Labas rytas Vėl nuotraukų krūva
Bandau komentuoti, nors labai greit tik permečiau akimis.
Elinos foto norėtųsi labiau susiliejusio fono, kažkas jau rašė 3 foto man patiko dangaus spalva...labai graži. Šuniukas...na jis toks vienodas visose foto, gal reikėtų bandyt pagaut kokį įdomesnį momentą pvz. šuniukas krepšelyje man visai patiko
Dejavu labai gražios spalvos net nemoku pakritikuot šios foto
Westos šuniukė Na man tik toks jausmas lyg peršarpinta...bet turbūt ne...matyt fonas kaltas..nžn jei būtų lygesnis man būtų gražiau.
Sansara pati pasisakei trūkumus dėl žolytės lietimosi...spalvos patinka
Grethenn - pirma foto tikiu kad patinka tau...bet man tai ji nuobodi...žvilgsnis niekur neužsikabina..tokio pobūdžio foto man nelabai... Antra foto įdomi tuo, kad ženklai tarp viso susiliejusio foto išliko aiškūs. Iškart įdomu pasidarė kaip čia taip gavosi Bet jie galėtų būti didesni.
Rida_R gulbės gražu...man patinka jas fotkint. Gražiai gavosi. Pirmoje foto man norėtųsi daugiau kranto...dabar toks menkas lopinėlis...arba išvis kad jo nebūtų. Antra foto
Smiltis braškės dar nespėjau labai gerai apžiūrėti, tai parašysiu tiek, kad skaniai atrodo.
aš vis tiek nieko nesuprantu
albumas vienas? mokomes? kur fotki.com?
o du katalogai. vienas techninis su passw, "kuri mes visi žinom"
o kitas su kitu, kuris tas pats kaip anuose senuose buvo????
bet jei žinai passw prisijungti prie mokomes albumo, kad įkelti foto į techninę temą, reiškias žinai adminstratoriaus passw ir tada jau jokių kitų nebereik, nes prieisi prie bet kur, bet ką pakeisi ir t.t.
esmė, jei žinai passw kelti nuotraukoms, gali prieiti kur nori ) ir tada kitas passw jau nieko neapsaugos, nes jis bus tik skaitytojams... o kadangi admino passw "tas kurį mes visi žinom", tai visi prieis kas norės, net tie, kurie nealyvauja, bet jau kaip ir visi, žino tą passw
albumas vienas? mokomes? kur fotki.com?
o du katalogai. vienas techninis su passw, "kuri mes visi žinom"
o kitas su kitu, kuris tas pats kaip anuose senuose buvo????
bet jei žinai passw prisijungti prie mokomes albumo, kad įkelti foto į techninę temą, reiškias žinai adminstratoriaus passw ir tada jau jokių kitų nebereik, nes prieisi prie bet kur, bet ką pakeisi ir t.t.
esmė, jei žinai passw kelti nuotraukoms, gali prieiti kur nori ) ir tada kitas passw jau nieko neapsaugos, nes jis bus tik skaitytojams... o kadangi admino passw "tas kurį mes visi žinom", tai visi prieis kas norės, net tie, kurie nealyvauja, bet jau kaip ir visi, žino tą passw
as ir nieko nebespeju ir nebesuprantu, tai jei yra naujas ND albumas, kam isvis seno???
cia tiek jusu daug, tiesiog fiziskai nepajegiu visu pakomentuoti, nors stengiuosi.
idedu viena, noreciau nuomones
cia tiek jusu daug, tiesiog fiziskai nepajegiu visu pakomentuoti, nors stengiuosi.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 18, 08:26)
dejavu aš turiu galvoje tokį filtrą.. turbūt ieškosiu Cokin firmos, nes jie turi universalius laikiklius, pagal skersmenį galima pasirinkti keliems objektyvams
na tada aš iki galo taip ir nelabai supratau, kam jis reikalingas . Lygiai tą patį daro polaraizeriai, be to dar ir nuima atspindžius. Tiek to...
žiūriu bardakas su visais namų darbais ir visais albumas dedasi. Vietoj to, kad aptarinėtume dalykus, susijusius su fotografija, per pusę temos eina diskusijos apie slaptažodžius, taisykles ir pan. Po truputį, su laiku ir atsiras tos taisyklės, prireikus patobulinamos, pataisomos. Kam tiek tų diskusijų...
latoya, pats vaizdas gražus, debesys įspūdingi, bet nuotraukai norisi kokybės.
