Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 16:21)
DEL ND. Kodel pakeitet balsavimo laika?
As manau kad labai gerai balsuoti iki 20 val,kadangi jau apie 21 val butu isrinktas

Kiek skaičiau peppi taip pasiūlė ir parašė. Nes ji pagalvojo, kad kai kurie mėgsta dirbti ir užsisėdėti prie kompo smile.gif
Man tai jokio skirtumo, koks laikas.

Radau ax.gif
QUOTE(peppi @ 2008 03 16, 10:35)
Pakeisiu namu darbu pabaigos valandas i 24h - kai baigiasi para mirksiukas.gif gi buna ir velyvu fotografuotoju, pvz as biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 17 kovo 2008 - 18:12
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 17, 19:06)
Skaityt fotoaparato instrukcija.

"Dulkes ir pūkelius pašalinkite ventiliatoriumi"
Atsakyti
Tuoj pakomentuosiu nuotraukas. Išdrąsėjau šioje temoje smile.gif

Kol kas keliu savąsias. Rodos, reportažinės mane labiausiai veža g.gif . Matau klaidas ir IS0 greičiausiai pernelyg aukštas unsure.gif ir kompozicijos pagautos su televyku neapgalvotos, bet norėčiau jūsų kritikos 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O čia naujasis mano modeliukas, dar kambarinukas kol kas, tai nuotraukos gana ribotos unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 kovo 2008 - 18:19
QUOTE(Elina @ 2008 03 17, 18:17)
Tuoj pakomentuosiu nuotraukas. Išdrąsėjau šioje temoje smile.gif

jei jau ruošiesi pakomentuoti...

mano šios dienos foto:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 18:08)
Kiek skaičiau peppi taip pasiūlė ir parašė. Nes ji pagalvojo, kad kai kurie mėgsta dirbti ir užsisėdėti prie kompo smile.gif
Man tai jokio skirtumo, koks laikas.

Radau  ax.gif

As manau kad reik palikti sena laika, nes ideti foto yra tam dvi savaites,tos keturios val nieko nepakeis,bet uz tai bus visas vakaras ir kita diena balsuoti,daug geriau,nei palikt tik viena diena,o ir nugaletojo skelbimas uzsitemps kitai dienai...
Ir ji sake namu darbu dejimo pakeis,bet ne balsavimo smile.gif
Na nzn pamastykit kaip jums geriua butu, bet as manau , pasikartosiu, kad tos keturios valandos per dvi sav nieko nedades,bet balsavimui daugiau laiko butu.

KA KITI MANOT???

Dejavu, man laaaaaaabai patiko tavo foto.as tai neturiu priekaistu jokiu ! biggrin.gif

Elina , buna kartais kad nezinai ka pasakyt apie foto,tai va taip yra man apie tavo pirmasias tris, cia nei blogaja,nei geraja prasme,tiesiog nzn kaip komentuot.
o suniuko foto,man ziauriai truksta jo snukucio,akyciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 17 kovo 2008 - 18:36
technikams klausimas. ar esat matę kada nors ar pirkę LT gradual filtrą? g.gif žinau, kad dauguma latvijoje perka g.gif gal kam teko susidurti? ten kaip eina: laikiklis ir filtras? o skersmuo yra atitinkamas objektyvui ar kaip?
jaučiu atėjo metas jau jį įsigyt. netenkina manęs jau mano gamtos vaizdai
Papildyta:
dejavu, man norėtųsi ilgesnio išlaikymo. suprantu, kad saulėtą dieną, tai sudėtinga labai prailginti. turiu tokių foto ir jomis labai didžiavaus kažkada, kol nepavyko padaryt tikrai šilkinio vandens...

vyrai man davė laisvo laiko, einu savo dienos foto paruošt. buvom sereikiškių parke šiandien ir namie su saule žaidėm thumbup.gif kaip reikia saulės...
Atsakyti
Elina, tu nepyk per pirmosios 3 tavo foto man šeipsau. Tiesiog atrodo fotografavai belekaip. Labai blaško antras planas, tiek ten daug visko. Juk galėjai daugiau pradaryti diafragmą ir jį palieti, tam priemones visas turi. Trečioj foto tavo abu herojai pastumti kairiau, o dešinėje kažkodėl tuštokas nereikalingas plotas.
Dėl šuniuko teisingai Agniukė pasakė, kad norisi tų akyčių, norisi labiau vienodesnio fono.

Sansara, fotografavau iš rankos, ilgesniam išlaikymui jau trikojis reikalingas.
Kokį gradual filtrą? Kam jis reikalingas?
Atsakyti
oj, chebra, nespeju as skaityt visu peripetiju - dalyvausiu tikriausiai ir ten ir ten, ir tai daugiausiai tyliai. bet ND dalyvaut tai megstu ax.gif

visko perskaityt nespejau, gal kas galetu trumpai pakomentuot, kam nauja ND vieta sukurta, su viesu passwordu g.gif Man pvz viena is paskatu deti foto ir buvo, kad tai gana ribotam zmoniu ratui prieinama - kartais artimu zmoniu nesinori i viesuma det, matem kas su vvvv, o ir kitu foto ne karta buvo. Nu ir antras dalykas - passwordo uzsitarnavimas ir man, ir kiek maciau, kitiems papildomas stimulas aktyviau temoj dalyvaut buvo, nes bais norejosi paziuret, kas ten uz jo yra rolleyes.gif O kokie jusu argumentai? g.gif kad kuo daugiau zmoniu dalyvautu? o gal butu imanoma, bent viena is tu temu uzrakinti su neviesai platinamu passwordu, o kita - ta, kur dabar labiau technine vadinama palikt placiau prienama? g.gif
Atsakyti
sveiki..

