Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 17, 11:25)
Tai čia ir didžioji problema, kad kol kas  nufotografuot neturiu kuom  biggrin.gif  Na gal vėliau darbe išdrįsiu pakankint fotoaparatą, nes stovi, bet naudojamas tik darbo reikalais. O iš senų foto turiu kelias kurios man patinka, bet kol kas susilaikau, nes bandau suprasti ar tik man jos kažką reiškia ir yra gražios ar gali būti įdomios ir kitiems.
Taigi kol kas aš tik girsiu arba kritikuosiu  biggrin.gif

Kritikuok mirksiukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 03 17, 11:27)
Ir dar smagu, kad tiek naujokų išlindo į dienos šviesą  thumbup.gif  Anksčiau visi turbūt bijojo pažengusiųjų  biggrin.gif

tikrai smagu.. as kai pirma karta cia atejau irgi norejosi begti, bet nesu as tokia baile biggrin.gif o kitose temose skaiciau,kad daug kas cia nenori eiti,nes cia ale ne visus priima,is karto uzsipuola ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 12:27)
O aš iš vis dar nelbai ką nusimanau apie kadravimus, kompozicijas, todėl sakau iš intuicijos, ko norėtųsi tik. Kaip teisingiausia ir geriausia - negaliu pasakyti.

Man irgi sudėtingas reikalas g.gif pradėjau skaityti Kuzminų knygelę, atrodo kai skaitai viskas aišku, o kai pradedi fotografuot nieks nebeaišku unsure.gif Matyt tai pradeda aiškėti su laiku...
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 17, 08:25)

Degutė, puikiai naktinis kiaušinis, labai geras apšvietimo sprendimas, ko pasekoje atsiranda trys dimensijos, ir nedaug trūksta iki idealaus auksinio pjūvio, kiaušinio spalva ne problema.

Dėkui smile.gif

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 09:14)
Naktinis kiaušinis... na, ką pasakyti? Kiaušiniškas. Kas buvo šviesos šaltinis?

Šviesos šaltinis - žvakutė žemiau kiaušinio, už nugaros jam smile.gif

QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 17, 09:45)
Degute, "dieninis"  biggrin.gif  kiaušinis patiko, puikiai perteikta jo forma, jaučiasi, kad tai tikras kiaušinis  smile.gif Na ta melsvas šešėlis nelabai, bet iš esmės netrukdo. O vat "naktinis" kažkoks nemalonus.  4u.gif

Dėkui smile.gif Kiaušinis pats tikriausias - rudas, kaimiškas tongue.gif Man tai patiko, kad jis persišvietė ir pasimatė jo "strazdanos".

QUOTE(latoya @ 2008 03 17, 10:32)
Degute naktinis kiausinis visai idomiai, tik kaip pagrindinis daiktas, jis turetu butu sviesesnis pagal mane, dabar jis lyg seselyje, o ta juosta sviesesne ir ryskesne uz ji. Akys krypsta i juosta.

Dėkui smile.gif Pagalvosiu, kaip jį išryškinti.

QUOTE(Cinside @ 2008 03 17, 10:58)
Degutės kiaušinis man nelabai. Tas persišvietimas nelabai čia tinka mano nuomone  unsure.gif

smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 11:01)
Degute, kiaušinis baltam fone puikiai. Violetinę šešėlio spalvą matyt lempa duoda  unsure.gif , bet man ji nemaišo. Ir kompozicija gera  bigsmile.gif Gal būčiau bandžius šiek tiek pasuktį kaiušinį, kad labiau matytųsi jo forma  smile.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 17, 11:55)
Šviesos šaltinis - žvakutė žemiau kiaušinio, už nugaros jam smile.gif

Ačiū smile.gif Reikės būtinai pabandyti smile.gif
Atsakyti
user posted image
patiko man ši foto savo keliama nuotaika. Gaila, kad tamsi, tačiau, iš tiesų ten buvo tamsu ir pašviesint nepavyko.
Atsakyti
Jurga, o jei pakirpus dešinę pusę? man ji labai labai tamsi atrodo ir suteikia niūrumo įspūdį blush2.gif
Atsakyti
atrodo peršviesta ir kartu labai tamsi, o tai, kiek žinau, susiję dalykai.
Atsakyti
dekui uz komentarus mano pomidorui, Smilciau lomo cia PS action'as mirksiukas.gif
as biskeli dingusi bo labai sergam, sugrisiu
Atsakyti
blink.gif rašiau komentarus, baigiau ir viskas dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 16, 23:06)
slykstu.. na ka daugiau galiu pasakyt  verysad.gif
o ir kompiuteris mire turbut visam laikui ir su visom nuotraukom  verysad.gif

user posted image

Paskambink tinklapio kurejams ir isims, tikgriazciau su jais.
Atsakyti
šalia namų darbų albumo sukūriau dar "noriu komentaro". nuotraukų čia iš tikrųjų pagausėjo, net aš, visą dieną sėdėdama prie kompo, nespėju...
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 17, 13:21)
šalia namų darbų albumo sukūriau dar "noriu komentaro". nuotraukų čia iš tikrųjų pagausėjo, net aš, visą dieną sėdėdama prie kompo, nespėju...

manau, labai gera idėja 4u.gif
Atsakyti