Tai idedu, tik net nezinau, koks dydis iseis, nes bandziau mazinti. Daugiau niekas nekoreguota, nes pradzioje noriu ismokti fotografuoti, o tik veliau kazka pataisyti. bet kazkodel nujauciu, kad man jusu temeleje nelabai yra vietos, nes jus cia daaaaaug pazengusios. Va, kad butu kokia temele visiskiems lepsiams
Iskart zinau, kad kokybe
Renataly, labai pagirtinas noras pradzioje ismokti fotografuoti, kad ir kaip kartais su PS ar Lightroom norisi pazaisti, beje su pastaruoju kiek svelnesni rezultatai buna
dar horizontas kyla i desine bet tai priduoda optimizmo ir man beveik netrukdytu nes cia gal net tinka...na kokybe pati zinai
dar horizontas kyla i desine bet tai priduoda optimizmo ir man beveik netrukdytu nes cia gal net tinka...na kokybe pati zinai
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 20:41)
Tai idedu, tik net nezinau, koks dydis iseis, nes bandziau mazinti. Daugiau niekas nekoreguota, nes pradzioje noriu ismokti fotografuoti, o tik veliau kazka pataisyti. bet kazkodel nujauciu, kad man jusu temeleje nelabai yra vietos, nes jus cia daaaaaug pazengusios. Va, kad butu kokia temele visiskiems lepsiams
Iskart zinau, kad kokybe
Iskart zinau, kad kokybe
Stipriai pažengusieji išsikraustė į kitą temelę, taigi čia liko ir lepšiukų (pvz. aš) ir aišku pažengusių taipogi, kurie dar vis nori mokytis ir tobulėti
Taigi, svarbiausia, manau, didelis noras išmokti ir mokytis...t.y. skaityti, skaityti ir praktikuotis
A su kokiu fotiku fotografuoji?
P.S. Beje, pirmam puslapyje yra labai daug narių prirašyta, ar jie visi ir liks ar kažką keisim?
P.P.S. Labai džiaugiuosi, kad tarp mūsų bsimokančiųjų liko ir pažengę dalyviai
QUOTE(peppi @ 2008 03 15, 20:57)
Renataly, labai pagirtinas noras pradzioje ismokti fotografuoti, kad ir kaip kartais su PS ar Lightroom norisi pazaisti, beje su pastaruoju kiek svelnesni rezultatai buna
Kokybe pati matau, bet kaip ja pataisyti-nesuprantu. Dar ne viska perskaiciusi, tai manau, kad iskart visko ir nepadarysiu. Dabar daugiausia bandysiu zaist su kompozicija, kad pamatyt, pagaut, uzfiksuot. O tuo paciu ir skaitinesiu temeles.
O gali buti, kad kokybe nukentejo, nes per toli stovejau ir pritraukiau stipriai. Manau, kad cia tokia beda.
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 21:15)
O gali buti, kad kokybe nukentejo, nes per toli stovejau ir pritraukiau stipriai. Manau, kad cia tokia beda.
Taip, tu teisi. Zoominant kokybė nukenčia
QUOTE(Stikline @ 2008 03 15, 21:17)
Taip, tu teisi. Zoominant kokybė nukenčia
Vakar pasiskaiciau pirmoje temeleje del to ispalukusio vaizdelio (klausimas apie kuri visus erzina ), tai kazkodel pamaniau, kad jei fotografuosiu is arti, tai jau toks uznugaris nesigaus. Tai jau cia ir yra klaida, reikes ryt mokytis is arti
O fotografavau su Canon powerShot S5 IS
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 21:21)
O fotografavau su Canon powerShot S5 IS
Mano toks pat
dėl pirmo puslapio... gal tiesiog pažiūrėsim, kas liks šioje temoje, tuos ir surašysim. o iš tikrųjų, ta informacija, kas su kuo fotkina, yra reikalinga?
Renataly, tikėjausi blogiau ) kokybė tai jo, trūksta ryškumo, bet kompozicija kaip naujokei visai pakenčiama
Renataly, tikėjausi blogiau ) kokybė tai jo, trūksta ryškumo, bet kompozicija kaip naujokei visai pakenčiama
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 21:28)
dėl pirmo puslapio... gal tiesiog pažiūrėsim, kas liks šioje temoje, tuos ir surašysim. o iš tikrųjų, ta informacija, kas su kuo fotkina, yra reikalinga?
Na įdomumo dėlei gal ir reikalinga info apie techniką arba ne čia kaip nuspręs dauguma, manau. Na iš šito Canon'o įmanoma šio to išspausti...bet kadangi pritraukia, o traukia jis tolokai, tai užtat ir kokybė nukenčia dėl to. Aš irgi mėgstu pritraukus fotkint vaizdą
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 20:41)
O koks objektyvas?
