Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 10:59)
luoke, papasakok apie savo foto pati.. ką matai ?

kol luokė papasakos, papasakosiu, ką aš matau smile.gif pirma labai apkarpyta, nelabai suprantu kam. antra - na, debesai. būtų įdomu, jei pavyktų užfiksuoti kokią nors asociatyvią jų formą, dabar - man šiaip sau.

dėl namų darbų - gal nedarom kriminalo. tęstinumas - labai sveikintinas dalykas, todėl tegu interpretaciniams darbams lieka senas katalogas ir senas slaptažodis. naujokams - /mokomes su viešu slaptažodžiu. nemanau, kad tik dėl to, kad pažengusieji atskilo, jie bus prieš, kad mes mokytumėmės iš jų nuotraukų. o tie, kurie bus, ištrins savo darbus. nuo to gi niekas neapsaugos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 09:42)
Sansara, nesupratau ka tas filtras duoda g.gif gal gali keliais zodziais, labai paprastai pasakyti ax.gif ?

tas filtras yra užtamsintas viršutinė pusė ir šviesi apatinė... pereina švelniai. todėl naudojant jį lieka normalus (neišdegęs dangus) ir šviesi žemė... jei be jo, žemė nujuoduoja gelbstint dangų nuo išdegimo.

dejavu, matai, nežinau tikrai subtilybių tarp polerizacinio ir gradualo g.gif bet neturėtų būti tas pats rezultatas.
Atsakyti
Hmm... skaitau ir man atrodo, kad cia vyrauja per didele demokratija todel niekas nieko nenusprendzia.
Gal galetu sprendimo variantas buti toks: susisiekt su pazengusiais ir paklausti, ar jie planuoja atsidaryti atskira albuma su atskiru slaptazodziu savo naujiem namu darbam. Jei taip, tai einam i sena ND albuma su senu slaptazodziu i senas 'dviese' ir 'darzoviu' temas ir toliau dedam ten foto dabar ir veliau. Kas turi slaptazodi - turi, kas ne - praso pagalbos del nuotrauku ikelimo ji turinciu. Zinau, kad nepatogu, man irgi... bet pakentesiu truputi kol bus suteiktas slaptazodis, tad gal pakentes ir kiti smile.gif

Atsiprasau, kad ne apie fotografija 4u.gif
Atsakyti
oi, apie tai, ką aš matau, dar neklauskit. kaip minėjau- šimtas metų man iki daugumos jūsų lygio, tad... tiesiog kol kas bandau su technine kokybe susitvarkyt, nes labai dažnai būtent ji mane paveda. todėl ir sakiau, kad daugiau mano tokių foto nebus. nenoriu, nes nepasitikiu savo jėgom šitoj srity... bandysiu ieškot.

o tai, kas būtų įdomiau, yra nekokios kokybės, todėl čia nekrausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luokė: 18 kovo 2008 - 10:09
QUOTE(Sansara @ 2008 03 18, 10:06)
tas filtras yra užtamsintas viršutinė pusė ir šviesi apatinė... pereina švelniai. todėl naudojant jį lieka normalus (neišdegęs dangus) ir šviesi žemė... jei be jo, žemė nujuoduoja gelbstint dangų nuo išdegimo.

dejavu, matai, nežinau tikrai subtilybių tarp polerizacinio ir gradualo  g.gif bet neturėtų būti tas pats rezultatas.

pas mane kaip tik toks, viena pusė tamsi, kita - ne. Vakare įmesiu foto pvz. su filtru ir be jo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 18, 10:07)
Hmm... skaitau ir man atrodo, kad cia vyrauja per didele demokratija todel niekas nieko nenusprendzia.
Gal galetu sprendimo variantas buti toks: susisiekt su pazengusiais ir paklausti, ar jie planuoja atsidaryti atskira albuma su atskiru slaptazodziu savo naujiem namu darbam. Jei taip, tai einam i sena ND albuma su senu slaptazodziu i senas 'dviese' ir 'darzoviu' temas ir toliau dedam ten foto dabar ir veliau. Kas turi slaptazodi - turi, kas ne - praso pagalbos del nuotrauku ikelimo ji turinciu. Zinau, kad nepatogu, man irgi... bet pakentesiu truputi kol bus suteiktas slaptazodis, tad gal pakentes ir kiti smile.gif

