai sekasi man grynai techniskai daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 15, 21:41)
O as is savo puses siulau gal viena ND tema rinkti ir tegul pats autorius sprendzia ar interpretuoti darant darba ar ne.  Kazkaip sunkiai sekasi man grynai techniskai daryti blush2.gif

o as manau kad labai gerai dvi temos, gali jei nori vienoj nedalyvauti, beto viena ir lengvesne naujokam.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 22:36)
Elina, eliniškai suspaudei smile.gif) man anksčiau buvo geriau  blush2.gif

doh.gif nu pati žiūriu, tikrai. Bet man ta mašina kairėje trukdo. Bet, jooo, erdvę tai nuėmiau max doh.gif biggrin.gif

Mergaitės, čia labai įdomi ir graži pamokėlė, tik rusiškai unsure.gif http://www.photoscap...s/10advices1-3/
Atsakyti
Labai atsiprasau uz savo zodzius, bet tik dabar pamaciau kad sukurta antra tema SM...
turbut kiauliskiau negalejo buti...
is ko mes, naujokai mokysimes??? kai patys nei komentuot nemokam normaliai...

nu sakes... kazkokia nesamone cia.. o taip dziaugiausi aptikus sia tema..
Atsakyti
Agniuke, jau ir tu gali mokyti ax.gif . O be to, įmanoma įlysti pas pažengusius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 15, 22:08)
Agniuke, jau ir tu gali mokyti ax.gif . O be to, įmanoma įlysti pas pažengusius 4u.gif

Perskaiciau tos temos pradzia -ten gali eiti tie kurie jau zino pagrindinias taisykles, kurie cia dalyvauja jie jau visi zino, nebent naujausieji naujokai nezino visko.
Dalyvauti ND, cia visi stengiasi dalyvauti.
Komentuoti, dauguma cia komentuoja bet ne visi,as db jau buvau pradejus visas komentuoti....

Tad is cia gali visi ten eiti...
nu bet kaip nesaziningai cia taip...
uzsiputojo,pasipyko ir sukure nauja tema...
as irgi eisiu ten,nors gal kam ir nepatiks.. bet manau kiekvienam yra maloniau gauti komplimenta is pazengusiu kaip silvio, bite, vesta, desiree ir t.t. nei is manes..
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 20:21)
Vakar pasiskaiciau pirmoje temeleje del to ispalukusio vaizdelio (klausimas apie kuri visus erzina blush2.gif  ), tai kazkodel pamaniau, kad jei fotografuosiu is arti, tai jau toks uznugaris nesigaus. Tai jau cia ir yra klaida, reikes ryt mokytis is arti doh.gif

kuo arčiau fokusuojamas objektas, tuo labiau išsiplauna fonas, kuo objektas toliau, tuo ryškesnis ir fonas. čia židinio nuotolio ir diafragmos ryšys. t.y. ryškumo gylis.
pasiskaitykit čia
zoominant, ypač skaitmeniniu priartinimu, kokybė kenčia labai. pageidautina naudotis tik optiniu.

Agniuke, aš puikiai tave suprantu...
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 22:14)
Perskaiciau tos temos pradzia -ten gali eiti tie kurie jau zino pagrindinias taisykles, kurie cia dalyvauja jie jau visi zino, nebent naujausieji naujokai nezino visko.
Dalyvauti ND, cia visi stengiasi dalyvauti.
Komentuoti, dauguma cia komentuoja bet ne visi,as db jau buvau pradejus visas komentuoti....

Tad is cia gali visi ten eiti...
nu bet kaip nesaziningai cia taip...
uzsiputojo,pasipyko ir sukure nauja tema...
as irgi eisiu ten,nors gal kam ir nepatiks.. bet manau kiekvienam yra maloniau gauti komplimenta is pazengusiu kaip silvio, bite, vesta, desiree ir t.t. nei is manes..

o Tu iš naujo perskaityk, dėl ko vyko konfliktas ir kokie žodžiai buvo vartojami, kokios etiketės klijuojamos. gal tai padės geriau suprasti situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 15, 22:18)
Agniuke, aš puikiai tave suprantu...

Dalyvausiu abejose temose..
ND dalyvausiu ten butinai o cia.. nezinau, jei bus kitos temos...
ir stengsiuos kuo daugiau komentuoti naujoku nuotraukas...
kad jie pasiliktu,ismoktu kazko,o ne pabegtu (aisk as sav skaitau dar irgi naujoke smile.gif )
Atsakyti
manau, kad ši tema reikalinga "ateities kartoms". žinoma, jei kas nors jaučiasi pažengęs, labiau traukia prie tokių pat. aš, pvz, nesijaučiu. bet gal atsirastų pažengusių su pedagoginėmis ambicijomis - jūs čia labai reikalingi smile.gif
Atsakyti