QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 17, 18:58)
oj, chebra, nespeju as skaityt visu peripetiju - dalyvausiu tikriausiai ir ten ir ten, ir tai daugiausiai tyliai. bet ND dalyvaut tai megstu
visko perskaityt nespejau, gal kas galetu trumpai pakomentuot, kam nauja ND vieta sukurta, su viesu passwordu
Man pvz viena is paskatu deti foto ir buvo, kad tai gana ribotam zmoniu ratui prieinama - kartais artimu zmoniu nesinori i viesuma det, matem kas su vvvv, o ir kitu foto ne karta buvo. Nu ir antras dalykas - passwordo uzsitarnavimas ir man, ir kiek maciau, kitiems papildomas stimulas aktyviau temoj dalyvaut buvo, nes bais norejosi paziuret, kas ten uz jo yra
O kokie jusu argumentai?
kad kuo daugiau zmoniu dalyvautu? o gal butu imanoma, bent viena is tu temu uzrakinti su neviesai platinamu passwordu, o kita - ta, kur dabar labiau technine vadinama palikt placiau prienama?
Man irgi buvo stimulas del ND... ir as ta pati norejau siulyti kad butu slaptazodis,bet maniau nieks nenores,kaip ir db del nd laiko sukauju bet nieks neatsiliepia....
As irgi noreciau kad technine butu be slaptazodzio, ns ten zmoniu nelabai fotografuojam, o jau kita tema butu su nauju kazkokiu sugalvotu slaptazodziu.
Nes ten interpretacine tema,tai daugiau ir savu zmoniu dedam,as ir nenoreciau kad bet kas galetu ziureti...
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 17, 19:06)
sveiki..
as vel be komentaru, be nuotrauku, be ND, bet sypsenu, be nieko..
parasiau administracijai.. dar vakar... gavau laiska su prasymu atsiusti originala..
pasakiau, kad nesu dabar prie savo kompiuterio tad originalo bent jau iki savaites galo tikrai negaliu atsiust... kai tik bus galimybe parasiau kad atsiusiu... (nors PC mires.. o kas bus jei neatsigaus
)
bet taip pat parasiau jog tikiuosi kad jau imsis kazkokiu priemoniu del foto pasalinimo kol sulauks savo laukiamu irodymu... pradziai nurodziau savo profili Kudroje...
BET.. jiems dzin.. mano foto vis dar puosia kazkokios motereles anketa...
ai zodziu.. truksta zodziu..
o tu i kudra nedejai? nusiusk jiem linka kudros