Atsiprasau, kad ne apie fotografija  4u.gif

jau parašiau.. tikiuos sulaukt atsakymo smile.gif

QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 10:09)
oi, apie tai, ką aš matau, dar neklauskit. kaip minėjau- šimtas metų man iki daugumos jūsų lygio, tad... tiesiog kol kas bandau su technine kokybe susitvarkyt, nes labai dažnai būtent ji mane paveda. todėl ir sakiau, kad daugiau mano tokių foto nebus. nenoriu, nes nepasitikiu savo jėgom šitoj srity... bandysiu ieškot.

o tai, kas būtų įdomiau, yra nekokios kokybės, todėl čia nekrausiu.

technika mano akimis gera, pabandyk parodyt foto, kad mums būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Smiltis paprikoms man ryškumo trūksta, braškė nelabai, nes nepatinka apšvietimas, o ir pati braškė neįspūdinga (forma turiu omeny)

latoya nuotrauka baugias emocijas sukelia. Gal spalvos per intensyvios man čia g.gif

luokės kačiukui labai erdvės trūksta smile.gif Ir norėtųsi daugiau vietos ties nosim, t.y. šiek tiek kitaip kirpti. Lango atvaizdas man netrukdo čia smile.gif
Debesis nežinau kaip komentuot. Labiau patyrusieji geriau žinos 4u.gif Man tiesiog neįdomūs jie (nei forma, nei spalva neypatinga)

Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 09:54)
labas rytas  ax.gif
vis nedrąsiai lendu.
žinau, negražiai atrodo lango atspindys ant akies. bet foto miela vien dėl katės savanoriško pozavimo smile.gif

Taip nufotografuoti (kai matosi tik akys ir snukutis) katinai man labai patinka. Tik erdvės kairiame krašte labai trūksta smile.gif Lango atspindys nemaišo.
Atsakyti
As foto pakomentuosiu vakare, varau prie juros,grazus oras, gal kokiu kadru pagausiu.. nes mano papkes prikrautos slamsto tik sad.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 10:12)

Labai tapybiškai bigsmile.gif . Patiko. Miestas- kitaip

QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 10:54)

žinau, negražiai atrodo lango atspindys ant akies. bet foto miela vien dėl katės savanoriško pozavimo smile.gif
user posted image

Visai įdomiai katinėlis tokiu rakursu 4u.gif . Netgi labai neblogai

westa, pavydžiu....kaip tu gražiai moki savo šunis fotkinti. Beje, iš kur mažoji atsirado blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 10:06)

dėl namų darbų - gal nedarom kriminalo. tęstinumas - labai sveikintinas dalykas

irgi pritariu biggrin.gif
jauciu diskutuosim amzinai...tai ka, paliekam viska kaip buvo?
o tipo tech namu darbu albumas ir anksciau buvo be passw?
jei taip tuomet viskas ok ir tesiam ana istorija smile.gif
tik va slaptazodzio isdavimo tvarka visgi reiketu irasyti i pirmaja temos zinute ir ja vadovautis - bus manau visiems aisku smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 18, 10:06)

idomu...
reikia suprasti sauleta diena labai turetu praversti...
lauksiu pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už visokius kokius vertinimus. tikriausiai tiesa- tik taip įmanoma mokytis ir tobulėt.

dabar dar norėč patarimo ax.gif

yra prie namų va toks va vaizdelis. vienoj pusėj- miškas gražus, kitoj vielos pusėj- kareivinės. gana dviprasmiška. norėtųs kaip nors įdomiai tai pateikt, tik vat dar nežinau, kaip... šitas kadras darytas prabėgom. mąstau nulėkt normaliai patupinėt apie tuos spyglius. gal mestelsit kas kokią įdėją

user posted image
Atsakyti