Man irgi patikdavo su slaptazodziu ir argumentai Gaziulkos panasus i mano
Del balsavimo laiko, buves man labiau tiko, del panasiu argumentu su Agniuke
QUOTE(Anasko @ 2008 03 17, 19:18)
Man irgi patikdavo su slaptazodziu ir argumentai Gaziulkos panasus i mano
o pagaliau , prisisaukem zmoniu
Laukiam kitu nuomoniu... tai jau sitai temai dviese gal nedesim slaptazodzio?
bet jau kitai detumem?
beto naujokam bus stimulas del slaptazodzio,tai jie ir komentuos ir foto des.. stengsis daugiau...
labas vakarėlis
pasirodau, kad manes nepamirštumėt.. noriu atsiprašyt, kad vis nerandu laiko bendravimui, bet čia tik laikina.. visą dėmesį atima mano mažoji nauja šeimos narė..
parodau , kad visgi fotografuoju
mano mažoji Karmen
atsiprašau, jei nepakomentuosiu visų foto, pasistengsiu peržiūrėt paskutinius puslapius
marakeš tavo lialiuko kojytė.. nei kadruotė nei spalvos man nepatinka.. iš tiesų pabandyk paieškot daugiau info apie jb.. naudoji PS? gal reikia kokį Pluginą tau parsisiųsti.. o šiaip pabandy Sayonaros būdą per Gradient map , tada patvarkyk Curves, kontrastą
Anasko patiko tavo bandymas su saulute.. viskas kaip ir parašyta.. man norisi, kad ta šakelė rankoj matytųsi.. ir jb variantas labiau vykęs
Elina pirmos dvi.. gal reikėjo iš toliau fotografuot? siužetas lyg ir dinamiškas, o va tai dinamikai erdvės ir nebeliko.. o be to foto tamsokos .. trečioj jaučiasi kažkoks dirbtinumas. Nesakau, kad suvaidintas siužetas, negaliu garantuot, bet kažkodėl taip atrodo..
Šuniukas mielas, kokybė liux, iš tiesų , snukučio norisi
dejavu spalvos .. o man va visai nesinori didesnio išlaikymo .tas lengvas lyg dūminis vandens efektas man labai prie širdies .
Jurga tavo miškas.. visas problemas jau išvardino.. o aš noriu pagirti dėl kompozicijos. bent jau su tuo susitvarkei.. dabar belieka tobulint techniką
einu toliau gal dar ką spėsiu pakomentuot
dėl ND.. nneturiu nuomonės dėl slaptažodžio, tai man bus gerai, kaip dauguma nuspręs
pasirodau, kad manes nepamirštumėt.. noriu atsiprašyt, kad vis nerandu laiko bendravimui, bet čia tik laikina.. visą dėmesį atima mano mažoji nauja šeimos narė..
parodau , kad visgi fotografuoju
mano mažoji Karmen
atsiprašau, jei nepakomentuosiu visų foto, pasistengsiu peržiūrėt paskutinius puslapius
marakeš tavo lialiuko kojytė.. nei kadruotė nei spalvos man nepatinka.. iš tiesų pabandyk paieškot daugiau info apie jb.. naudoji PS? gal reikia kokį Pluginą tau parsisiųsti.. o šiaip pabandy Sayonaros būdą per Gradient map , tada patvarkyk Curves, kontrastą
Anasko patiko tavo bandymas su saulute.. viskas kaip ir parašyta.. man norisi, kad ta šakelė rankoj matytųsi.. ir jb variantas labiau vykęs
Elina pirmos dvi.. gal reikėjo iš toliau fotografuot? siužetas lyg ir dinamiškas, o va tai dinamikai erdvės ir nebeliko.. o be to foto tamsokos .. trečioj jaučiasi kažkoks dirbtinumas. Nesakau, kad suvaidintas siužetas, negaliu garantuot, bet kažkodėl taip atrodo..
Šuniukas mielas, kokybė liux, iš tiesų , snukučio norisi
dejavu spalvos .. o man va visai nesinori didesnio išlaikymo .tas lengvas lyg dūminis vandens efektas man labai prie širdies .
