toro, puikiai panaudota blykstė,kai šviesa natūrali buvo netinkama tokiam kampui.
gal kiek statiška foto, tokia a la "pasinė". bet draugam tikiu patiks labai. man labiausiai patinka - blykstės panaudojimas laiku ir vietoj
Stikline,jei paveikslėlius reik nufotografuot -nieko nenuobodaus ir neišgalvosi. svarbu atšvaitų išvengti, iškraipymų nuotraukų (pasilypėt iki to paties lygio, o ne iš apačios ar viršaus fotografuot). o šiaip jei tik parodą įamžinti, tai puikiai tiks su stebinčiais žiūrovais, perspektyvą per kelis paveikslus sufokusavus pvz. į pirmą ir su nedidele diafragma. bet visgi visada įdomiausia - žiūrovų reakcija.
sayonara, man šios foto kažkodėl JB noris (gal kad tavo puikūs JB portretai būna). gal tai suteiktų kiek meniškumo savotiško. nežinau, noriu jos JB
tiesa, blog'o niekas neišsineša ir niekas jo neperima ir nepalieka. tebūna jis abiejų skyrelių turtas, po to, kai nebereiks, testamentu paliksim jau kam nors visada juo naudokitės, siųskite ten kitus pasiskaityt ir t.t. cituokite, mėtykit nuorodas, turit įdėjų kuo papildyt, kreipkitės į mane per AŽ drąsiai ir t.t.
tik ką su galerija daryt...
QUOTE(Sansara @ 2008 03 15, 14:10)
manau reikia šiam skyreliui susikurti naują galeriją, kad patys galėtumėt kontroliuoti, kam suteikti slaptažodį įkėlimui foto, kam ne...
Man irgi taip atrodo, juk ten darbai senbuviu ir jei jie neduodavo bilekam slaptazodi, vadinasi taip ir turejo buti, o jei mes dabar pradesim dalinti ju slaptazodi kazkaip nesaziningai butu Gerai butu jei ir jie tartu draugiskai savo zodi
Sayonara, lyg tai visi jau pasake, tikrai neturiu ko pridurti. Fotogeniskas senuliukas
De Nada jei darbas ruostas "dviems" tada man nelabai i tema, nes matau 3 Kazkas su mano kompozicijos jausmu darosi, bet atrodo kad labai sunki gavosi kaire puse. Dar palaukciau kol zmones nueitu toliau
Toro vaikas pozoja, ir man tai nepatinka todel prie to paties nepatinka centravimas, vaiko itampa,nors tevams butu gera tureti tokia nuotrauka,nors man dabar po visu ziniu ne
De Nada jei darbas ruostas "dviems" tada man nelabai i tema, nes matau 3 Kazkas su mano kompozicijos jausmu darosi, bet atrodo kad labai sunki gavosi kaire puse. Dar palaukciau kol zmones nueitu toliau
Toro vaikas pozoja, ir man tai nepatinka todel prie to paties nepatinka centravimas, vaiko itampa,nors tevams butu gera tureti tokia nuotrauka,nors man dabar po visu ziniu ne
QUOTE(toro @ 2008 03 15, 14:49)
Stikline, tai gal pastatyk žiūrovų tegul jie tyrinėja tuos piešinius, o tuo tarpu tu fotkink, vis ne taip sausai bus Daugiau nežinau ką čia tau patart.
Savaitgalį buvom gamtoj su draugais ...
Savaitgalį buvom gamtoj su draugais ...
Ačiū. Gera mintis. Tikrai reikės pabandyti.
O dėl foto aš tikrai ne ekspertė ir taisykles, kurias vis skaitinėju sunkiai man sekasi pritaikyt fotografijoj kol kas, bet man norėtųsi, kad vaikiukas nebūtų centre Ir gal kairėje tie medžiai per tamsūs šiek tiek Vakar skaičiau knygutę, kuri buvo įmesta čia į forumą, tai parašyta, jog tamsiausias kampas turi būt dešinėj apačioj Tiek atsimenu
QUOTE(Sansara @ 2008 03 15, 15:03)
Stikline,jei paveikslėlius reik nufotografuot -nieko nenuobodaus ir neišgalvosi. svarbu atšvaitų išvengti, iškraipymų nuotraukų (pasilypėt iki to paties lygio, o ne iš apačios ar viršaus fotografuot). o šiaip jei tik parodą įamžinti, tai puikiai tiks su stebinčiais žiūrovais, perspektyvą per kelis paveikslus sufokusavus pvz. į pirmą ir su nedidele diafragma. bet visgi visada įdomiausia - žiūrovų reakcija.
Dėkoju Tikrai taip ir padarysiu. Kadangi dirbu daržely, tai paveikslių apžiūrinėtojai vaikai bus, turėtų būt ypač reakcijos jų, tik didžiausia bėda su žmonių fotografavimu, labai sunkiai man tai sekasi
be slaptažodžio kažin ar įmanoma. bet galima su viešu slaptažodžiu, tas pats gi.
liūdna man
liūdna man
Tai kokia šios savaitės tema? Kiek atitrūkusi buvau, nes temos greit prisirašydavo, o porą dienų praleidus jau pasimeti Kaip matau, atsiskyrė patyrusieji. Matyt, taip patogiau bus
http://public.fotki.com/mokomes/
passw. mokomes
dėl namų darbų kaip bus? paliekam "daržoves"? o "dviese"?
passw. mokomes
dėl namų darbų kaip bus? paliekam "daržoves"? o "dviese"?