Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Luokės kačiukas man patiko. Tik gal palikčiau daugiau smakro (čia turbūt dėl to, kad teorijos apie portretus neseniai prisiskaičiau doh.gif ). Ir lango atspindys mano nepatyrusiai akiai visai nemaišo smile.gif .
O apie debesis, tai net nežinau ką pasakyt, nes nuotraukos turinys nekabina kažkaip.

O taisyklės apie slaptažodžio išdavima tai ir man rūpi. Ateičiai kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 18, 10:33)

westa, pavydžiu....kaip tu gražiai moki savo šunis fotkinti. Beje, iš kur mažoji atsirado blink.gif

nežinai, iš kur šuniukai atsiranda smile.gif ?

luoke, pati rašai, kad kadrą darei prabėgom.. grįžk, paieškok, ir tada papasakok, ar išėjo parodyt.. prieš kelis psl Sansara įdėjo visą šūsnį patarimų apie kompoziciją.. ar perskaitei?

primenu dar kartą naujokams !! nors tema pradedantiems, visgi minimalūs reikalavimai jums yra!! šiaip foto rodymui yra ir trečia tema.. čia ateinat ir sakot, kodėl foto rodot.. ir ne todėl, kad ji patinka !!! o kad to pasiekt, skaitom Blog'ą, analizuojam ankstesnes temas..

dėl ND .. neužmirškit, kad daugumoj ND temų dalyvavo anos temos nariai, ten yra jų foto. mes negalim nederint su jais mūsų veiksmų.. man atrodo, kad galim pabandyt kurt naują aplanką, su savo slaptažodžiu, o tai kas buvo lai ir lieka.. kas ten dalyvavo, visada galės pažiūrėt anuos ND
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 10:39)
mąstau nulėkt normaliai patupinėt apie tuos spyglius. gal mestelsit kas kokią įdėją

Mannesižiūri horizontali foto. Daryčiau vertikalią, kad matytųsi tęstinumas tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 10:39)

dabar dar norėč patarimo  ax.gif

yra prie namų va toks va vaizdelis. vienoj pusėj- miškas gražus, kitoj vielos pusėj- kareivinės. gana dviprasmiška. norėtųs kaip nors įdomiai tai pateikt, tik vat dar nežinau, kaip... šitas kadras darytas prabėgom. mąstau nulėkt normaliai patupinėt apie tuos spyglius. gal mestelsit kas kokią įdėją

Kaip suprantu čia nuotrauka apie spygliuotą vielą, tai ar nereiktų jos labiau akcentuoti. Nes tos nieko nesakančios dešinės pusės aš nesuprantu. Gal geriau padaryti vertikalų kadrą iš kairiosios nuotraukos pusės. va tada aiškiai matytųsi, ką nori parodyti.
Atsakyti
luokė, šiame variante aš nematau priešpriešos. na, niūrios kareivinės, bet ir pati gamta fone gana niūroka. gal palaukti, kol atsiras daugiau žalumos? jei ji ten atsiranda, žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 10:45)
man atrodo, kad galim pabandyt kurt naują aplanką, su savo slaptažodžiu, o tai kas buvo lai ir lieka.. kas ten dalyvavo, visada galės pažiūrėt anuos ND

drinks_cheers.gif Vieningos nuomonės niekada nebus. Nauja tema, tai naują "savo" istoriją ir pradedam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 11:45)
dėl ND .. neužmirškit, kad daugumoj ND temų dalyvavo anos temos nariai, ten yra jų foto. mes negalim nederint su jais mūsų veiksmų.. man atrodo, kad galim pabandyt kurt naują aplanką, su savo slaptažodžiu, o tai kas buvo lai ir lieka.. kas ten dalyvavo, visada galės pažiūrėt anuos ND

Man rodos reikėtų sukurti atskirą aplanką ir viskas. Aną palikti ramybėje. Ir dar man patinka mintis dėl slaptažodžių aš už juos smile.gif
Atsakyti
žinot, nesulauksim mes iš anos temos atsakymo.. jaučiu tai. tai kiek supratau lyg kažkas jau buvo sukūręs albumą naują? būtų gerai gaut nuorodą ir slaptažodį.. interpretacinius sukursiu ten aš, uždėsiu slaptažodį ir išsiuntinėsiu šios temos senbuviams.. taip manau bus sąžiningiausia 4u.gif atsiųskit kas tą darėt, tikrai nebeatseku pagal temą
dar reikėtų peržiūrėt sąrašą.. siūlau kol kas jo iš viso nedėt pirmam psl.. po keletos temų bandysim jį atgaivint
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 11:39)

yra prie namų va toks va vaizdelis. vienoj pusėj- miškas gražus, kitoj vielos pusėj- kareivinės. gana dviprasmiška. norėtųs kaip nors įdomiai tai pateikt, tik vat dar nežinau, kaip... šitas kadras darytas prabėgom. mąstau nulėkt normaliai patupinėt apie tuos spyglius. gal mestelsit kas kokią įdėją

Norėtųsi vertikalaus kadro (kartojuosi, jau kažkas rašė). Idėja sunkiai galvojasi, juolab, kad nelabai įsivaizduoju kaip ten kas atrodo...taigi teks pačiai eit ir ieškot visokiausių būtų įdomiau parodyt vaizdialį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 12:03)
žinot, nesulauksim mes iš anos temos atsakymo.. jaučiu tai. tai kiek supratau lyg kažkas jau buvo sukūręs albumą naują? būtų gerai gaut nuorodą ir slaptažodį.. interpretacinius sukursiu ten aš, uždėsiu slaptažodį ir išsiuntinėsiu šios temos senbuviams.. taip manau bus sąžiningiausia  4u.gif atsiųskit kas tą darėt, tikrai nebeatseku pagal temą
dar reikėtų peržiūrėt sąrašą.. siūlau kol kas jo iš viso nedėt pirmam psl.. po keletos temų bandysim jį atgaivint

Apie šitą albumą kalbi?

http://public.fotki.com/mokomes/
slapt.: mokomes
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 12:03)
žinot, nesulauksim mes iš anos temos atsakymo.. jaučiu tai. tai kiek supratau lyg kažkas jau buvo sukūręs albumą naują? būtų gerai gaut nuorodą ir slaptažodį.. interpretacinius sukursiu ten aš, uždėsiu slaptažodį ir išsiuntinėsiu šios temos senbuviams.. taip manau bus sąžiningiausia  4u.gif atsiųskit kas tą darėt, tikrai nebeatseku pagal temą

westa, albumas yra fotki.com/mokomes slaptažodis: mokomes

jei interpretaciniai darbai bus užrakinti, reikia pakeisti ir pagrindinį slaptažodį, nes žinant jį, kiti slaptažodžiai negalioja. padarysi?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 22:15)
technikams klausimas. ar esat matę kada nors ar pirkę LT gradual filtrą?  g.gif žinau, kad dauguma latvijoje perka  g.gif gal kam teko susidurti? ten kaip eina: laikiklis ir filtras? o skersmuo yra atitinkamas objektyvui ar kaip?
jaučiu atėjo metas jau jį įsigyt. netenkina manęs jau mano gamtos vaizdai

Nezinau ar kas atsake. As filtrus perku cia http://hvstar.net/ , nemazas pasirinkimas (jei isparduoda, greitai vel papildo), geras servisas (man buvo aktualu del mokesciu, tai jie nurode simboline 10$kaina), kainos irgi tenkina (man turbut palyginus su Norvegiskom kainom visur pigiau gaunasi lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 11:03)

nežinau, ką mano kiti, nes mano galva, šitas albumas yra šitos temos. tai tegul jis ir lieka čia, jei jis jums dar yra reikalingas ax.gif jūs kažkokį bardaką darbot su ND. galėjo likt viskas kaip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 kovo 2008 - 11:11