Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 14:29)
O man dabar irgi nelabai sąžininga, nes kiekvieną dieną žiūrėjau, galvojau apie jas hihihi.gif Na, kaip yra taip gerai. Ne pasaulio pabaiga biggrin.gif

nu pabūsiu griežta.. smile.gif.. primenu, kad interpretaciniai ND yra po slaptažodžiu kuris ne šiaip dalinamas.. tai turėtų būti paskata labiau dirbti .. ar ne mirksiukas.gif

matau dvi nuotraukas, kurias dar reikėtų perkelt į senajį albumą

NAUJA TEMA

baigiam šitą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 kovo 2008 - 14:38
QUOTE(Cinside @ 2008 03 18, 15:27)
Makalynė kažkokia, pusė temos - beprasmės diskusijos.

Užtat kitoje temoje bus viskas aišku smile.gif jau dabar viskas aišku ir taškas padėtas.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 14:32)
nu pabūsiu griežta.. smile.gif.. primenu, kad interpretaciniai ND yra po slaptažodžiu kuris ne šiaip dalinamas.. tai turėtų būti paskata labiau dirbti .. ar ne  mirksiukas.gif

Pabūk pabūk smile.gif O aš pabūsiu atvira. Na, nereikia man to slaptažodžio smile.gif Ne dėl jo aš kažką darau, o dėl savęs 4u.gif
O ir čia pasakysiu iš atminties, kurios iš tų nuotraukų, kurias mačiau, mano labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 14:35)
Pabūk pabūk smile.gif O aš pabūsiu atvira. Na, nereikia man to slaptažodžio smile.gif Ne dėl jo aš kažką darau, o dėl savęs  4u.gif

o man labai reikėjo smile.gif .. labai norėjau dalyvaut interpretaciniuose ND smile.gif ir balsuot labai norėjau smile.gif

beje manau kad kas dvi savaites galima būtų įsivest gražią tradiciją apsvarstyt , siūlyt naujokus slaptažodžio gavimui..aišku jei tokių bus smile.gif .. arba patys naujokai galėtų karts nuo karto apie save primint .. pamenu taip ir aš išsiprašiau slaptažodžio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 kovo 2008 - 14:41
mano "techninis" dviese smile.gif

user posted image

Man įdomu ir jūsų nuomonė apie techninę pusę ir ar atitinka pavadinimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 18 kovo 2008 - 14:42
Anasko, man pirma, nelabai, o antra patiko ieškojimas įdomesnio kampo, kompozicija, tik truputį nuobodoka , norisi kažkokio akcento bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 15:39)
o man labai reikėjo  smile.gif .. labai norėjau dalyvaut interpretaciniuose ND  smile.gif ir balsuot labai norėjau  smile.gif

Man šiaip irgi ne esmė tas slaptažodis, bet šiaip įdomu visai smile.gif man ypač patinka interpretaciniai ND, juos įdomu žiūrėti..kiek idėjų žmonės turi galvose... thumbup.gif
Atsakyti
Jurga thumbup.gif Labai patinka fono ir kriaušių spalvos derėjimas wub.gif Truputuką apačioje erdvės norėtųsi, ir tas baltas schmoll.gif Fonas šiuo atveju turėtų būti arba vientisas, arba spalvos kažkaip įdomiau išsidėstę. Ir balta man aplamai čia schmoll.gif Pavadinimą atitinka, nes aiškiai dviese bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 kovo 2008 - 14:45
Jurga, bandymas visai neblogas. puikiai susitvarkei su apšvietimu.. nepatika baltas pagrindas, o fonas su kriaušėm labai... trūksta ryškumo dešinei kriaušei, matau, fokusas ant kairės... ir erdvės trūkumą jaučiu kairėje.. ir apačioje kažkiek.. bet šiaip šaunuolė!
Atsakyti
labai ziaurus kriausiu seselis... ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti