Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

user posted image

Paprasta, bet man patinka fakturos ir j/b kontrastas, pilki tonai, nors nuotrauka spalvota smile.gif
Klausimas, ar tik man vienai ji patinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 17 kovo 2008 - 20:15
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 20:12)

Westa, o tavo buvo foto su keturiais tokiais ar panasiais suniukais ant lovos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 20:14)

Klausimas, ar tik man vienai  ji patinka?  g.gif

kadangi paklausei tiesu sakini,tai as tiesiai ir atsakysiu - nepatinka.
Papildyta:
As siulau daryti taip - atodarysiu musu puslapyje kur dedam ND nauja albuma,ir ten parasykit VISI komentarus, del laiko ND, ir del temu-su slapt. ar be. kiek temu ir t.t. tada bus vienoj vietoj,ir bus viskas aisku.
Nepykit uz savivaliavima del to, bus tiesiog patogiau nei cia tersti tema ir visu klausineti 4u.gif
Einu db atidaryti, iki rytojaus vakaro laukiam komentaru,tad pokolkas tema dviese balsuojam taip kaip parasyta.
Atsakyti

Paprasta, bet man patinka fakturos ir j/b kontrastas, pilki tonai, nors nuotrauka spalvota smile.gif

paprastai žmogus, žiūrėdamas foto patiria emocijas ir dažniausiai jomis remiantis vertina nuotrauką. žiūri į Tavo foto ir kuo labiau žiūriu tuo labiau erzinuos.. erzinuos, nes pavargsta akys šokinėt nuo lyg išsiliejusio viršaus prie ryškios apačios.. faktūrų įvairovės nelabai įžvelgiu o ir minties visgi nepagaunu..
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 20:17)
Westa, o tavo buvo foto su keturiais tokiais ar panasiais suniukais ant lovos?  g.gif

mano

Agniuke
, o kodėl manai , kad tokios diskusijos labai teršia temą.. man nemaišo.. baigsim diskusiją ir bus baigta.. tik greičiau reikia tai padaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 kovo 2008 - 20:22
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 22:17)
kadangi paklausei tiesu sakini,tai as tiesiai ir atsakysiu - nepatinka.
Na as gal per konkreciai uzklausiau smile.gif
Zinoma idomu ir kritika, smulkios pastabos ir pan.

Papildyta:
Sustinge zenklai

user posted image

Cia man patinka spalvos, statikos ir dinamikos kontrastas
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 20:21)

mano

Agniuke
, o kodėl manai , kad tokios diskusijos labai teršia temą.. man nemaišo.. baigsim diskusiją ir bus baigta.. tik greičiau reikia tai padaryt

del foto aisku, paklausiau, nes tavo foto man labai labai patiko,ir nezinojau kad tavo is pradziu, nusiunciau draugei, mes gal savaite juokemes, nes ja sulyginom su savimi hihihi.gif kad ten didesni tai musu vyrai,o tos mazesnes tai kad mes...
Tiesiog norejau pasakyti kad superine foto.

O del nd,tiesiog cia,neimanoma susekti kur yra dauguma ir prie ko pagaliau pasilikti.. nes nuomoniu daug-su slaptazodziu,be..viena tema,dvi,vienas laikas,ar kitas..

Tiesiog, JEI NESUNKU, as atidariau nauja albuma fotki.com/mokomes, ir tikrai jei galit parasykit kiekvienas savo nuomone,ir tada bus aisku,vietoj paskaiciuosim,kas ko nori ir ka toliau daryti. aciu.
Atsakyti
Mylia aš sutinku dėl vienų ND.. darom ND kaip kas suprantam ir galbūt neapsibrėžiam vien techniniais.. bet manau, kad technikai turėtume palikt maksimum reikalavimo

taip, technikai didziausias demesys, sutinku 4u.gif
Atsakyti
dubliuoju savo zinute smile.gif

reikia 2 temu - viena labiau technine, kita - interpretacine. Dalyvavimas visiskai laisvas. Pirmoji - nerakinama, antroji - rakinama.

Argumentai - du ND, kad ir vidutiniokai turetu ka veikt. Be to, nieks nevercia dalyvauti antroj, jeigu per sunku. O kas nori - tik daugiau stimulu pafotografuoti tures.

del spaltazodzio - antra rakinama, nes
- skatina naujokus
- galetumet det asmeniskesnes foto, nugi tikrai daug kas savo vaikus pvz fotkinam, nes nieko kito po ranka neturim;)

slaptazodi siulau palikt ta pati, kuris buvo anoj temoj - bus maziau siuntinejimo per az:)

idant isvengtumem maisaties ir pykciu del to slaptazodzio, siulau ivesti tokia jo suteikimo sistema:

- naujokas dalyvauja (komentuoja, rodo nuotraukas, skaito) temoje bent dvi savaites
- yra idejes viesam aptarimui bent 2 savo darbus
- yra atlikes (bent viena karta) techninius, visiems prieinamus ND
- viesai temoje isreiske nora gauti slaptazodi ir gavo bent dvieju nariu pritarima.

