Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

toro, puikiai panaudota blykstė,kai šviesa natūrali buvo netinkama tokiam kampui.
gal kiek statiška foto, tokia a la "pasinė". bet draugam tikiu patiks labai. man labiausiai patinka - blykstės panaudojimas laiku ir vietoj

Stikline,jei paveikslėlius reik nufotografuot -nieko nenuobodaus ir neišgalvosi. svarbu atšvaitų išvengti, iškraipymų nuotraukų (pasilypėt iki to paties lygio, o ne iš apačios ar viršaus fotografuot). o šiaip jei tik parodą įamžinti, tai puikiai tiks su stebinčiais žiūrovais, perspektyvą per kelis paveikslus sufokusavus pvz. į pirmą ir su nedidele diafragma. bet visgi visada įdomiausia - žiūrovų reakcija.

sayonara, man šios foto kažkodėl JB noris (gal kad tavo puikūs JB portretai būna). gal tai suteiktų kiek meniškumo savotiško. nežinau, noriu jos JB lotuliukas.gif

tiesa, blog'o niekas neišsineša ir niekas jo neperima ir nepalieka. tebūna jis abiejų skyrelių turtas, po to, kai nebereiks, testamentu paliksim jau kam nors lotuliukas.gif visada juo naudokitės, siųskite ten kitus pasiskaityt ir t.t. cituokite, mėtykit nuorodas, turit įdėjų kuo papildyt, kreipkitės į mane per AŽ drąsiai ir t.t.
tik ką su galerija daryt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 kovo 2008 - 14:05
sayonara, patiko garliaviškis diedukas, tik man labai trūksta apačios unsure.gif . Mano akys tiesiog prašo gerų poros cm apačios
Atsakyti
manau reikia šiam skyreliui susikurti naują galeriją, kad patys galėtumėt kontroliuoti, kam suteikti slaptažodį įkėlimui foto, kam ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 15, 14:10)
manau reikia šiam skyreliui susikurti naują galeriją, kad patys galėtumėt kontroliuoti, kam suteikti slaptažodį įkėlimui foto, kam ne...  g.gif
Man irgi taip atrodo, juk ten darbai senbuviu ir jei jie neduodavo bilekam slaptazodi, vadinasi taip ir turejo buti, o jei mes dabar pradesim dalinti ju slaptazodi kazkaip nesaziningai butu smile.gif Gerai butu jei ir jie tartu draugiskai savo zodi 4u.gif
Atsakyti
ne senbuvė aš ir nežinau kaip pati gavau slaptažodį. Bet kadangi atidariau naują temą tai pasakysiu. Naujai temai kol kas albumo nereikia. O jei ateityje reikės manau susikursim.
Ką daryti su šiuo albumu tikrai ne mano nosiai spręsti, nes ten mano nuotraukų kaip ir nėra.
Atsakyti
Sayonara, lyg tai visi jau pasake, tikrai neturiu ko pridurti. Fotogeniskas senuliukas 4u.gif

De Nada jei darbas ruostas "dviems" tada man nelabai i tema, nes matau 3 bigsmile.gif Kazkas su mano kompozicijos jausmu darosi, bet atrodo kad labai sunki gavosi kaire puse. Dar palaukciau kol zmones nueitu toliau smile.gif

Toro vaikas pozoja, ir man tai nepatinka ax.gif todel prie to paties nepatinka centravimas, vaiko itampa,nors tevams butu gera tureti tokia nuotrauka,nors man dabar po visu ziniu ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 15 kovo 2008 - 14:47
QUOTE(toro @ 2008 03 15, 14:49)
Stikline, tai gal pastatyk žiūrovų tegul jie tyrinėja tuos piešinius, o tuo tarpu tu fotkink, vis ne taip sausai bus smile.gif Daugiau nežinau ką čia tau patart.

Savaitgalį buvom gamtoj su draugais ...

Ačiū. Gera mintis. Tikrai reikės pabandyti.

O dėl foto aš tikrai ne ekspertė ir taisykles, kurias vis skaitinėju sunkiai man sekasi pritaikyt fotografijoj kol kas, bet man norėtųsi, kad vaikiukas nebūtų centre g.gif Ir gal kairėje tie medžiai per tamsūs šiek tiek g.gif Vakar skaičiau knygutę, kuri buvo įmesta čia į forumą, tai parašyta, jog tamsiausias kampas turi būt dešinėj apačioj ax.gif Tiek atsimenu biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 15, 15:03)
Stikline,jei paveikslėlius reik nufotografuot -nieko nenuobodaus ir neišgalvosi. svarbu atšvaitų išvengti, iškraipymų nuotraukų (pasilypėt iki to paties lygio, o ne iš apačios ar viršaus fotografuot). o šiaip jei tik parodą įamžinti, tai puikiai tiks su stebinčiais žiūrovais, perspektyvą per kelis paveikslus sufokusavus pvz. į pirmą ir su nedidele diafragma. bet visgi visada įdomiausia - žiūrovų reakcija.

Dėkoju 4u.gif Tikrai taip ir padarysiu. Kadangi dirbu daržely, tai paveikslių apžiūrinėtojai vaikai bus, turėtų būt thumbup.gif ypač reakcijos jų, tik didžiausia bėda su žmonių fotografavimu, labai sunkiai man tai sekasi unsure.gif

Atsakyti
O as siulau namu darbams sukurti nauja albuma ir be slaptazodzio, manau tada zymiai didesnis aktyvumas butu ax.gif

As tai pati irgi biski pasimetusi kas cia ivyko unsure.gif bet viskas bus gerai manau mirksiukas.gif
Atsakyti
be slaptažodžio kažin ar įmanoma. bet galima su viešu slaptažodžiu, tas pats gi.

liūdna man
Atsakyti
galima ir su viesu mirksiukas.gif

na, viskas cia gerai manau, pazengusiems reikejo kazkaip atsiskirti - ta ir padare, nera ko liudet, fotografuojam, mokomes mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kokia šios savaitės tema? Kiek atitrūkusi buvau, nes temos greit prisirašydavo, o porą dienų praleidus jau pasimeti doh.gif Kaip matau, atsiskyrė patyrusieji. Matyt, taip patogiau bus smile.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/mokomes/
passw. mokomes
dėl namų darbų kaip bus? paliekam "daržoves"? o "dviese"?
Atsakyti