Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

westa, tai viskas ir vyksta jau, ka pradedam? biggrin.gif ryt baigsis "Dviese" - prasides kas nors dar mirksiukas.gif

man tai kaip ir aisku jau su tais ND, paprasysiu Getter siek tiek pakoreguoti pirma zinute. Jeigu kas tures kokiu argumentu pries - eigoj apsvarstysim mirksiukas.gif irnesakyk.gif

man tie ND buvo vienintele vieta, kur tikrai apie nuotraukas kalbama buvo, tai kzk norisi juos vienokia ar kitokia forma ir issaugot
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 17, 23:09)
Man irgi patinka. Jei tie ženklai būtų didesni šiek tiek, būtų labai smagi nuotrauka. Nieko panašaus dar nesu matęs smile.gif
Aciu smile.gif
Tuos zenklus as is tikro jau ir taip padidinau, na labai nedaug, milimetru hihihi.gif Jau ir taip geda kad falsa darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 21:29)
As tai nesuprantu prasmes svarstymam del ND.
Tie kurie nori vienos temos,taigi ir dalyvaukit tik vienoje.
Kiti nori dvieju,tai mes dalyvausim abejose...
nesuprantu...
jei bus dvi temos tai bus visiem gerai,nori dalyvauji vienoj,nori kitoj,nori abejose.

Gerai, nusileidziu biggrin.gif tebunie taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 17, 23:15)
Grethenn, pirma foto nepatinka, nes sakai, kad rodai faktura, o 2/3 nuotraukos uzima isplaukusi faktura, kurios as net pamatyti aiskiai negaliu. Jei jau paliekant tokia foto, kokia cia ideta, tai as bent jau noreciau, kad ji butu ryski.
Antra foto idomesne, butu idomu, jei papasakotum apie atlikima, taciau man ji pernelyg abstrakti, kad ilgiau uzsilaikytu zvilgsnis.

Man asmeniskai prie sirdies abstrakcios nuotraukos, nerezisuotos, o ne i seimos albumus smile.gif O atlikimas visai atsitiktinis. Dideliu islaikymu "brezta tiese" horizontalia kryptimi tamsoje esant daug lempu. Namai dingo, liko sviesos, melynas dangus, svieciantis akropolis hihihi.gif Kodel liko zenkali, mistika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 21:49)
Man asmeniskai prie sirdies abstrakcios nuotraukos, nerezisuotos, o ne i seimos albumus smile.gif O atlikimas visai atsitiktinis. Dideliu islaikymu "brezta tiese" horizontalia kryptimi tamsoje esant daug lempu. Namai dingo, liko sviesos, melynas dangus, svieciantis akropolis  hihihi.gif Kodel liko zenkali, mistika  blink.gif

Todėl, kad jie (ženklai) labai gerai atspindi šviesą.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 17, 23:50)
Todėl, kad jie (ženklai) labai gerai atspindi šviesą.
Teisa sakant tai buvau parasius, bet istryniau blush2.gif

Del jusu pasisakymo del slaptazodziu, nors prisijungiau tik vakar, bet mano nuomone geriau jis lieka nepaviesintas. Man asmeniskai paciai idomiau pelnyti jusu susidomejima ir pripazinima, stengtis, eksperimentuoti ir tada gauti galimybe dalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 18:25)
jei jau ruošiesi pakomentuoti...

mano šios dienos foto:

Tik vienas geltonas lapas man truputį per ryškus. Daugiau viskas patinka. Tikrai 4u.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 18:34)
KA KITI MANOT???

Man tai tikrai jokio skirtumo dėl laiko. Kaip nutars dauguma - taip ir tiks. Esmės 4 val. tikrai nesudaro 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 03 17, 19:06)
BET.. jiems dzin.. mano foto vis dar puosia kazkokios motereles anketa...
ai zodziu.. truksta zodziu..

Turiu pasiūlymą visiems. Viršuje tos anketos yra užrašas 'Netikra anketa' ji paspaudus, įvedus savo el. paštą galima parašyti laišką administracijai (kaip supratau). Taigi, taip visi galime ir parašyti. kai gaus 20 laiškų - gal patikės. Aš jau parašiau.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 19:11)
Man irgi buvo stimulas del ND... ir as ta pati norejau siulyti kad butu slaptazodis,bet maniau nieks nenores,kaip ir db del nd laiko sukauju bet nieks neatsiliepia....
o tu i kudra nedejai? nusiusk jiem linka kudros

Gali ir būti. Kaip dauguma nuspręs.

QUOTE(westa @ 2008 03 17, 19:33)
mano mažoji Karmen

Nu ką aš galiu pasakyti? Nu pamačiau ir susileidau. Matydama šiuos šunis niekada neįžvelgsiu ko nors negero ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 20:14)
Paprasta, bet man patinka fakturos ir j/b kontrastas, pilki tonai, nors nuotrauka spalvota smile.gif
Klausimas, ar tik man vienai  ji patinka?  g.gif

O aš nežinau kas tai per daiktas g.gif

Ir mano šiandieninės... Žinau, kad gulbės jau banalu, daug kartų matyta. Bet mokausi kadruoti teisingai - tai rėžkit iš peties 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Prasymas suteikti slaptazodi,

prisijungiau i sia tema sausio pradzioje, siek tiek bandziau komentuoti, keleta rodziau senesniu foto, fotoaparata isigyjau vasario men, irgi dalyvavau su savo foto,bet nedaug, nes nenoriu rodyti bet ko, o kazko super dar nelabai turiu.

Dabar bandau stengtis kuo labiau dalyvauti temoje, t.y. visas foto komentuoti ir dalyvauti temos gyvenime.

ND dalyvavau temoje sviesa ir dabar temoje dviese. Dalyvausiu ir temoje darzove,bet dar foto neparuosiau.

Tad noreciau kad suteiktumet galimybe dalyvauti ir ateinanciuose nd su slaptazodzio, ir prasau jusu ji man suteikti.

Laukiu pasisakanciu.

Aciu uz demesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 17 kovo 2008 - 22:05
Rida, antroji man kompoziciškai netgi labai ...ir nematau nieko blogo rodyt ,,banalius" daiktus.. juos irgi reikia mokėt fotografuot teisingai..
pirmoji irgi nebloga tik norėtųsi atspindžio viso apačioj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 kovo 2008 - 22:08
Rida, pirmoj kirpciau vos vos apacia... nes ten ta zole ir kazkoks seselis man maiso..
o antroji tai labai patiko, ir pacios gulbes ir kompozicija, ir spalvos..zodz viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 18, 00:02)
mokausi kadruoti teisingai - tai rėžkit iš peties  4u.gif

user posted image

user posted image
Pradzioj nekomentavau kaip naujoke, bet po to pamaniau kad galit supykti, kad tik savo foto keliu ax.gif

Del kadruotes, ir pirmoj ir antroj norisi daugiau virsaus, nes gulbes ispraustos tiesiai per centra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 22:02)
Ir mano šiandieninės... Žinau, kad gulbės jau banalu, daug kartų matyta. Bet mokausi kadruoti teisingai - tai rėžkit iš peties  4u.gif

Šaunuolė. Daug kartų matyta, todėl lengva vertinti. Su kokybe susitvarkai puikiai, kompozicijai turiu tik smulkių kabliukų, bet tai esmės nekeičia.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 22:03)
Prasymas suteikti slaptazodi,

Aš nieko prieš. Netgi sakyčiau už smile.gif
Atsakyti