as vel be komentaru, be nuotrauku, be ND, bet sypsenu, be nieko..

parasiau administracijai.. dar vakar... gavau laiska su prasymu atsiusti originala..
pasakiau, kad nesu dabar prie savo kompiuterio tad originalo bent jau iki savaites galo tikrai negaliu atsiust... kai tik bus galimybe parasiau kad atsiusiu... (nors PC mires.. o kas bus jei neatsigaus verysad.gif )
bet taip pat parasiau jog tikiuosi kad jau imsis kazkokiu priemoniu del foto pasalinimo kol sulauks savo laukiamu irodymu... pradziai nurodziau savo profili Kudroje...

BET.. jiems dzin.. mano foto vis dar puosia kazkokios motereles anketa...
ai zodziu.. truksta zodziu..
Atsakyti
Getter kaipparasei, gaila kojyciu. Kazkaip nepatinka man veido baltumas, seselis, bet israiska gera bigsmile.gif

Rida R drinks_cheers.gif tikrai "supykau ir nedraugausiu" kaip taikliai.

Stikline visai man patiko tavo nuotrauka, ji gerai ziuretusi ir visa spalvota, tik labai gaila kad suo toks apkirptas. O saip viska pati puikiai parasei 4u.gif

Jurga man truksta ryskumo nuotraukoje, ir noretusi kokio idomesnio siuzeto, kad nebutu tik takelis ir miskas.

Elina net nezinau kaip tavo nuotraukas pakomentuoti, nejauciu as tavo jausmu, kokius norejai mums parodyti unsure.gif

Dejavu spalvos!!! visos grinos blink.gif Patiko parinktas islaikymas. Gal ir geriau butu kaip pasiule Sansara, bet kol nepamaciau man ir taip labai gerai. Dar pagalvosiu apie foto, bet kolkas nieko keisti nenoreciau.

Aciu visiems uz komentarus 4u.gif 4u.gif gaila kad negreit pakartosiu, kad erdve padidinti virs galvos, bet vaizduoteje matau, kad tikrai butu geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 19:25)
jei jau ruošiesi pakomentuoti...

mano šios dienos foto:

user posted image

Atrodo, kad galiu kometuot tiktai ką tikrai matau g.gif . Jaučiu vandenį, gamtą, spalvas, vyksmą. Man patinka 4u.gif
Gal kiek būčiau kirpusi viršų, bet juk žinot, kad turiu erdvės deficito sindromą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 kovo 2008 - 19:08
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 17, 18:58)
oj, chebra, nespeju as skaityt visu peripetiju - dalyvausiu tikriausiai ir ten ir ten, ir tai daugiausiai tyliai. bet ND dalyvaut tai megstu ax.gif

visko perskaityt nespejau, gal kas galetu trumpai pakomentuot, kam nauja ND vieta sukurta, su viesu passwordu g.gif Man pvz viena is paskatu deti foto ir buvo, kad tai gana ribotam zmoniu ratui prieinama - kartais artimu zmoniu nesinori i viesuma det, matem kas su vvvv, o ir kitu foto ne karta buvo. Nu ir antras dalykas - passwordo uzsitarnavimas ir man, ir kiek maciau, kitiems papildomas stimulas aktyviau temoj dalyvaut buvo, nes bais norejosi paziuret, kas ten uz jo yra rolleyes.gif O kokie jusu argumentai? g.gif kad kuo daugiau zmoniu dalyvautu? o gal butu imanoma, bent viena is tu temu uzrakinti su neviesai platinamu passwordu, o kita - ta, kur  dabar labiau technine vadinama palikt placiau prienama? g.gif

Man irgi buvo stimulas del ND... ir as ta pati norejau siulyti kad butu slaptazodis,bet maniau nieks nenores,kaip ir db del nd laiko sukauju bet nieks neatsiliepia....
As irgi noreciau kad technine butu be slaptazodzio, ns ten zmoniu nelabai fotografuojam, o jau kita tema butu su nauju kazkokiu sugalvotu slaptazodziu.
Nes ten interpretacine tema,tai daugiau ir savu zmoniu dedam,as ir nenoreciau kad bet kas galetu ziureti...

QUOTE(vvvvv @ 2008 03 17, 19:06)
sveiki..

as vel be komentaru, be nuotrauku, be ND, bet sypsenu, be nieko..

parasiau administracijai.. dar vakar... gavau laiska su prasymu atsiusti originala..
pasakiau, kad nesu dabar prie savo kompiuterio tad originalo bent jau iki savaites galo tikrai negaliu atsiust... kai tik bus galimybe parasiau kad atsiusiu... (nors PC mires.. o kas bus jei neatsigaus  verysad.gif )
bet taip pat parasiau jog tikiuosi kad jau imsis kazkokiu priemoniu del foto pasalinimo kol sulauks savo laukiamu irodymu... pradziai nurodziau savo profili Kudroje...

BET.. jiems dzin.. mano foto vis dar puosia kazkokios motereles anketa...
ai zodziu.. truksta zodziu..

o tu i kudra nedejai? nusiusk jiem linka kudros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 17 kovo 2008 - 19:12