Jurga tavo miškas.. visas problemas jau išvardino.. o aš noriu pagirti dėl kompozicijos. bent jau su tuo susitvarkei.. dabar belieka tobulint techniką
einu toliau gal dar ką spėsiu pakomentuot
dėl ND.. nneturiu nuomonės dėl slaptažodžio, tai man bus gerai, kaip dauguma nuspręs
Man dėl ND nėra jokio skirtumo, vis tiek kol kas sudalyvaut negaliu. Aišku norėtųsi pažiūrėt, bet jei užrakinsit,neliūdėsiu, bus dėl ko stengtis
Tik tuomet reikėtų įvesti kažkokią vertinimo sistemą, pagal kurią būtų išduodamas passwordas
foto pakomentuosiu vėliau, dabar vaikas ant galvos lipa
Tik tuomet reikėtų įvesti kažkokią vertinimo sistemą, pagal kurią būtų išduodamas passwordas
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 18:50)
Sansara, fotografavau iš rankos, ilgesniam išlaikymui jau trikojis reikalingas.
Kokį gradual filtrą? Kam jis reikalingas?
Kokį gradual filtrą? Kam jis reikalingas?
aišku. aš su stovu, tai todėl galėjau sau leisti tai dabar vanduo tarpinis tarp šilkinio ir sustabdyto tekančio. purslai pasilieję, bet dar matosi ir bėgimas.
gradual, skirtas daugiausia fotografuoti peizažams. dangaus pusė patamsinta, o žemės skaidri, todėl nepersišviečia dangus, o žemė gaunasi nenutamsinta. be jo žiūriu man riesta darosi. nes reikalavimai fotografijoms man pačiai auga. o debesėliai vis perdega. jei ne - žemė juoda, nieko neįmanoma įžiūrėt. manau jau pribrendau. tik ant kito skersmens pirkti nenoriu, nes ateitį vis tiek kitą organizuosiuos... bet žiūriu pas juos universalūs ten laikikliai, skersmuo gali skirtis, vis tiek tiks
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 17, 19:06)
parasiau administracijai.. dar vakar... gavau laiska su prasymu atsiusti originala..
pasakiau, kad nesu dabar prie savo kompiuterio tad originalo bent jau iki savaites galo tikrai negaliu atsiust... kai tik bus galimybe parasiau kad atsiusiu... (nors PC mires.. o kas bus jei neatsigaus )
pasakiau, kad nesu dabar prie savo kompiuterio tad originalo bent jau iki savaites galo tikrai negaliu atsiust... kai tik bus galimybe parasiau kad atsiusiu... (nors PC mires.. o kas bus jei neatsigaus )
aš irgi jiems prašiau, kur punktas Netikra anketa. irgi nurodžiau į kūdrą nuorodą. užsiminiau apie autoriaus teises ir t.t. dar žinau vienas žmogus parašė... gal pajudės bet adminai tai ten irgi pyp... nusiųsk pasinę savo foto, tegu įsitikina, kad foto tu
mano dienos kadrai. pradžioj džiaugiaus, kol apdorojau raw nustojau džiaugtis
gavosi ne visai tai ko norėjau
"pavasaris bunda" (nepatinka žolelių lietimasis į kadro viršų fotografavau aklai, tai taip ir gavosi )
"čiurliurliurliur..." ši man patinka, priekaištų neturiu sau
man irgi bus gerai, kaip nuspręs dauguma. dėl slaptažodžio - žinoma, slaptažodžio gavimas - gera motyvacijos priemonė. bet nežinau, kas jį dabartinėje situacijoje turėtų gauti. atsirado daug naujokų, neaišku, kaip su seniokais. ir kaip su tokias, kaip aš, vidutiniokais
ir iš vis, mano fotoaparatas prisišiukšlino, nešiu rytoj valyt. tikiuosi išvalys ne tik piniginę prieš vilbrą niekas nieko neturi?
ir iš vis, mano fotoaparatas prisišiukšlino, nešiu rytoj valyt. tikiuosi išvalys ne tik piniginę prieš vilbrą niekas nieko neturi?
QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 19:51)
aišku. aš su stovu, tai todėl galėjau sau leisti tai dabar vanduo tarpinis tarp šilkinio ir sustabdyto tekančio. purslai pasilieję, bet dar matosi ir bėgimas.
gradual, skirtas daugiausia fotografuoti peizažams. dangaus pusė patamsinta, o žemės skaidri, todėl nepersišviečia dangus, o žemė gaunasi nenutamsinta. be jo žiūriu man riesta darosi. nes reikalavimai fotografijoms man pačiai auga. o debesėliai vis perdega. jei ne - žemė juoda, nieko neįmanoma įžiūrėt. manau jau pribrendau. tik ant kito skersmens pirkti nenoriu, nes ateitį vis tiek kitą organizuosiuos... bet žiūriu pas juos universalūs ten laikikliai, skersmuo gali skirtis, vis tiek tiks
tada žinau apie ką tu, ką tik pirkau, vadinasi circular polarizer filter. Renkiesi pagal objektyvo diametrą. jų pirkti yra visur, gali iš vilbros ar kokios sergitos ar iš ebay nusipirkti.
Aš pirkau londono oro uoste, nes prieš kelionę nespėjom į didesnį miestą nuvažiuoti, o mūsų kaime tokių dalykų nebūną. Pirkau ant savo kitinio, (vienintelis platesnio kampo objektyvas kurį turiu.)
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 19:33)
Man patiko foto,tik gal kiek man ji pasirode per pilka,ar per sviesi.
QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 17, 19:49)
Man dėl ND nėra jokio skirtumo, vis tiek kol kas sudalyvaut negaliu. Aišku norėtųsi pažiūrėt, bet jei užrakinsit,neliūdėsiu, bus dėl ko stengtis
Jau keleta zmoniu pasake kad butu labiau del ko stengtis,tai manau reik padaryti ji kai pasibaigs tema dviese... beto viena bus atidaryta ir ji bus lengvesne
tad gales visi dalyvauti kas tik nores.
o del vertinimo sistemos,tai neisivaizduoju tokios,tiesiog zmogus tures stengtis komentuoti visas foto,pats deti foto ir dalyvauti atidarytuose ND.
na tarkim atejo naujokas.. jsi deda foto, stengiasi taisytis, komentuoti ir su dalyvaus atidarytuose ND, tai va po tu ND ir jau bus galima spresti del slaptazodzio....
Beto jei deti slaptazodi, tai manau ta bendra reik palikt mokomes, kad naujokai galetu ten ideti patys foto,o jau to naujo sugalvot kita...
Man lb lb patiko abi foto,labai o ypac pirmoji...
Westos ir Elinos šunelius įsimylėjau. Westa, tavo baisiai fotogeniški. Tokios liūdnos akys, taip gailiai žiūri. Tik, va margas fonas šiek tiek blaško
.
"pavasaris bunda" (nepatinka žolelių lietimasis į kadro viršų fotografavau aklai, tai taip ir gavosi )
pirmoj labiau kliūna ne žolelių lietimasis, o tos rudos šiukšlės, ar papuvę lapai dešinėje pusėje.
o antros nesupratau. Jei norėjai parodyti vandens faktūrą, tai, sakyčiau, reikėjo plačios ryškumo zonos. Spalvos gražios.
.
pirmoj labiau kliūna ne žolelių lietimasis, o tos rudos šiukšlės, ar papuvę lapai dešinėje pusėje.
o antros nesupratau. Jei norėjai parodyti vandens faktūrą, tai, sakyčiau, reikėjo plačios ryškumo zonos. Spalvos gražios.
Kas link balsavimo laiko, tai man patiko, kai iki 20 val buvo. Nors aišku, tas paskutinis vakaras dažnai būna lemiamas (ir pačiai yr pritrūkę poros valandų), bet vistiek patogiau taip, kaip buvo.
