Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 11:06)
westa, albumas yra fotki.com/mokomes slaptažodis: mokomes

jei interpretaciniai darbai bus užrakinti, reikia pakeisti ir pagrindinį slaptažodį, nes žinant jį, kiti slaptažodžiai negalioja. padarysi?

norint tai padaryti man reikia ir prisijungimo vardo mirksiukas.gif

bite maja
manau būtų sąžininga turėt savo slaptažodį, kaip ir savo papkę, juolab kad gal ne visi tokios nuomonės, kaip Tu .. be Tavo ten dar yra kalnas kitų dalyvių foto..

jei jau pradedam tai pradedam 4u.gif

lyg prisijungiau ale vis tiek nežinau, kaip padaryt tą vieną su slaptažodiu jei visi jau žino pagrindinį prisijungimo doh.gif marakeš, padaryk tvarką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 kovo 2008 - 11:19
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 11:13)
norint tai padaryti man reikia ir prisijungimo vardo  mirksiukas.gif
[b]

pabandyk "mokomes" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 10:35)
labas rytas  4u.gif

žiūriu dar vis aiškinamąsi dėl ND.. gi kiek suprantu naujos temos nariai žada užsivest savo ND atskirai ir užsidėt savo slaptažodį  smile.gif .. tai mums kaip ir lieka senesniosios ND papkės.. su senuoju slaptažodžiu

latoya tikrai ryškumo trūksta.. o spalvos man patinka.. toks spalvotas, viltingas miestas, kuriam nė motais tas tamsus dangus smile.gif

tai dabar as, senbuve, ikeliau foto i nd, man negalima ten buvo?
einu trynti tada.
aciu uz kritika.
del ryskumo, matau daug kam truksta, nu zinokit mazinau, mazinau, tada dar pakirpau ir padidinau ( tik db daejo, kodel tokia kokybe, kvailai padariau. pabandysiu pataisyti.

QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 10:42)
latoya, man patiko tavo panorama, priekyje senas miestas, tolumoje blokiniai namai. Patiko spalvos, patiko astrumo nebuvimas...tiesa ryskumo galetu buti pirmame plane daugiau...na grazu kai kadras iki begalybes kokybiskas ir astrus bet jis labai jau toks techninis buna o sitoks man jaukesnis ax.gif na ir dangus gresmingai atrodo smile.gif

nu ka, braske kaip braske, pipirai kaip pipirai, gulbes nelabai patiko...
su darzovem dar reikes paieskoti ax.gif

aciu.
del braskiu, pipiru ir gulbiu, na zinau kad lakoniskai pakomentuosiu, bet pritariu peppi.

QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 10:54)

sveika prisijungus 4u.gif na zinok nieko idomaus tavo nuotraukose neradau, prasau nesupykti, as draugiskai, katinukui erdves truksta, o debesys, na tiesiog debesys.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 10:56)
As nesuprantu,kur dingo kai kurie komentarai ND?
Kazkokios nesamones darosi.

dejavuuuuuuuuu!!! kodel istrynei?????

Del ND na nesiplesykim taip! Yra naujas albumas, jame dvi temos, kuriu mums ir reikia ir viskas. Kai bus nauja tema sukursim nauja slaptazodi, ir isdalinsim dalyvavusiems. Jei kas nores perziureti musu senaji albuma, duosim slaptazodi ( aisku kai geriau pazinsim), gerai marakes sake, kas is senbuviu nenores rodyti savo foto is albumo istrins.

einu kavos gert ir taisyt savo miesto.
Atsakyti
prisijungimo vardas irgi "mokomes" smile.gif

slaptažodžio keitimas čia: http://myaccount.fot...hange_password/

negaliu pati pakeist, nes jo žinojimas man nepriklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 12:56)
Del ND na nesiplesykim taip! Yra naujas albumas, jame dvi temos, kuriu mums ir reikia ir viskas. Kai bus nauja tema sukursim nauja slaptazodi, ir isdalinsim dalyvavusiems. Jei kas nores perziureti musu senaji albuma, duosim slaptazodi ( aisku kai geriau pazinsim), gerai marakes sake, kas is senbuviu nenores rodyti savo foto is albumo istrins.

Man rodos čia geriausia mintis. pritariu visu 100 proc.
Atsakyti
sutinku su latoya, naują temą interpretacinių paslėpsim po slaptažodžiu smile.gif

pabandysiu iki naujos temos sukurpt pirmą psl.. kol kas sąrašų nededu ok? ar dėt visgi.. manau logiškai turėtų atsirast toks punktas, kad techininių ND laimėtojas automatiškai gauna interpretacinių slaptažodį.. ką manot?
Atsakyti
Pagailekit mano nervus biggrin.gif

As uz viena "mokomes" - naujokams ir technarikams biggrin.gif
ir kitas Bitemaja- interpretacijai.

Pati seimininke nepries, manau kad taip nebus painiavos. Juk daug kas ateidavo is senbuviu i sena albuma tik komentarams ir cia nesirode. Gales nezinoti apie permainas. Be to manau kad ir iseje senbuviai su malonumu gales ten dalyvauti. Slaptazodzio isdavima palengvinsim mirksiukas.gif , bet to albumas buvo kuriamas mokslo tikslams, ir dabar viska prarasti doh.gif Tai iseina tada taip kad kai mes iseisim, vel bus naujas albumas? Ir vel viskas is naujo? Nereikia galvoti is naujo tradicijas, jei jos buvo gana ilgai formuojamos. Grisim prie to paties

Va kaip gresmingai raudonai atrodo mano nuomone biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 18 kovo 2008 - 12:30
Anasko, gi turi slaptažodį ano albumo, galėsi užeit ir vis pasigrožėt . gi niekas nesikeičia smile.gif
Atsakyti
user posted image
pataisiau miesta, kaip dabar? ar anos spalvos geriau buvo?

Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 12:21)
pataisiau miesta, kaip dabar? ar anos spalvos geriau buvo?

Man tai dabar žymiai labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
latoya, man ir anos ir šitos nesiblogėjo. apačios visgi pakirpčiau kaip anoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 13:27)
latoya, man ir anos ir šitos nesiblogėjo. apačios visgi pakirpčiau kaip anoj  mirksiukas.gif

va del apacios suabejojau. aciu 4u.gif
"nesiblogejo" biggrin.gif

nusprendziam del ND ir taskas!!!nes einu trinti savo foto is naujoku nd, na kaip?

1 variantas - visai naujai, naujame albume ( jau yra) ir naujokai ir senokai.
2 variantas - senokai (interpretaciniai) sename albume, naujokai ( techniniai ) naujame. Gerai pasirode naujokai gauna slaptazodi i senoku albuma.
balsuokit!

az pasvarsciau, visgi as uz antra!
Atsakyti