Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 22:31)
o granatą irgi daržove laikom? smile.gif)

nea, granatą aš čia kitiems savo namų darbams fotografavau bigsmile.gif

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 22:33)
smile.gif
Va, ta anketa:
http://pazintys.drau...mp;paskutinis=1
o po vardu yra: 'Rašyti laišką  |  Padovanok dovaną!  |  Netikra anketa?' tai spaudžiam Netikra anketa? ir atakuojam laiškais

Nu nematau Netikra anketa unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 kovo 2008 - 22:43
Westa koks zvilgsnis bigsmile.gif kaip galima toki kritikuot bigsmile.gif o is tikruju, kaip kazkada pasake Desire, tu moki fotografuoti gyvunus 4u.gif sita kadra irgi ant sienos kabinciau, jei butu kitas fonas bigsmile.gif j/b normalus mirksiukas.gif

Sansara kokios spalvos rolleyes.gif pirmoje salinciau lapuka is kaires ir trukdo kazkoks pagaliukas, kuris man primena kauliuka doh.gif bigsmile.gif
o antroje nors ir gavosi grazus pavirsius vandens, bet kazko truksta, noretusi idomesnio kadro.

Grethen kadras tuscias, as nematau idejos rolleyes.gif man truksta akcento, ir noretusi didesnes ryskumo zonos
O zenklai gavosi visai idomiai, netiketai sakyciau
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 22:41)
Nu nematau Netikra anketa  unsure.gif

gi virš vardo Vesta tiesiai...

parašiau, pagėdinau, kad iki šiol nesureagavu į pretenzijas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 22:58)
gi virš vardo Vesta tiesiai...

parašiau, pagėdinau, kad iki šiol nesureagavu į pretenzijas  unsure.gif

radau, ačiū.
Ir aš smile.gif Kad tik mačytų .
Atsakyti
Rida R 1 nieko man ipatingo nesako, tiesiog gulbes rolleyes.gif
O vat antroji butu idomesne, jei padarytum semetrija. Juk atspindis koks gavosi, liuks. Nuotrauka mazoka, bet kirpciau virsu, kad nesimatytu medziu atspindziai, ir noretusi daugiau apacios ( nors siek tiek), ir is desines pakirpciau nedaug
Papildyta:
Smiltis man nerysku rolleyes.gif jei as pradedu jausti kompozicija, tai man atrodo kad kaire lengvesne doh.gif lotuliukas.gif uzmuskit mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Smiltis, niekaip nerandu pateisinimo ryškumo nebuvimo kairioj paprikoj.. jei lengvumo norėjos, tai kaži ar pavyko, gavosi tik trukžiai, mano akimis .
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 17, 23:07)
Smiltis man nerysku rolleyes.gif jei as pradedu jausti kompozicija, tai man atrodo kad kaire lengvesne  doh.gif  lotuliukas.gif  uzmuskit mane lotuliukas.gif

nemušim, tiek to hihihi.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 17, 23:19)
Smiltis, niekaip nerandu pateisinimo ryškumo nebuvimo kairioj paprikoj.. jei lengvumo norėjos, tai kaži ar pavyko, gavosi tik trukžiai, mano akimis .

drinks_cheers.gif Ir aš nerandu . Įdėjau tik dėl kompozicijos, nors ir tai pradėjau giliai abejot. Viską perfotografuosiu, nes pasirinkau per mažą ryškumo zoną ir visi kadrai išplaukę doh.gif
Atsakyti
Nu dar įdėsiu nuobodžią braškę unsure.gif Jei visai nusigrybavau, nekomentuokit mirksiukas.gif Taip ir suprasiu kad nieko gero smile.gif

user posted image

Atsakyti
norėčiau ją matyti kitoje vietoje, tik nežinau kodėl
Atsakyti
Smiltis, man braske vietoje, bet daugiau nieko negaliu pasakyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 23:59)
norėčiau ją matyti kitoje vietoje, tik nežinau kodėl

gali pabandyt pafantazuot, aš rimtai jei ką mirksiukas.gif Tiesiog net įdomu , kodėl g.gif Ar gal aš čia jau per daug įsijaučiau unsure.gif

Papildyta:
Marakeš, tu teisi, dar pakarpiau ir man geriau atrodo smile.gif

user posted image
Papildyta:
Nu kai jau visai užknisiu su savo braškėm, tai jau sakykit tiesiai unsure.gif
Papildyta:
Getter, tavo AŽ užkišta. Ištrink prašau mano žinutes iš pažengusių temos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 kovo 2008 - 00:08
einu miegot, gal susapnuosiu tą braškę smile.gif

antras variantas man atrodo geriau. braškė ne tokia anemiška
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 18 kovo 2008 - 00:19