QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 18:50)
Sansara, fotografavau iš rankos, ilgesniam išlaikymui jau trikojis reikalingas.
Kokį gradual filtrą? Kam jis reikalingas?
aišku. aš su stovu, tai todėl galėjau sau leisti tai

dabar vanduo tarpinis tarp šilkinio ir sustabdyto tekančio. purslai pasilieję, bet dar matosi ir bėgimas.
gradual, skirtas daugiausia fotografuoti peizažams. dangaus pusė patamsinta, o žemės skaidri, todėl nepersišviečia dangus, o žemė gaunasi nenutamsinta. be jo žiūriu man riesta darosi. nes reikalavimai fotografijoms man pačiai auga. o debesėliai vis perdega. jei ne - žemė juoda, nieko neįmanoma įžiūrėt. manau jau pribrendau. tik ant kito skersmens pirkti nenoriu, nes ateitį vis tiek kitą organizuosiuos...

bet žiūriu pas juos universalūs ten laikikliai, skersmuo gali skirtis, vis tiek tiks
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 17, 19:06)
parasiau administracijai.. dar vakar... gavau laiska su prasymu atsiusti originala..
pasakiau, kad nesu dabar prie savo kompiuterio tad originalo bent jau iki savaites galo tikrai negaliu atsiust... kai tik bus galimybe parasiau kad atsiusiu... (nors PC mires.. o kas bus jei neatsigaus

)
aš irgi jiems prašiau, kur punktas Netikra anketa. irgi nurodžiau į kūdrą nuorodą. užsiminiau apie autoriaus teises ir t.t. dar žinau vienas žmogus parašė... gal pajudės

bet adminai tai ten irgi pyp... nusiųsk pasinę savo foto, tegu įsitikina, kad foto tu
mano dienos kadrai. pradžioj džiaugiaus, kol apdorojau raw nustojau džiaugtis
gavosi ne visai tai ko norėjau
"pavasaris bunda" (nepatinka žolelių lietimasis į kadro viršų

fotografavau aklai, tai taip ir gavosi

)
"čiurliurliurliur..."

ši man patinka, priekaištų neturiu sau