Bandau pakomentuoti kelis paskutinius puslapius:
Anasko, miela tavo mergyte
is tu dvieju foto man geresnis pirmas variantas, nes antrame labai nepatinka krastas ties keliukais. Tik pirmaji varianta daryciau j/b nes vien mergytes aprangoje daug visokiu spalvu, kurios nieko ypatingo nesukuria. J/b foto siuo atveju man atrodo ne taip buitiskai.
Elina, tokios foto atspindi mokymosi procesa, matosi, kad bandai, ziuri kas gaunasi ir vel bandai, po truputi susidraugauji su technika, bet tai ne ta fotografija, kuri butu kitam idomi. Kaip kazkas minejo, tavo pozuotojus supa detalem apkrauta aplinka, kuri matyti nuotraukose ir neprideda grozio. Detales ir spalvos, kurios, mano manymu, cia irgi naudos neduoda, blasko mano demesi ir neleidzia is karto ziureti i emocija, kuria norejai perteikti.
Dejavu, man patiko
grazios spalvos, silkinis vanduo. Butu buve idomu pabandyti fotografuoti su dar didesniu islaikymu, kad vanduo butu dar labiau silkinis, bet atrodo skaiciau, kad neturejai su savim stovo
Westa, tavo ciuciu nuotrauku as negaliu objektyviai vertinti, kadangi mane kaip gyvunu myletoja jos visada paperka
nors net nesu didele prancuziuku gerbeja, bet taviskiai labai mieli. Viskas, baigiu, nes jau matau, kad ne apie foto kalba krypsta, nepyk
is kitos puses ziurint, emocajas foto sukele, geras emocijas, o tai mano geras zenklas
Grethenn, pirma foto nepatinka, nes sakai, kad rodai faktura, o 2/3 nuotraukos uzima isplaukusi faktura, kurios as net pamatyti aiskiai negaliu. Jei jau paliekant tokia foto, kokia cia ideta, tai as bent jau noreciau, kad ji butu ryski.
Antra foto idomesne, butu idomu, jei papasakotum apie atlikima, taciau man ji pernelyg abstrakti, kad ilgiau uzsilaikytu zvilgsnis.
Sansara, labai pavasariska ir lengva
ypac pirma, gal del to, kad labai pasiilgau saules ir zalumos.