Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 13:56)
Aš supratau taip: techniniai ND bus prieinami kiekvienam, tiek naujokui, tiek seniokui. Be slaptažodžio. O interpretaciniai ND bus prieinami tik seniokams, jie bus sename albume. Techninius ND laimėjęs gaus slaptažodį. Ar teisingai? Tai gal ir baigiam diskusijas ta tema, nes nebėr jau ką čia diskutuoti. Viskas manau išspręsta.

taip būtent, tik be abejo ne tik laimėjus galima bus gaut slaptažodį

Agniuke, interpretacinių ND slaptažodį ne visi turės iš pradžių.. ir bėgiot žiūrėt nieko nereikia.. šiaip man asmeniškai nėra sunku tarp tų dviejų albumų..manau jau nuspręsta ir daugiau nebegrįžtam prie šitos temos 4u.gif

kas nesukėlėt dar savo interpretacinių ir turit slaptažodį, dar yra laiko sukelt jį į seną albumą .. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 kovo 2008 - 14:15
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 14:11)
Ai nesvarbu, vakar snekejo irgi dauguma,buvo kalbama kitaip,snd kita dauguma,kalbama kitaip. Kai bus galutinai aisku pasakykit, nes dabar nieko nesuprantu ar perkelti foto dviese i ta sena albuma ar naujam palikti, nes siandien siaip jau baigiasi.

Tai šiandien, žinoma, palik šitam - paskutinė diena gi. O kita tema bus parašyta ten, kur bus smile.gif
Atsakyti
Gal as kisuosi, nelabai ka suprantu, bet jus nenorit tiesiog prabalsuot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 14:14)
Tai šiandien, žinoma, palik šitam - paskutinė diena gi. O kita tema bus parašyta ten, kur bus  smile.gif

dabar jau aš pasimečiau unsure.gif .. tai kur dabar keliam Dviese?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 14:16)
dabar jau aš pasimečiau  unsure.gif .. tai kur dabar keliam Dviese?

Tai 'Dviese' gal niekur nekeliam. Gi buvo atvira - ką jau ten. O kitą interpretacinę temą skelbti jau senajame albume. Bent aš taip supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 15:11)
Ai nesvarbu, vakar snekejo irgi dauguma,buvo kalbama kitaip,snd kita dauguma,kalbama kitaip. Kai bus galutinai aisku pasakykit, nes dabar nieko nesuprantu ar perkelti foto dviese i ta sena albuma ar naujam palikti, nes siandien siaip jau baigiasi.

perkelk nes balsavimas vyks senam.
Atsakyti
viskas kad nebesimėtyt

Dviese ND vyksta senam albume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 14:19)
viskas kad nebesimėtyt

Dviese ND vyksta senam albume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tada turėsi mano balsus parašyti mano vardu, nes kelios foto man ypatingai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 14:23)
Tada turėsi mano balsus parašyti mano vardu, nes kelios foto man ypatingai patiko  4u.gif

nemanau, kad tai sąžininga.. juolab, kad ne visas foto Nd būsi mačius..
Atsakyti
Makalynė kažkokia, pusė temos - beprasmės diskusijos.
Tai kas lieka atviruose namų darbuose, t.y. techniniuose? Daržovės, tikiuosi? smile.gif
Gerai, kad dviese idėjos nebeįgyvendinau, apmaudu būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 14:27)
nemanau, kad tai sąžininga.. juolab, kad ne visas foto Nd būsi mačius..

O man dabar irgi nelabai sąžininga, nes kiekvieną dieną žiūrėjau, galvojau apie jas hihihi.gif Na, kaip yra taip gerai. Ne pasaulio pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
galima juk ir cia rodyti "dviese" igyvendinima mirksiukas.gif
Atsakyti