Paprasta, bet man patinka fakturos ir j/b kontrastas, pilki tonai, nors nuotrauka spalvota
Klausimas, ar tik man vienai ji patinka?
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 20:12)
Westa, o tavo buvo foto su keturiais tokiais ar panasiais suniukais ant lovos?
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 20:14)
kadangi paklausei tiesu sakini,tai as tiesiai ir atsakysiu - nepatinka.
Papildyta:
As siulau daryti taip - atodarysiu musu puslapyje kur dedam ND nauja albuma,ir ten parasykit VISI komentarus, del laiko ND, ir del temu-su slapt. ar be. kiek temu ir t.t. tada bus vienoj vietoj,ir bus viskas aisku.
Nepykit uz savivaliavima del to, bus tiesiog patogiau nei cia tersti tema ir visu klausineti
Einu db atidaryti, iki rytojaus vakaro laukiam komentaru,tad pokolkas tema dviese balsuojam taip kaip parasyta.
Paprasta, bet man patinka fakturos ir j/b kontrastas, pilki tonai, nors nuotrauka spalvota
paprastai žmogus, žiūrėdamas foto patiria emocijas ir dažniausiai jomis remiantis vertina nuotrauką. žiūri į Tavo foto ir kuo labiau žiūriu tuo labiau erzinuos.. erzinuos, nes pavargsta akys šokinėt nuo lyg išsiliejusio viršaus prie ryškios apačios.. faktūrų įvairovės nelabai įžvelgiu o ir minties visgi nepagaunu..
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 20:17)
mano
Agniuke, o kodėl manai , kad tokios diskusijos labai teršia temą.. man nemaišo.. baigsim diskusiją ir bus baigta.. tik greičiau reikia tai padaryt
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 22:17)
kadangi paklausei tiesu sakini,tai as tiesiai ir atsakysiu - nepatinka.
Na as gal per konkreciai uzklausiau Zinoma idomu ir kritika, smulkios pastabos ir pan.
Papildyta:
Sustinge zenklai
Cia man patinka spalvos, statikos ir dinamikos kontrastas
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 20:21)
mano
Agniuke, o kodėl manai , kad tokios diskusijos labai teršia temą.. man nemaišo.. baigsim diskusiją ir bus baigta.. tik greičiau reikia tai padaryt
del foto aisku, paklausiau, nes tavo foto man labai labai patiko,ir nezinojau kad tavo is pradziu, nusiunciau draugei, mes gal savaite juokemes, nes ja sulyginom su savimi kad ten didesni tai musu vyrai,o tos mazesnes tai kad mes...
Tiesiog norejau pasakyti kad superine foto.
O del nd,tiesiog cia,neimanoma susekti kur yra dauguma ir prie ko pagaliau pasilikti.. nes nuomoniu daug-su slaptazodziu,be..viena tema,dvi,vienas laikas,ar kitas..
Tiesiog, JEI NESUNKU, as atidariau nauja albuma fotki.com/mokomes, ir tikrai jei galit parasykit kiekvienas savo nuomone,ir tada bus aisku,vietoj paskaiciuosim,kas ko nori ir ka toliau daryti. aciu.
Mylia aš sutinku dėl vienų ND.. darom ND kaip kas suprantam ir galbūt neapsibrėžiam vien techniniais.. bet manau, kad technikai turėtume palikt maksimum reikalavimo
taip, technikai didziausias demesys, sutinku
dubliuoju savo zinute
reikia 2 temu - viena labiau technine, kita - interpretacine. Dalyvavimas visiskai laisvas. Pirmoji - nerakinama, antroji - rakinama.
Argumentai - du ND, kad ir vidutiniokai turetu ka veikt. Be to, nieks nevercia dalyvauti antroj, jeigu per sunku. O kas nori - tik daugiau stimulu pafotografuoti tures.
del spaltazodzio - antra rakinama, nes
- skatina naujokus
- galetumet det asmeniskesnes foto, nugi tikrai daug kas savo vaikus pvz fotkinam, nes nieko kito po ranka neturim;)
slaptazodi siulau palikt ta pati, kuris buvo anoj temoj - bus maziau siuntinejimo per az:)
idant isvengtumem maisaties ir pykciu del to slaptazodzio, siulau ivesti tokia jo suteikimo sistema:
- naujokas dalyvauja (komentuoja, rodo nuotraukas, skaito) temoje bent dvi savaites
- yra idejes viesam aptarimui bent 2 savo darbus
- yra atlikes (bent viena karta) techninius, visiems prieinamus ND
- viesai temoje isreiske nora gauti slaptazodi ir gavo bent dvieju nariu pritarima.
simple:)
jeigu kas turetu esminiu argumentu pries - rasykite, ne - daugmaz pritarkit, paprasom Getter, kad patvarkytu pirma zinute, ir bus ispresta
reikia 2 temu - viena labiau technine, kita - interpretacine. Dalyvavimas visiskai laisvas. Pirmoji - nerakinama, antroji - rakinama.
