Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

As irgi siulau nenusiminti 4u.gif Fotografuojam, rodom, kritikuojam 4u.gif Kai pajusime kad daejom iki kandicijos eisim i kita tema biggrin.gif Aisku sunku kad visi iskart isejo, bet va pvz Peppi liko mirksiukas.gif man atrodo Sansara bus cia, Sayonara, Westa manau irgi cia uzsuks mirksiukas.gif be to teks ir patiems daugiau dirbti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 15, 18:12)
Tai kokia šios savaitės tema? Kiek atitrūkusi buvau, nes temos greit prisirašydavo, o porą dienų praleidus jau pasimeti  doh.gif  Kaip matau, atsiskyrė patyrusieji. Matyt, taip patogiau bus  smile.gif

taip, gal dabar visi tures savo vietas smile.gif
as kai be vietos tai visur manau uzsuksiu smile.gif man kazkaip ne problema... smile.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 18:16)
http://public.fotki.com/mokomes/
passw. mokomes
dėl namų darbų kaip bus? paliekam "daržoves"? o "dviese"?

gal paliekam abi ax.gif as turiu nusiziurejusi objekta ir labai tikiuosi, kad pavyks dar ji nufotkinti ax.gif ir siaip visai nebloga mintis buvo tureti vienus namu darbus interpretacijai, kitus technikai... man kartais isvis jokia nepavyksta, o kartais labai buna entuziazmas jei randi tinkama sprendima smile.gif
na ir paskutine namu darbu atsiskaitymo savaites diena man visai patiko...
o sita nuoroda i namu darbus ir pasworda reikes naujoje temoje ideti i pirmaja zinute...na ir su komentavimu tai gal neisispraudziam i kazkokius remus, ziurim kaip eisis naturaliai cool.gif

ai ir siaip ziuresim, gyvuos tema ar numirs...jei bus entuziastu tai bus ir tema ir kas komentuoja manau smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
tai vel sugriztu, bet perskaiciusi tik pirmaja temike;) Tikiuosi labai neikireti, bet norisi ir skaityti, ir pokalbyje dalyvauti... Galima taip?
ar galeciau ir as savo vakaryksti darba parodyti? Pirmas toks, prisviles, bet ... Man mielas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renataly: 15 kovo 2008 - 19:28
sukūriau namų darbų aplankus, prašom naudotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 19:27)

o kaip bus su senuosiuose ND esančiomis dviese nuotraukomis? trint lauk?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 15, 20:30)

neturiu supračio...

Renataly, rodyk, gal ir mums bus miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 19:25)
Sveiki,
tai vel sugriztu, bet perskaiciusi tik pirmaja temike;) Tikiuosi labai neikireti, bet norisi ir skaityti, ir pokalbyje dalyvauti... Galima taip?
ar galeciau ir as savo vakaryksti darba parodyti? Pirmas toks, prisviles, bet ... Man mielas.

manau, kad galima, laisve papugoms biggrin.gif

na nuotraukoje kokybes truksta, tamsi...ir kompozicija man nelabai...jei butu kazkokia uzuomina ar bent erdves daugiau, kad tilptu pvz rankyte...bet tada jau ir galvos reiktu nenukirpt...o mimika man patinka smile.gif
beje vaiku grozio negirsiu niekad (nes maniskis vistiek pats graziausias - man biggrin.gif ) ir su gimtadieniais nesveikinu ir su nestumais jokiais, manau tam yra bendraamziu, bendraminciu temos ax.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 19:27)

maladiec smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 03 15, 19:30)

neisivaizduoju...siaip tai manau, kad anas albumas turi labai didele isliekamaja verte taciau jis labai jau sudetingai ir neapibreztai prieinamas...
su atviru manau bus kurkas paprasciau o dalyvauti gales kas tik nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 19:34)
neturiu supračio...

Renataly, rodyk, gal ir mums bus miela smile.gif

tai gal perkelkit..? g.gif tik komentarai dings.
Atsakyti
bet as cia kazkaip gal per daug isijauciau biggrin.gif priestaraukit, siulykit...
Atsakyti
Na, bent jau "Dviese" gal reiktų palikti ten, kur yra. Juk tuoj baigsis tas konkursas.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 15, 19:38)
tai gal perkelkit..?  g.gif tik komentarai dings.

taigi blyn negalim visu perkelineti bo gal kazkas visai nenori viesintis doh.gif laisva valia lai sukelia dar karta i ta nauja galerija kas nori dalyvaut, ka as zinau...nu susidubliuos ir ten ir cia, nu ka...

o ir username ir password tokie patys unsure.gif ?
Atsakyti
gal tiesiog norintys patys persikels savo darbus?
Atsakyti