taip, pirmoji per daug dirbtina. antroje labai ryškus juodulys. aš nei už vieną.
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 12:21)
pataisiau miesta, kaip dabar? ar anos spalvos geriau buvo?
man antroji labiau: natūralesnė, miesto daugiau.
Džiaugiuosi, kad pagaliau nuspręsta dėl ND .
Anasko pirmoji idomi, tik as gal nukirpciau tas zolytes ne fokuse apacioj.
Antroji mano akims nelabai, nepatinka tas istrizumas.
Antroji mano akims nelabai, nepatinka tas istrizumas.
Matau vel snekame apie ND, kaip kazkas sake,pradejau is naujo,tai ir nauja albuma keliam,tiesiog pakeiciam slaptazodi.
Ir beje,kas istryne nuotraukas is ND? taigi ten gal dalyvauti bet ka,ir naujokai,ir pazenge,ir profai, taigi dalyvaukit visi ir netrinkit foto
Ir beje,kas istryne nuotraukas is ND? taigi ten gal dalyvauti bet ka,ir naujokai,ir pazenge,ir profai, taigi dalyvaukit visi ir netrinkit foto
Aš supratau taip: techniniai ND bus prieinami kiekvienam, tiek naujokui, tiek seniokui. Be slaptažodžio. O interpretaciniai ND bus prieinami tik seniokams, jie bus sename albume. Techninius ND laimėjęs gaus slaptažodį. Ar teisingai? Tai gal ir baigiam diskusijas ta tema, nes nebėr jau ką čia diskutuoti. Viskas manau išspręsta.
O kodel senam albume? tai taip begiosim is vienoalbumo,poto i kita kad foto paziuret?
Stikline,nu nemanau kad slapt bus suteikiamas tik tada kada laimesi,nes tai nera taip paprasta naujokui
Stikline,nu nemanau kad slapt bus suteikiamas tik tada kada laimesi,nes tai nera taip paprasta naujokui
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 14:53)
Matau vel snekame apie ND, kaip kazkas sake,pradejau is naujo,tai ir nauja albuma keliam,tiesiog pakeiciam slaptazodi.
As istryniau, nes mes jau nusprendem.
Stikline parase kaip viskas bus.
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 14:56)
Aš supratau taip: techniniai ND bus prieinami kiekvienam, tiek naujokui, tiek seniokui. Be slaptažodžio. O interpretaciniai ND bus prieinami tik seniokams, jie bus sename albume. Techninius ND laimėjęs gaus slaptažodį. Ar teisingai? Tai gal ir baigiam diskusijas ta tema, nes nebėr jau ką čia diskutuoti. Viskas manau išspręsta.
taip ir daugiau gal jau nebekalbam apie tai:oh
tik kas atidarys nauja tema aiskiai parasykit ir nuorodas sudekit, tam kruva balionu
Papildyta:
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 15:03)
O kodel senam albume? tai taip begiosim is vienoalbumo,poto i kita kad foto paziuret?
ne tik kada laimes, aisku. manau labai sunku, ir matysim, kada slaptazodi suteikti, kaip ir anksciau.
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 15:03)
Tai, kad taip nusprendė dauguma bent jau aš taip skaičiau keliais puslapiais atgal Čia manau viskas spręsis savaime
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 14:05)
As istryniau, nes mes jau nusprendem.
tik kas atidarys nauja tema aiskiai parasykit ir nuorodas sudekit, tam kruva balionu
Papildyta:
ne tik kada laimes, aisku. manau labai sunku, ir matysim, kada slaptazodi suteikti, kaip ir anksciau.
Papildyta:
Ai nesvarbu, vakar snekejo irgi dauguma,buvo kalbama kitaip,snd kita dauguma,kalbama kitaip. Kai bus galutinai aisku pasakykit, nes dabar nieko nesuprantu ar perkelti foto dviese i ta sena albuma ar naujam palikti, nes siandien siaip jau baigiasi.
Anasko, pirmoje nuotraukoje aš irgi norėčiau nukirpti žolytę apačioje, o taip pat ir dangaus truputį. Antroje, tai maišosi dešiniam viršutiniam kampe šakos. Šiaip nuotraukos, bent jau man patiko