Del ND, as tai del to ir siuliau nauja slaptazodi, kad negalima buti naujokam ziureti tu senu ND. As manau tiesiog reiktu paklausti senbuviu, ar galima ta slaptazodi toliau naudoti,gal desiree paklaust,nes ji ten tema atidarinejo, taip pat paklausti ar jie dalyvaus ND, jei dalyvaus, tai tada mes darom naujuosiuose...
Nors nzn,man naujas albumas daug geriau ir patogiau.
o del slapt, tai as suprantu taip.. viso to pusl slapt mokomes, bet naujiem folderiam suteiksim kita slaptazodi,tad i juos ir negalima bus ieiti...
o tie kurie neuzrakinti bus,tai i juos su mokomes slapt galima bus kelt nuotraukas...
Nors nzn,man naujas albumas daug geriau ir patogiau.
o del slapt, tai as suprantu taip.. viso to pusl slapt mokomes, bet naujiem folderiam suteiksim kita slaptazodi,tad i juos ir negalima bus ieiti...
o tie kurie neuzrakinti bus,tai i juos su mokomes slapt galima bus kelt nuotraukas...
Latoya, man ta tamsuma kažkaip lipa į viršų , gal kiek mažinčiau kontrastą, ir pritariu Dejavu dėl kokybės
QUOTE(Sansara @ 2008 03 18, 09:06)
aš vis tiek nieko nesuprantu
Aš turėjau galvoje truputį ne taip Albumai vis dėlto du. Senasis - ten būtų galima dėti interpetacinius darbus. Ir slaptažodis tas, kurį kai kurie ir žino ir kuris nedalinamas bet kam ir neviešinamas.
O visiems prieinamas galėtų būtų dabartinis mokomes, į kurį keltume techninius ND.
Čia tik siūlymas.
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 09:12)
as ir nieko nebespeju ir nebesuprantu, tai jei yra naujas ND albumas, kam isvis seno???
Senas manau reikalingas tikrai. Juk ir senbuviai buvo sakę kažkada, kad galima pasimokinti iš darbų.
Dėl nuotraukos nežinau ką pasakyti... Baugu žiūrėti, atrodo tuoj žaibas trenks. Dėl technikos nieko negaliu pasakyti
Agniuke, nesupratai esmės. Jei žinai pagrindinį slaptažodį, jokie kiti slaptažodžiai neapsaugos - gali pats juos ir panaikinti, pavyzdžiui.
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 09:28)
Aš turėjau galvoje truputį ne taip Albumai vis dėlto du. Senasis - ten būtų galima dėti interpetacinius darbus. Ir slaptažodis tas, kurį kai kurie ir žino ir kuris nedalinamas bet kam ir neviešinamas.
O visiems prieinamas galėtų būtų dabartinis mokomes, į kurį keltume techninius ND.
ir aš taip pat galvojau. Sunku vienok tokius dalykus derinti virtualiai
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 09:29)
Agniuke, nesupratai esmės. Jei žinai pagrindinį slaptažodį, jokie kiti slaptažodžiai neapsaugos - gali pats juos ir panaikinti, pavyzdžiui.
Ar tikrai? manau panaikinant slalp reik zinot ir ta kuri nori panaikinti ar pakeisti.
As vat nzn sistemos,del to ir klausiu.
Senuose nd as pvz nenoriu buti,nes manau ir jie dalyvaus. jie isejo,padare antra tema, tai manau ir nd turi buti atskiri,o vat del slapt tai nzn,ar nepyks tie kuriu foto ten buvo dedamos,o db gales visi ziuret kurie tik gaus slpt.
labas rytas
žiūriu dar vis aiškinamąsi dėl ND.. gi kiek suprantu naujos temos nariai žada užsivest savo ND atskirai ir užsidėt savo slaptažodį .. tai mums kaip ir lieka senesniosios ND papkės.. su senuoju slaptažodžiu
latoya tikrai ryškumo trūksta.. o spalvos man patinka.. toks spalvotas, viltingas miestas, kuriam nė motais tas tamsus dangus
žiūriu dar vis aiškinamąsi dėl ND.. gi kiek suprantu naujos temos nariai žada užsivest savo ND atskirai ir užsidėt savo slaptažodį .. tai mums kaip ir lieka senesniosios ND papkės.. su senuoju slaptažodžiu
latoya tikrai ryškumo trūksta.. o spalvos man patinka.. toks spalvotas, viltingas miestas, kuriam nė motais tas tamsus dangus
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 09:12)
Laba rytas,
latoya, dangus gražus, miesto spalvos mielos, ir kompoziciškai, mano nepatyrusios nuomone, yra viskas tvarkinga. Bet ryškumo daugiau man norėtųsi mieste
Kaip su balsavimu ND - kas gali balsuoti?