O dėl slaptažodžio, tai man tas pats. Žiūrint paskutines tendencijas, geriau niekur nedėti namiškių fotkių (ir kitiems ne baisiai įdomu, ir nesaugu).
Nuotraukas pakomentuosiu gal vakare, per darbinį topLopą nieko nesimato
O dėl slaptažodžio, tai man tas pats. Žiūrint paskutines tendencijas, geriau niekur nedėti namiškių fotkių (ir kitiems ne baisiai įdomu, ir nesaugu).
Nuotraukas pakomentuosiu gal vakare, per darbinį topLopą nieko nesimato
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 18:34)
As manau kad reik palikti sena laika, nes ideti foto yra tam dvi savaites,tos keturios val nieko nepakeis,bet uz tai bus visas vakaras ir kita diena balsuoti,daug geriau,nei palikt tik viena diena,o ir nugaletojo skelbimas uzsitemps kitai dienai...
Ir ji sake namu darbu dejimo pakeis,bet ne balsavimo
Na nzn pamastykit kaip jums geriua butu, bet as manau , pasikartosiu, kad tos keturios valandos per dvi sav nieko nedades,bet balsavimui daugiau laiko butu.
KA KITI MANOT???
Ir ji sake namu darbu dejimo pakeis,bet ne balsavimo
Na nzn pamastykit kaip jums geriua butu, bet as manau , pasikartosiu, kad tos keturios valandos per dvi sav nieko nedades,bet balsavimui daugiau laiko butu.
KA KITI MANOT???
Man visiskai tiko senasis laikas (20 val.), buvo patogu ir aisku. Siaip didelio skirtumo nera, jei daugumai patogiau kitaip, bet jei reiktu balsuoti - as uz senaji laika
Del ND slaptazodzio... gal pabandom pora temu be slaptazodzio, paziuresim, kaip kas ten dalyvauja ir tada jei bus poreikis galesim tema uzrakinti...
Ir dar noreciau pasakyti del namu darbu, ar jums neatrodo, kad pradziai mums tikrai uztektu vienos labiau technines temos, kurioje beje irgi visada galima ir improvizacija? Juk jeigu ir tema darzove, bandydami techniskai ja nufotografuoti visada galim galvoti kaip dar ir idomiai visa tai pateikti. Ta prasme, noriu pasakyti, kad ir paprastose temose visada gali pasireiksti fantazija ir isradingumas, jei yra toks poreikis. O su visiskom improvizacinem temom gal kiek per anksti? Juk jei padarom kokia idomesne foto, niekas nedraudzia ja ideti cia ir sulaukti kitu nuomones
Agniuke, ačiū už pastabą.. mano akimis lyg normalus jb
Sansara pirmoji man patiko spalvom.. antroji.. iš tiesų nelabai kabina, bet tai puikus pavyzdys naujokams , kaip veikia ryškumo zona.. va būtų kiekvienam neblogai pasitreniruoti taip išmokt fotografuot
dejavu sutinku dėl foto.. jau kiek įmanoma atvėriau diafragmą, bet matyt fonas per daug kontrastingas buvo, tai va ir yra kaip yra.. ačiū už komplimentus mano šuniams
Mylia aš sutinku dėl vienų ND.. darom ND kaip kas suprantam ir galbūt neapsibrėžiam vien techniniais.. bet manau, kad technikai turėtume palikt maksimum reikalavimo
Sansara pirmoji man patiko spalvom.. antroji.. iš tiesų nelabai kabina, bet tai puikus pavyzdys naujokams , kaip veikia ryškumo zona.. va būtų kiekvienam neblogai pasitreniruoti taip išmokt fotografuot
dejavu sutinku dėl foto.. jau kiek įmanoma atvėriau diafragmą, bet matyt fonas per daug kontrastingas buvo, tai va ir yra kaip yra.. ačiū už komplimentus mano šuniams
Mylia aš sutinku dėl vienų ND.. darom ND kaip kas suprantam ir galbūt neapsibrėžiam vien techniniais.. bet manau, kad technikai turėtume palikt maksimum reikalavimo