simple:)

jeigu kas turetu esminiu argumentu pries - rasykite, ne - daugmaz pritarkit, paprasom Getter, kad patvarkytu pirma zinute, ir bus ispresta rolleyes.gif
Atsakyti

Elina, pirmosios trys įdomios gali būti kaip reportažas, atskirai kiekviena neatrodo įdomiai. Patinka perteikta situacija, nuotaika 4u.gif

dejavu, malonu žiūrėti į tavo nuotrauką su kriokliukais - užburia ir ramina smile.gif

Vesta, man per šviesi Karmen nuotrauka. Būtų įdomu pažiūrėt į jos necentrinę kompoziciją, nors čia centrinė man visai ji tinka ax.gif

Grethenn, man labai patinka tokios paprasto nuotraukos 4u.gif , tačiau pirmojoje žiūrint erzina tas neryškumas. Vos pažvelgus, žvilgsnis krypsta į vidurinę nuotraukos dalį, o ten liejasi schmoll.gif Bet spalvos geros smile.gif
O sustingę ženklai man nelabai įdomi atrodo, nesuprantu jos ax.gif .

aš sutinku dėl vienų ND.. darom ND kaip kas suprantam ir galbūt neapsibrėžiam vien techniniais.. bet manau, kad technikai turėtume palikt maksimum reikalavimo

visiškai pritariu šiai nuomonei 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 17, 20:58)
dubliuoju savo zinute smile.gif

As pritariu viskam, netgi slaptazodi palikt ta kur buvo tuose nd, bus lengviau.

Tik nelabai pritariu del - pritarus dviem nariam duodamas slaptazodis. pirmiausia priklausys kas tie nariai smile.gif gal naujokas bus ka tik gaves slaptazodi leis duoti,tai truputi nesamone smile.gif turi pritarti is senbuviu kazkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 21:03)
As pritariu viskam, netgi slaptazodi palikt ta kur buvo tuose nd, bus lengviau.

Tik nelabai pritariu del - pritarus dviem nariam duodamas slaptazodis. pirmiausia priklausys kas tie nariai smile.gif gal naujokas bus ka tik gaves slaptazodi  leis duoti,tai truputi nesamone smile.gif turi pritarti is senbuviu kazkas smile.gif

ta ir turejau omeny, man "nariai" = "senbuviai" mirksiukas.gif Galima ta zodi pataisyt
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2008 03 17, 21:02)

visiškai pritariu šiai nuomonei  4u.gif .

bet jus suprantat kad bus naujoku kurie nores dalyvauti, bet negales nes netures slaptazodzio... neseniai kai buvo viena tema SM, sukure antrus nd kad galetu dalyvauti naujokai ir tikrai buvo smagiau ir idomiau!
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 18:25)
mano šios dienos foto:

dejavu, man truputį per daug visko. Geltoni lapai užkabina žvilgsnį, kriokliukai jo taip pat nepaleidžia. Apsiribočiau vienu. Šiaip atlikimas puikus.

QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 18:45)
jaučiu atėjo metas jau jį įsigyt. netenkina manęs jau mano gamtos vaizdai

Jo, pas mane tas pats, bet vis neprisiruošiu smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 17, 19:33)
mano mažoji Karmen

Klausyk, savo nuotraukomis priversi mane įsigyti šunį smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 19:51)
mano dienos kadrai. pradžioj džiaugiaus, kol apdorojau raw nustojau džiaugtis smile.gif
gavosi ne visai tai ko norėjau
"pavasaris bunda" (nepatinka žolelių lietimasis į kadro viršų sad.gif fotografavau aklai, tai taip ir gavosi  doh.gif )
"čiurliurliurliur..."  lotuliukas.gif ši man patinka, priekaištų neturiu sau smile.gif

Pirmojoj smagiau būtų mažiau daigelių, o ir tikrai, tie rudi lapai blaško. Šviesa ledas, gerai pastebėjai. Antroj priekaištų atlikimui nėra smile.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 19:52)
ir iš vis, mano fotoaparatas prisišiukšlino, nešiu rytoj valyt. tikiuosi išvalys ne tik piniginę smile.gif prieš vilbrą niekas nieko neturi?

Nesuprantu kodėl taip. 2,5 metų laužau savo nikon'ą, objektyvus keičiu kur papuola ir kaip papuola. Šiukšlių aišku yra, bet jos beveik niekada netrukdo. Jei kur nors dangaus fone išlenda, tiesiog nuklonuoju.

Faktūros taip - susitvarkei. Deja niekas nepatraukia žvilgsnio.

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 20:26)
Sustinge zenklai
Cia man patinka spalvos, statikos ir dinamikos kontrastas

Man irgi patinka. Jei tie ženklai būtų didesni šiek tiek, būtų labai smagi nuotrauka. Nieko panašaus dar nesu matęs smile.gif
Atsakyti