Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 09:35)
labas rytas  4u.gif

žiūriu dar vis aiškinamąsi dėl ND.. gi kiek suprantu naujos temos nariai žada užsivest savo ND atskirai ir užsidėt savo slaptažodį  smile.gif .. tai mums kaip ir lieka senesniosios ND papkės.. su senuoju slaptažodžiu

latoya tikrai ryškumo trūksta.. o spalvos man patinka.. toks spalvotas, viltingas miestas, kuriam nė motais tas tamsus dangus smile.gif

tai manau reik parasyt tiem nariam ir pasiklausti ir bus aisku,kad poto nepadarytumem savavaliskai. smile.gif
Jei nieks jiem neparasys,,as parasysiu po darbo,nes ryt tada jau ten galetumem tema atidarinet.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 09:35)
labas rytas  4u.gif

žiūriu dar vis aiškinamąsi dėl ND.. gi kiek suprantu naujos temos nariai žada užsivest savo ND atskirai ir užsidėt savo slaptažodį  smile.gif .. tai mums kaip ir lieka senesniosios ND papkės.. su senuoju slaptažodžiu

bet jei tas slaptažodis toks pat kaip ir dabar naujų ND, tai jums jį teks pakeisti, nes šis buvo paskelbtas viešai. Ir gaunasi, kad tokie kaip aš, kurie dar neturėjo slaptažodžio, dabar jį turi už dyką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 10:12)
idedu viena, noreciau nuomones

Kaip jau minėjo ryškumo, kokybės trūksta smile.gif dangus man toks slegiantis...bet geras momentas pagautas.
Atsakyti
Labas

taigi gaziulka labai tvarkingai viska isdeste, tech namu darbams atviras albumas, interpretaciniams su passwordu, passwordo manau reikia kito mirksiukas.gif

tuos laikus namu darbuose as busiu pridirbusi blush2.gif atsiprasau...

Sansara, nesupratau ka tas filtras duoda g.gif gal gali keliais zodziais, labai paprastai pasakyti ax.gif ?
As anksciau domejausi spalvotais filtrais objektyvui ale paprotino mane, kad jie naudingi juostelei daugiau nes tipo su skaitmena vistiek viska gali su PS padaryti...
bet as is dalies vistiek nepritariu...man atrodo su filtru geresni rezultata gautum...

o vakar mane isleido pasiganyti tai maniau nuvaziuosiu savo ta "dviese" nufotografuosiu bet buvo per toli tai matyt nedalyvausiu...

latoya, man patiko tavo panorama, priekyje senas miestas, tolumoje blokiniai namai. Patiko spalvos, patiko astrumo nebuvimas...tiesa ryskumo galetu buti pirmame plane daugiau...na grazu kai kadras iki begalybes kokybiskas ir astrus bet jis labai jau toks techninis buna o sitoks man jaukesnis ax.gif na ir dangus gresmingai atrodo smile.gif

nu ka, braske kaip braske, pipirai kaip pipirai, gulbes nelabai patiko...
su darzovem dar reikes paieskoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 kovo 2008 - 09:51
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 09:42)
Labas

taigi gaziulka labai tvarkingai viska isdeste, tech namu darbams atviras albumas, interpretaciniams su passwordu, passwordo manau reikia kito mirksiukas.gif

tuos laikus namu darbuose as busiu pridirbusi blush2.gif atsiprasau...

as irgi ta manau.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 10:32)
Ar tikrai? manau panaikinant slalp reik zinot ir ta kuri nori panaikinti ar pakeisti.
As vat nzn sistemos,del to ir klausiu.
Senuose nd as pvz nenoriu buti,nes manau ir jie dalyvaus. jie isejo,padare antra tema, tai manau ir nd turi buti atskiri,o vat del slapt tai nzn,ar nepyks tie kuriu foto ten buvo dedamos,o db gales visi ziuret kurie tik gaus slpt.

patikrinau - tikrai. kai žinai pagrindinį slaptažodį, atskirus slaptažodžius tau tiesiog parodo. reikia tik žinot, kur pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 09:12)
idedu viena, noreciau nuomones
user posted image

Man sita nuotrauka patinka, ispudingas dangus, kmpozicija man atrodo gera.
Jei is tikruju yra kitaip, tai noreciau is ta ismananciu suzinoti, kas su kompozicija cia ne taip.
Spalvos geros, tik kokybe keista, atrodo, kad su PS siekt tiek persistengta.
Atsakyti
labas rytas ax.gif
vis nedrąsiai lendu.
Agniuke, dėl fotki.com- jei turi pagrindinį, prisijungimo slaptažodį, gali matyti visus visus folderius, albumus- jokie papildomi slaptažodžiai tau nesukliudys mirksiukas.gif

pradedu drąsintis kelt foto čia.
gal trumpai apie save blush2.gif
fotografavimu susidomėjau visiškau neseniai, viskas man čia dar tamsus miškas, todėl tikiuos supratimo. stengiuos kuo daugiau skaityt, turiu didžiulę krūvą nuorodų, skaitau senąsias temas, bandau kraut į galvą. bėda ta, kad kol skaitai, atrodo aišku. o kai reikia praktiškai žinias pritaikyt... ačios žinot, kas dažniausiai gaunas.
šiuo metu fotografuoju su CANON 400 D ir 18-55 kitinuku. kokybė netenkina, bet čia daugiau ne objektyvo, o mano pačios kaltė.

labai daug jūsų esu skaičius, todėl laaabai baisiai kabinėjuos prie savo foto ir manau, kad neturiu, ką rodyt. todėl bent kol kas, jei ir kelsiu čia ką nors, tai daugiau dėl tecjninės pusės- tas pats kadravimas, kompozicija ir pan. į meną nei iš tolo nepretenduoju...

žinau, negražiai atrodo lango atspindys ant akies. bet foto miela vien dėl katės savanoriško pozavimo smile.gif
user posted image

ir debesai. kaip įdomiai, kokybiškai pateikt juos? foto karpyta, įtariu, kad daug kas negerai techniškai, bet... nors šį tą parodyt tenka.
user posted image

taigi, pasirodžiau, prisistačiau, kad bendrausiu, stengsiuos komentuot. foto pažadu rodyt geresnes nei šitas, tad manau, kad mano darbai čia bus reti. o už greičiausiai diletantiškus komentarus prašau nepykti- mokysiuos 4u.gif
Atsakyti
As nesuprantu,kur dingo kai kurie komentarai ND?
Kazkokios nesamones darosi.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 09:56)
As nesuprantu,kur dingo kai kurie komentarai ND?
Kazkokios nesamones darosi.

ne nesąmonės, aš savo viską ištryniau.
Atsakyti
luoke, papasakok apie savo foto pati.. ką matai ?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 18, 09:58)
ne nesąmonės, aš savo viską ištryniau.

o kodel taip? unsure.gif
Atsakyti