Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 22:08)
Pradzioj nekomentavau kaip naujoke, bet po to pamaniau kad galit supykti, kad tik savo foto keliu  ax.gif

Del kadruotes, ir pirmoj ir antroj norisi daugiau virsaus, nes gulbes ispraustos tiesiai per centra  4u.gif

jei pavyksta stenkis komentuoti visas foto,poto bus lengviau ir drasiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 03 17, 22:09)
Aš nieko prieš. Netgi sakyčiau už smile.gif

Aciu 4u.gif
Lauksiu dar pritarianciu ir kas atsius slaptazodi biggrin.gif

Sillwio, o Tu dalyvausi Namu darbuose? blush2.gif
Butu smagu.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 22:12)
jei pavyksta stenkis komentuoti visas foto,poto bus lengviau ir drasiau smile.gif
Papildyta:

Aciu  4u.gif
Lauksiu dar pritarianciu ir kas atsius slaptazodi  biggrin.gif

o kurio tu slaptažodžio dar neturi?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 22:15)
o kurio tu slaptažodžio dar neturi?

kiek zinau tik vienas slaptazodis yra unsure.gif kur buvo tuose ND, o kadangi db desim vienai temai slaptazodi, ir ta pati kaip buvo anksciau,tai noreciau ji irgi gauti smile.gif
Atsakyti
aš irgi norėčiau. bet gal dar ne dabar, nes ypatingų nuopelnų neturiu ir ND nesu dalyvavus.

Rida, patinka atsikartojimas antroje nuotraukoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 22:21)
aš irgi norėčiau. bet gal dar ne dabar, nes ypatingų nuopelnų neturiu ir ND nesu dalyvavus.

Nd tema bus paskelbta tik ketvirtadieni ir baigsis dar tik po dvieju savaiciu, tad jei sudalyvausi siuose nd ir sias sav dalyvausi cia ir mokinsies,manau gausi biggrin.gif
nes db slapt dar nelabai reikalingas,o va po poros sav,jei dalyvausi naujuose nd,tada reiks smile.gif

p.s. aciu uz slaptazodi.
Atsakyti
O kur konkrečiau ten nueiti parašyti, kad netikra anketa, nes įėjau, tai ten krūvos nuotraukų, taip ir neradau unsure.gif

Vakar fotografavau vaisius ir daržoves . Deja, deja, nieko gero net parodyti neturiu doh.gif Tik tiek kad pastebėjau jog labai fotogeniški granatai hihihi.gif

Vieną inmesiu, kur man atrodo, kad kompozicija kaip ir gera g.gif

user posted image

Kitų foto pakomentuosiu vėliau arba rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 22:05)
Rida, antroji man kompoziciškai netgi labai ...ir nematau nieko blogo rodyt ,,banalius" daiktus.. juos irgi reikia mokėt fotografuot teisingai..
pirmoji irgi nebloga tik norėtųsi atspindžio viso apačioj

Ačiū smile.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 22:07)
Rida, pirmoj kirpciau vos vos apacia... nes ten ta zole ir kazkoks seselis man maiso..
o antroji tai labai patiko, ir pacios gulbes ir kompozicija, ir spalvos..zodz viskas smile.gif

Dėkui smile.gif

Vat su ta pirmąja ir buvo galvosūkis. Lyg tas žoles norisi nukirpti, bet tada gulbės atspidžio kerpasi g.gif Plius kirpdama nusistatau santykį 2x3, kad formatą nuotraukos išlaikyti, tai kerpasi ir šonas kuris nors. Mokinsimės.

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 22:08)
Del kadruotes, ir pirmoj ir antroj norisi daugiau virsaus, nes gulbes ispraustos tiesiai per centra  4u.gif

Aš gal nevisai sutinku, bet nuomonė yra nuomonė. Todėl taip apt už ją dėkinga smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 03 17, 22:09)
Šaunuolė. Daug kartų matyta, todėl lengva vertinti. Su kokybe susitvarkai puikiai, kompozicijai turiu tik smulkių kabliukų, bet tai esmės nekeičia.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
o granatą irgi daržove laikom? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 00:29)
nuotraukos išlaikyti, tai kerpasi ir šonas kuris nors. Mokinsimės.
Aš gal nevisai sutinku, bet nuomonė yra nuomonė.  Todėl taip apt už ją dėkinga smile.gif
Paskui as pamaciau, kal gulbes turi atspidzius, ir supratau kodel tokia kadruote, pati as kalta, kad nepastabi, bet taip pat mokausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 22:21)

smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 22:28)
O kur konkrečiau ten nueiti parašyti, kad netikra anketa, nes įėjau, tai ten krūvos nuotraukų, taip ir neradau  unsure.gif

Va, ta anketa:
http://pazintys.drau...mp;paskutinis=1
o po vardu yra: 'Rašyti laišką | Padovanok dovaną! | Netikra anketa?' tai spaudžiam Netikra anketa? ir atakuojam laiškais
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 22:28)

Vakar fotografavau vaisius ir daržoves . Deja, deja, nieko gero net parodyti neturiu  doh.gif Tik tiek kad pastebėjau jog labai fotogeniški granatai   hihihi.gif

Vieną inmesiu, kur man atrodo, kad kompozicija kaip ir gera  g.gif

user posted image

Čia turi omeny paprikas biggrin.gif ?

QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 22:31)
o granatą irgi daržove laikom? smile.gif)

Kur jūs matot granatus mastau.gif biggrin.gif ?

Dar fotografuoju tik su muiline, neturiu jokių normalių foto, tik tyliai stebiu temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 22:31)
Paskui as pamaciau, kal gulbes turi atspidzius, ir supratau kodel tokia kadruote, pati as kalta, kad nepastabi, bet taip pat mokausi  4u.gif

Viskas gerai smile.gif Ir net jei būtų visai nepatikę irgi būtų gerai wink.gif Visi mes mokomės.
Atsakyti