Argumentai - du ND, kad ir vidutiniokai turetu ka veikt. Be to, nieks nevercia dalyvauti antroj, jeigu per sunku. O kas nori - tik daugiau stimulu pafotografuoti tures.
del spaltazodzio - antra rakinama, nes
- skatina naujokus
- galetumet det asmeniskesnes foto, nugi tikrai daug kas savo vaikus pvz fotkinam, nes nieko kito po ranka neturim;)
slaptazodi siulau palikt ta pati, kuris buvo anoj temoj - bus maziau siuntinejimo per az:)
idant isvengtumem maisaties ir pykciu del to slaptazodzio, siulau ivesti tokia jo suteikimo sistema:
- naujokas dalyvauja (komentuoja, rodo nuotraukas, skaito) temoje bent dvi savaites
- yra idejes viesam aptarimui bent 2 savo darbus
- yra atlikes (bent viena karta) techninius, visiems prieinamus ND
- viesai temoje isreiske nora gauti slaptazodi ir gavo bent dvieju nariu pritarima.
simple:)
jeigu kas turetu esminiu argumentu pries - rasykite, ne - daugmaz pritarkit, paprasom Getter, kad patvarkytu pirma zinute, ir bus ispresta
Elina, pirmosios trys įdomios gali būti kaip reportažas, atskirai kiekviena neatrodo įdomiai. Patinka perteikta situacija, nuotaika
dejavu, malonu žiūrėti į tavo nuotrauką su kriokliukais - užburia ir ramina
Vesta, man per šviesi Karmen nuotrauka. Būtų įdomu pažiūrėt į jos necentrinę kompoziciją, nors čia centrinė man visai ji tinka
Grethenn, man labai patinka tokios paprasto nuotraukos , tačiau pirmojoje žiūrint erzina tas neryškumas. Vos pažvelgus, žvilgsnis krypsta į vidurinę nuotraukos dalį, o ten liejasi Bet spalvos geros
O sustingę ženklai man nelabai įdomi atrodo, nesuprantu jos .
aš sutinku dėl vienų ND.. darom ND kaip kas suprantam ir galbūt neapsibrėžiam vien techniniais.. bet manau, kad technikai turėtume palikt maksimum reikalavimo
visiškai pritariu šiai nuomonei .
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 17, 20:58)
As pritariu viskam, netgi slaptazodi palikt ta kur buvo tuose nd, bus lengviau.
Tik nelabai pritariu del - pritarus dviem nariam duodamas slaptazodis. pirmiausia priklausys kas tie nariai gal naujokas bus ka tik gaves slaptazodi leis duoti,tai truputi nesamone turi pritarti is senbuviu kazkas
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 21:03)
As pritariu viskam, netgi slaptazodi palikt ta kur buvo tuose nd, bus lengviau.
Tik nelabai pritariu del - pritarus dviem nariam duodamas slaptazodis. pirmiausia priklausys kas tie nariai gal naujokas bus ka tik gaves slaptazodi leis duoti,tai truputi nesamone turi pritarti is senbuviu kazkas
ta ir turejau omeny, man "nariai" = "senbuviai" Galima ta zodi pataisyt
QUOTE(Jurga @ 2008 03 17, 21:02)
bet jus suprantat kad bus naujoku kurie nores dalyvauti, bet negales nes netures slaptazodzio... neseniai kai buvo viena tema SM, sukure antrus nd kad galetu dalyvauti naujokai ir tikrai buvo smagiau ir idomiau!
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 18:25)
mano šios dienos foto:
dejavu, man truputį per daug visko. Geltoni lapai užkabina žvilgsnį, kriokliukai jo taip pat nepaleidžia. Apsiribočiau vienu. Šiaip atlikimas puikus.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 18:45)
jaučiu atėjo metas jau jį įsigyt. netenkina manęs jau mano gamtos vaizdai
Jo, pas mane tas pats, bet vis neprisiruošiu
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 19:33)
mano mažoji Karmen
Klausyk, savo nuotraukomis priversi mane įsigyti šunį
QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 19:51)
mano dienos kadrai. pradžioj džiaugiaus, kol apdorojau raw nustojau džiaugtis
gavosi ne visai tai ko norėjau
"pavasaris bunda" (nepatinka žolelių lietimasis į kadro viršų fotografavau aklai, tai taip ir gavosi )
"čiurliurliurliur..." ši man patinka, priekaištų neturiu sau
gavosi ne visai tai ko norėjau
"pavasaris bunda" (nepatinka žolelių lietimasis į kadro viršų fotografavau aklai, tai taip ir gavosi )
"čiurliurliurliur..." ši man patinka, priekaištų neturiu sau
Pirmojoj smagiau būtų mažiau daigelių, o ir tikrai, tie rudi lapai blaško. Šviesa ledas, gerai pastebėjai. Antroj priekaištų atlikimui nėra
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 19:52)
ir iš vis, mano fotoaparatas prisišiukšlino, nešiu rytoj valyt. tikiuosi išvalys ne tik piniginę prieš vilbrą niekas nieko neturi?
Nesuprantu kodėl taip. 2,5 metų laužau savo nikon'ą, objektyvus keičiu kur papuola ir kaip papuola. Šiukšlių aišku yra, bet jos beveik niekada netrukdo. Jei kur nors dangaus fone išlenda, tiesiog nuklonuoju.
Faktūros taip - susitvarkei. Deja niekas nepatraukia žvilgsnio.
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 20:26)
Man irgi patinka. Jei tie ženklai būtų didesni šiek tiek, būtų labai smagi nuotrauka. Nieko panašaus dar nesu matęs