Keistai dingo mano postas . Norėjau pasakyt, kad man užkliuvo kadravimas, nors nebaisiai . Norisi mažiau erdvės kairėje ir kiek tėvelio patrumpinti, jei nepyksi įkėliau savo bandymą
O zoominimo aš seniai atsisakiau , labai kenčia kenčia kokybė, zoominu tik su 70-200 objektyvu, tam skirtu
sveiki. senokai nesirodziau, pameciau jus visai. Pasitaisysiu
isidedu tema i favorites vel
ein uskaityt, kas naujo
isidedu tema i favorites vel
ein uskaityt, kas naujo
Toro :
Kaip ir pati pasakei - i seimos albuma. I seimos albuma nuotrauka tikrai labai grazi..
Renataly:
nuotraukele grazi, bet kokybe..kaip ir pati sakei..ir ji gadina visa vaizda...
o dabar del slaptazodzio, nepykit, as snd visa diena kaip sirse, nu bet blyn nesamone kazkokia dabar... taigi buvo viena tema atidaryta,kita uzrakinta...
kas nori, gali nusiusti nuotraukas kaip nors ir ides,as ta dariau su ND sviesa...
Kiek tu zmoniu neturinciu slaptazodziu??? NEDAUG. O ND ir taip nedaug dalyvauja tai kam juos skirstyti??????
Man kazkaip kaip tik buvo stimulas del ND, kad cia dalyvauti,stengtis,ND dalyvauti kad galeciau gauti slaptazodzius...
Net esu susirasius visu ND temas ir mazdaug ka as daryciau,kokia nuotrauka isivaizduoju ir t.t. ir lb noriu palyginti.. noriu paziureti kas buvo nugaletojai,panagrineti pacias nuotraukas ir komentarus....
Del kazkokiu nesamoningu gincu skirstosi temos, ND... dar kart sakau,ir taip nera ten daug dalyvaujanciu dalyviu,tai kas db dalyvaus naujuose ND? 5 zmones...
Nu visiska nesamone... nereik kreipt demesio i mus burbuliuojancius naujokus, kurie neturi slaptazodzio!!! as pradziai paburbuliavau, bet dabar turiu bent stimula del kazko stengtis... aisku yra berysio kai nematau kokios foto jau yra idetos, turiu nuotraukele i tema dviese, bet bijau deti ten, nes zinau kad ji bus tikrai prasciausia..o minciu kitu jokiu... bet siaip idomu kazkada bus palyginti su kitu dalyviu nuotraukomis....
Nezinau,arba as kazko cia nesupratau su tais antrais ND, arba...
nu zodziu, nepykit kad cia issiliejau..
Kaip ir pati pasakei - i seimos albuma. I seimos albuma nuotrauka tikrai labai grazi..
Renataly:
nuotraukele grazi, bet kokybe..kaip ir pati sakei..ir ji gadina visa vaizda...
o dabar del slaptazodzio, nepykit, as snd visa diena kaip sirse, nu bet blyn nesamone kazkokia dabar... taigi buvo viena tema atidaryta,kita uzrakinta...
kas nori, gali nusiusti nuotraukas kaip nors ir ides,as ta dariau su ND sviesa...
Kiek tu zmoniu neturinciu slaptazodziu??? NEDAUG. O ND ir taip nedaug dalyvauja tai kam juos skirstyti??????
Man kazkaip kaip tik buvo stimulas del ND, kad cia dalyvauti,stengtis,ND dalyvauti kad galeciau gauti slaptazodzius...
Net esu susirasius visu ND temas ir mazdaug ka as daryciau,kokia nuotrauka isivaizduoju ir t.t. ir lb noriu palyginti.. noriu paziureti kas buvo nugaletojai,panagrineti pacias nuotraukas ir komentarus....
Del kazkokiu nesamoningu gincu skirstosi temos, ND... dar kart sakau,ir taip nera ten daug dalyvaujanciu dalyviu,tai kas db dalyvaus naujuose ND? 5 zmones...
Nu visiska nesamone... nereik kreipt demesio i mus burbuliuojancius naujokus, kurie neturi slaptazodzio!!! as pradziai paburbuliavau, bet dabar turiu bent stimula del kazko stengtis... aisku yra berysio kai nematau kokios foto jau yra idetos, turiu nuotraukele i tema dviese, bet bijau deti ten, nes zinau kad ji bus tikrai prasciausia..o minciu kitu jokiu... bet siaip idomu kazkada bus palyginti su kitu dalyviu nuotraukomis....
Nezinau,arba as kazko cia nesupratau su tais antrais ND, arba...
nu zodziu, nepykit kad cia issiliejau..