Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jurga @ 2008 03 17, 13:23)
patiko man ši foto savo keliama nuotaika. Gaila, kad tamsi, tačiau, iš tiesų ten buvo tamsu ir pašviesint nepavyko.

Dangus išdegęs g.gif ir dešinė per tamsi. Tikrai pabandyk pakirpti...
Atsakyti
Rašau per naujo iš atminties, sorry, jei ką praleisiu smile.gif

Dejavu, vakar kai užmečiau akį į tavo žveją, pirma mintis , kad pakaruoklis blink.gif Ta meškerė man taip kaip yra nelabai, galėtų būti bent jau kampu kažkaip. Šiaip foto lyg ir traukia kažkuom, bet kartu ir atstumia unsure.gif Spalvos tai wub.gif Ir man norisi vis pasukti galvą , žiūrėti paverstą bigsmile.gif

Getter, vaikiuko foto, man labai fonas schmoll.gif Jei jau fotografuoji iš viršaus, pasirink geresnį foną nei grindys, o ir tie gabalai daiktų nelabai žiūrisi. Jei jau yra buitinis fonas, tai bent jau tų daiktų fragmentai kažkokie lai būna , nei taip kad kas papuolė smile.gif

Elina, tavo verbų komp. - apačioj krepšelio kraštas nelabai ir kiaušinio norisi ryškaus.

Stikline, apie savo daržoves jau esminius trūkumus pati surašei, tai šalink juos drinks_cheers.gif

Degute, nelabai supratau naktinio kiaušinio užmanymo, jei jau ieškojai kažko įdomesnio, reikėjo tai daryti drąsiau, nes dabar kaiušinis tamsus ir foto nelabai įdomi. Jei norėjai tiesiog nufotografuoti kaiušinį juodam fone, tai aš citriną fotografavau dienos metu prie normalaus apšvietimo.

Jurga, tavo foto tamsi, griūna, dangus išdegęs ir nesuprantu ką tu ja norėjai parodyti g.gif

Pepi, sveikit ir grįšk atgal greičiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 kovo 2008 - 13:35
Noriu visus pagirti. Pasirodo visi fotografuojat ir turit ką pasakyti apie kitų nuotraukas - tai pirmas didelis žingsnis pirmyn.
Atsakyti
ačiū už komentarus 4u.gif Pakirpau, tikrai geriau, bet toliau ieškosiu geresnio kadro. Šviežios nuotraukos tokios buitinės dabar pas mane, namų areštas - vaikai serga, o ir tų vaikų negaliu fotografuot, nes vėjaraupiai pas mus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 13:33)
Jurga, tavo foto tamsi, griūna, dangus išdegęs ir nesuprantu ką tu ja norėjai parodyti  g.gif

dėkui, nemoku dar atrinkti, ką rodyti kitiems, kad būtų įdomu, vis neiškalbingas foto atsirenku blush2.gif . Mokysiuos pioneer.gif .
Atsakyti
Sveiki,
ir as noriu dalyvauti su jumis 4u.gif Jau anksciau buvau ilindusi i sia tema, dabar bandysiu listi cia aktyviau smile.gif po temu atskyrimo, labai dideliais tempais cia viskas eina i prieki, tai atsiprasau, jei nespesiu pakomentuoti visu nuotrauku, bet pazadu pasistengti 4u.gif

Pastaba: suvienodinkit namu darbu dejimo ir balsavimo laika, nes prie albumu nurodytas vienas laikas, o pirmajame temos puslapyje - kitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 17, 13:51)
Pastaba: suvienodinkit namu darbu dejimo ir balsavimo laika, nes prie albumu nurodytas vienas laikas, o pirmajame temos puslapyje - kitas  ax.gif

Reiks moderatorės paprašyti, kad pirmoje žinutėje 20 val. pakeistų į 24 val. smile.gif
Atsakyti
Labai patinka man šioji tema, labai džiugu, kad užeina ir netingi komnetuoti tokie kaip Dejavu, Sillwio, westa, peppi ir kt. tikrai pažengę. Dėkui jums, šaunuoliai. Net dirbt noras atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
pažiūrėjau dienos šviesoje savo vakarykštę seriją ir pamačiau tai, ką jūs matėt vakar - pilkuva smile.gif

gal taip geriau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 14:24)
pažiūrėjau dienos šviesoje savo vakarykštę seriją ir pamačiau tai, ką jūs matėt vakar - pilkuva smile.gif
gal taip geriau?

nu ne... vistiek niekas nesiakcentuoja. Gal kontrasto trūksta. Gal šviesos g.gif Ir dar - pasižiūrėk dešiniam šone yra du pašalinia taškai - gal šiukšlės ant matricos g.gif Bent jau nuklonuot reiktų.
Atsakyti
dejavu, dėl tavo klausimo kaip kadruot. aš atsakysiu tą patį, ką atrodo Rida_R atsakė. aš nemačiau tų turėklų, todėl negaliu pasakyt, ar man jei būtų trukdę. gal tas žvejas ant uolos prie turėklų tikrai atrodytų geriau. nebūtinai gal tą paspjaudymą akcentuot. o šiaip žveją g.gif manęs ten nebuvo ir tikrai negaliu pasakyt. bet šis kadravimas labai kliūna. net jei jūra būtų kairėj, vis tiek manau kliūtų... bet kokybė super ir momentas tikrai super. nesinori man meškerės (įtariu jei prie kokios jūros ar vandenyno, tai sutalpint visiškai neįmanoma ir plūdė kaip tik.

marakeš, pilka, su taškais... labai pilka. pasiskaityk apie High key techniką. pabandyk baltumą gal išgaut iš to fono g.gif
pasikaityt gali dar ir čia ar google paieškok
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 15:24)

gal taip geriau?

Žiūriu žiūriu...man lyg kojytė norėtų susilieti su fonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 15:46)
marakeš, pilka, su taškais... labai pilka. pasiskaityk apie High key techniką. pabandyk baltumą gal išgaut iš to fono  g.gif
pasikaityt gali dar ir čia ar google paieškok

sansara, nuoroda apie high key bloge nebeatsidaro. Ir dar radau kelias neveikiancias (apie PS pamokas rusu kalboj, ir dar kazkuri, nebepamenu blush2.gif )
Atsakyti