Sveiki nelabai turiu dabar laiko komentuoti, vakare pasistengsiu viska perskaityti
Dedu dvi foto originala ir kaip man labiau ziurisi, nors abi man mielos
As su klausimais: ar gerai as ja apkirpau, ar gerau ziurisi j/b nei spalvotas variantas, ir ar ji idomi jums?
Pabuciuok mane Saule
Anasko, aš pakomentuosiu gal ne tiek profesionaliai, bet kaip man atrodo
Pirma foto: norėtųsi, kad fotografas stovėtų toliau nuo fotografuojamo objekto, man trūksta erdvės tiek viršuj, tiek apačioj. O ypač viršuj, nes vaiko žvilgsnis ten nukreiptas. Dabar vaikas įspraustas į rėmus atrodo Ir tos šakelės baigiasi sulig nuotrauka, taigi norėtųsi virš jų dar erdvės...
Antra foto: šiaip man patinka j/b fotografijos, gal geriau už pirmą man žiūrisi, bet vistiek viršuj norisi erdvės. Ir gal, kad vaikas ne centre būtų
Pirma foto: norėtųsi, kad fotografas stovėtų toliau nuo fotografuojamo objekto, man trūksta erdvės tiek viršuj, tiek apačioj. O ypač viršuj, nes vaiko žvilgsnis ten nukreiptas. Dabar vaikas įspraustas į rėmus atrodo Ir tos šakelės baigiasi sulig nuotrauka, taigi norėtųsi virš jų dar erdvės...
Antra foto: šiaip man patinka j/b fotografijos, gal geriau už pirmą man žiūrisi, bet vistiek viršuj norisi erdvės. Ir gal, kad vaikas ne centre būtų
Kirpai per kelius. Ar kirpčiau kiek aukščiau nei keliai, nes, mano akimis, nukirpus per kelius, nenatūraliai atrodo ir kojų trūksta
Miela foto. Gerai ir spalvotas (nuotaika labiau išryškėja), ir juodai baltas variantas atrodo
Miela foto. Gerai ir spalvotas (nuotaika labiau išryškėja), ir juodai baltas variantas atrodo
DEL ND. Kodel pakeitet balsavimo laika?
As manau kad labai gerai balsuoti iki 20 val,kadangi jau apie 21 val butu isrinktas nugaletojas,ir jis per nakti pagalvojes jau galetu ideti nauja tema... o db tai bus paskelbta nakti ir ketv is ryto manau tikrai nauja tema nepasirodys..
jei galit pakeiskit atgal...
Ir is tirkuju buvo labai gerai kai foto dedamos iki 20 val,nes jau vakare galima buvo balsuoti, o kas negali vakare,tai diena... na turiu omeny kad yra beveik dvi dienos kada galima alsuoti,taip lengviau nes tada visi speja pabalsuoti
Na dle sito nezinau,bet del balsavimo tai reik pakeisti i 20 val kaip ir buvo...
ka manot? gal grazinam sita kaip buvo?
patiko man ši foto savo keliama nuotaika. Gaila, kad tamsi, tačiau, iš tiesų ten buvo tamsu ir pašviesint nepavyko.
Jau dauguma pasake,dangus isdeges ir per tamsu.
man labiau patiko nespalvota, tik kojos berysio nukirptos,reiktu manau auksciau kirpti,nes db kaip nukapotos. o siaip jauciasi emocija,judesys ir siaip grazu.
As manau kad labai gerai balsuoti iki 20 val,kadangi jau apie 21 val butu isrinktas nugaletojas,ir jis per nakti pagalvojes jau galetu ideti nauja tema... o db tai bus paskelbta nakti ir ketv is ryto manau tikrai nauja tema nepasirodys..
jei galit pakeiskit atgal...
Ir is tirkuju buvo labai gerai kai foto dedamos iki 20 val,nes jau vakare galima buvo balsuoti, o kas negali vakare,tai diena... na turiu omeny kad yra beveik dvi dienos kada galima alsuoti,taip lengviau nes tada visi speja pabalsuoti
Na dle sito nezinau,bet del balsavimo tai reik pakeisti i 20 val kaip ir buvo...
ka manot? gal grazinam sita kaip buvo?
QUOTE(Jurga @ 2008 03 17, 12:23)
patiko man ši foto savo keliama nuotaika. Gaila, kad tamsi, tačiau, iš tiesų ten buvo tamsu ir pašviesint nepavyko.
Jau dauguma pasake,dangus isdeges ir per tamsu.
QUOTE(Anasko @ 2008 03 17, 16:07)
Sveiki nelabai turiu dabar laiko komentuoti, vakare pasistengsiu viska perskaityti
man labiau patiko nespalvota, tik kojos berysio nukirptos,reiktu manau auksciau kirpti,nes db kaip nukapotos. o siaip jauciasi emocija,judesys ir siaip grazu.
man labiau patiko nespalvota, spalvotoje per daug nesuderintų spalvų.
erdvės viršuje trūksta, juk nuotrauka apie saulę
vargstu su high key, kol kas nesigauna
erdvės viršuje trūksta, juk nuotrauka apie saulę
vargstu su high key, kol kas nesigauna
Kas iseme kraujuojanti pomidora is ND???
Greit grazinkit
man taip ta foto patiko, kartu ir paprastas pomidoras,bet labai gera ideja.
Greit grazinkit
man taip ta foto patiko, kartu ir paprastas pomidoras,bet labai gera ideja.
nu tu velnias. su atidaryta matrica matosi tie du taškiukai, o su uždaryta - visai kitoks brūdas, šiukšlelės kažkokios. pačiai valyti ar kur nors nunešti?
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 18:29)
nu tu velnias. su [B]atidaryta matrica?[B] matosi tie du taškiukai, o su uždaryta - visai kitoks brūdas, šiukšlelės kažkokios. pačiai valyti ar kur nors nunešti?
Biski netikslumas, gal su atidaryta diafragma? Paciai geriau nekist nagu. Nebent tik gali pasiskaityt instrukcijoj, kaip pakelt veidrodi ir lengvai su kriause nupusti dulkes. Jei nepavyks geriau nesk meistrui: jokiu vatu, spirito ar dar kokio velnio. Brangus malonumas tas valymas, bet nieko nepadarysi. Reik labai saugot kaitaliojant objektyvus. Nuotraukyciu nekomentuoju, kol kas tip prisoku , paskaitau ir viskas. Ner kada darbu kruva, gal kaip nors vakarop.
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 17:29)
pačiai valyti ar kur nors nunešti?
Jei tik du, galima paskui ir nuklonuoti. Juk jie ne visada išlenda. Tik šviesiam fone, dangu ir pan.
O pačiai valyti, tai nžn Reik turėti spec. priemones. Ir kad dar labiau neužteršus.
man iš vis įdomu, kaip jos atsirado. objektyvų tai aš nekaitalioju :/
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 19:03)
man iš vis įdomu, kaip jos atsirado. objektyvų tai aš nekaitalioju :/
Skaityt fotoaparato instrukcija.