Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 12:17)
Anasko, gi turi slaptažodį ano albumo, galėsi užeit ir vis pasigrožėt . gi niekas nesikeičia smile.gif
bigsmile.gif as bijau kad ji pamesiu tarp visu albumu smile.gif
Su slaptazodziais sudetinga man labai ka jus siulot smile.gif Tik nepamirskit man issiusti slaptazodi kai sugalvosite biggrin.gif
Atsakyti
latoya, jei gerai pamenu, man labiau pirmas variantas patiko. bet tie namai balti rėžia akį... lyg peršviesti šiek tiek...

kol kas asmeniškai man ND galvos skausmo nekelia, į slaptažodžius nepretenduoju. bet žiūrint iš šalies... jei išėjusiem į kitą temą nereik tų ND, gal palikt senuosiuose? kam blaškytis per krūvas slaptažodžių ir puslapių? ar čia toks begalinis nepriklausomybės noras? naujos temos, nauji ND...
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 12:31)
va del apacios suabejojau. aciu 4u.gif
"nesiblogejo"  biggrin.gif

nusprendziam del ND ir taskas!!!nes einu trinti savo foto is naujoku nd, na kaip?

1 variantas - visai naujai, naujame albume ( jau yra) ir naujokai ir senokai.
2 variantas - senokai (interpretaciniai) sename albume, naujokai ( techniniai ) naujame. Gerai pasirode naujokai gauna slaptazodi i senoku albuma.
balsuokit!

az pasvarsciau, visgi as uz antra!

Aš už antrą smile.gif Bet technininiuose ir senokai juk gali dalyvauti (na, jei nori)
Atsakyti
nebesuprantu jau kas cia su tais namu darbais vyksta doh.gif
na issaugoti ana albuma butu smagu visgi...geriausia butu palikti kaip buvo, po slaptazodziu, jo gal net nekeisti, kad ir isejusieji galetu uzsukti (jei nores) o tech. namu darbai liktu neuzrakinti...

tik esme - apibrezti aiskiomis taisyklemis slaptazodzio isdavima mirksiukas.gif
westa, taip, manau laimejes tech. namu darbus turetu gauti slaptazodi, labai geras sprendimas smile.gif
ir del saraso pritariu...kam reikalinga ta paklode jei neaisku kas cia dalyvaus ir kas nebe...
apskritai KAM reikalingas tas sarasas paprotinkite mane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 kovo 2008 - 12:38
Latoya, antrame variante labai tamsus antras miesto palnas gaunasi ir sunki nuotrauka pasidaro, bent jau mano akiai.
Atsakyti
ok, aš už antrą variantą . 4u.gif ..
Atsakyti
2 variantas
Atsakyti
Latoya, man spalvos anos geresnės, o kirpimas šitos, nes pirmam plane esantis patamsėjimas atsveria tą juodulį tolimesniame . Nors aplamai kuo toliau tuo labiau foto patinka, bet čia man su visom taip būna doh.gif

2 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 kovo 2008 - 12:43
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 13:35)
Aš už antrą smile.gif Bet technininiuose ir senokai juk gali dalyvauti (na, jei nori)

tai zinoma! as turbut pabandysiu, ir balsuoti senokai irgi gali.

QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 13:36)
nebesuprantu jau kas cia su tais namu darbais vyksta doh.gif
na issaugoti ana albuma butu smagu visgi...geriausia butu palikti kaip buvo, po slaptazodziu, jo gal net nekeisti, kad ir isejusieji galetu uzsukti (jei nores) o tech. namu darbai liktu neuzrakinti...

tik esme - apibrezti aiskiomis taisyklemis slaptazodzio isdavima mirksiukas.gif
westa, taip, manau laimejes tech. namu darbus turetu gauti slaptazodi, labai geras sprendimas smile.gif
ir del saraso pritariu...kam reikalinga ta paklode jei neaisku kas cia dalyvaus ir kas nebe...
apskritai KAM reikalingas tas sarasas paprotinkite mane? g.gif

bet ar tada naujokai patys gales ikelti foto? be slaptazodzio?

del saraso gal kol kas apseisim, man irgi rodos jo nereikia. Gal veliau kai viskas isaiskes.
Atsakyti
As uz 2 varianta 4u.gif

Aciu jums labai kad ieskom kompromisu 4u.gif Nusibodo begaliniai ginciai smile.gif
Atsakyti
tai nuspręsta.. dveji ND.. vieni techniniai, naujam albume, kiti - interpretaciniai - senam po slaptažodžiu.. 4u.gif
Atsakyti
Man Latoya pirmoji nuotrauka- laaabai įspūdinga, antroji- paprastesnė smile.gif
Atsakyti