Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 10:53)
Pataisiau abu ND smile.gif tai dar turiu vilties spėti į ND "Dviese". Idėja gimė šįryt, bet ar pavyks įgyvendinti labai jau neaišku  g.gif

Bandyk bandyk,bek fotografuot,kuo daugiau tuo geriau.

Ir kiti nepamirskit kad ryt baigiasi tem dviese, dekit foto.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 17, 10:32)
Dejavu svejys patiko, gal noretus maziau kaires, daugiau apacios, bet va spalvos uzbure, kaip tokias gavai?cia crs?

Ne, jokio cross čia nėra, traukiau iš raw formato, pastumdžiau spalvas iš akies taip ir gavosi.
Dar dėl tos pačios nuotraukos - matau visiems kadravimas netinka - kaip patartumėte fotografuoti tokiu atveju.
Kaip minėjau žemiau eina turėklas, tad apačios techniškai nelabai daugiau išėjo paimti. Ant tų uolų, kur jis stovėjo, nė už ką nelipčiau. Tad lieka variantai: vertikali nuotrauka, bet žveją per pusę kerta turėklai, nefotografuoti iš viso. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Ačiū už komentarus drinks_cheers.gif

Stiklines paprikos ir šuo labai patiko. Kabinanti nuotrauka, spalvos labai gražiai atrodo thumbup.gif
Tik šuns kojos kaip nors kitaip gerai būtų, bet kadangi pati turiu šunį, tai žinau, kad nelengva su jais.. Daro ką nori, pozuot nemėgsta schmoll.gif

Smiltis citrina cropinta tikrai gerai žiūrisi thumbup.gif

Degutės kiaušinis man nelabai. Tas persišvietimas nelabai čia tinka mano nuomone unsure.gif

Getter vaiko žvilgsnis labai gyvas. Tik kojų norėtųsi daugiau

dejavu žvejys neabejotinai geriausia vakarykštė foto thumbup.gif

Lyg ir nieko nepamiršau smile.gif
Atsakyti
Degute, gal ir maišau, gal ne tavo panningas buvo. Gerų orų ir aš laukiu, ta žiema man tai doh.gif

Pepi , pomidoras tavo thumbup.gif Tik kairiam viršutiniam kampe jau tokas išplaukęs, bet gal kaip tik tai priduota nuotraukai gylio g.gif Ar čia jau dėsi in ND, ar dar turi ir kitą bigsmile.gif Dėl lomo neturiu nuomonės, kažkaip praleidau tą dalyką. Kiek skaičiau jis daromas su specialiais fotoaparatais, o kaip tu čia darei tai neturiu žalio supratimo unsure.gif

Degute, kiaušinis baltam fone puikiai. Violetinę šešėlio spalvą matyt lempa duoda unsure.gif , bet man ji nemaišo. Ir kompozicija gera bigsmile.gif Gal būčiau bandžius šiek tiek pasuktį kaiušinį, kad labiau matytųsi jo forma smile.gif

Toro, patiko kaip pakirpai Meilushkos foto, net ir spalvos gal nieko g.gif

Grethenn, nelabai ką beturiu pridurti prie to kas buvo passkyta, ir dėl merginos ir dėl leliaus kojyčių. O katinas nukapotom ausim, tai nedaryk daugiau taip nono.gif

Agniuke, rožė g.gif Nu kaip rožė, žiūrisi gražiai, kokybė gera ir kompozicija man neblogai, tik gal paieškok ko nors įdomesnio jai parodyti g.gif

Cincide, žibutėms tai man iš karto į akis krito fonas schmoll.gif Reikėjo gal pabandyt tuo lapus nurinkti ar dar ką nors. Kaip pati sakai dabar banalios jos ir tiek unsure.gif

Agniuke, mergaitės foto tikrai nevykusi unsure.gif Pritariu visiems čia pasisakiusiems, dabar sunku net ir daugiau ką vertinti unsure.gif

Elina, kokybė thumbup.gif pakirptas varinatas labai patiko, bet ieškok dar , ieškok kaip jį dar įdomiau parodyti mums smile.gif

Anasko, negriūva, bet , patiko man tos įstrižainės dvi sueinančios lotuliukas.gif

Vėliau pratęsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 kovo 2008 - 11:03
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 12:01)

Elina, kokybė  thumbup.gif pakirptas varinatas labai patiko, bet ieškok dar , ieškok kaip jį dar įdomiau parodyti mums  smile.gif

Labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 11:58)

Dar dėl tos pačios nuotraukos - matau visiems kadravimas netinka - kaip patartumėte fotografuoti tokiu atveju.

Ne visiems, ne visiems smile.gif Man tavo foto super, tikrai nereikia vertikalaus kadravimo, gerai taip kaip yra 4u.gif

Cinside, prisiminiau tavo maisto nuotraukas. Patinka tik pirmoji. Kitoms trūksta kažko, gal kitokio pateikimo. Nes dabar tai panašiau į nuotrauką šalia recepto, ir tiek.

O Agniukes foto jau aprtarta, tai pasikartosiu, kad ir man fonas kliūva. Pirmas žvilgsnis ne į merginą, o į tą tigrinį daiktą smile.gif
Atsakyti
Labai labai aciu uz komentarus nuotraukom...
Dabar labai smagu, nes po tu gincu truputi visi susieme ir komentuoja visas foto,tai sulauki ne vieno komentaro ir del to gali pasimokinti biggrin.gif
Istrinsiu mergaites foto,nes jai ji pamatys,pritrenks mane biggrin.gif
Atsakyti
O aš vis ieškau ką jums parodyti ax.gif ir nieko nerandu. Greitai tikriausiai gausiu velnių,už kritikavimą, kai pati nieko nerodau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 17, 11:14)
O aš vis ieškau ką jums parodyti  ax.gif  ir nieko nerandu. Greitai tikriausiai gausiu velnių,už kritikavimą, kai pati nieko nerodau..  biggrin.gif

Tikrai negausi, reikia kritikuoti,reikia dalyvauti ND,aisku ir kazka rodyti,bet jei nieko neturi ka verta rodyti,tai pafotografuok ir poto parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 12:16)
Tikrai negausi, reikia kritikuoti,reikia dalyvauti ND,aisku ir kazka rodyti,bet jei nieko neturi ka verta rodyti,tai pafotografuok ir poto parodyk  mirksiukas.gif

Tai čia ir didžioji problema, kad kol kas nufotografuot neturiu kuom biggrin.gif Na gal vėliau darbe išdrįsiu pakankint fotoaparatą, nes stovi, bet naudojamas tik darbo reikalais. O iš senų foto turiu kelias kurios man patinka, bet kol kas susilaikau, nes bandau suprasti ar tik man jos kažką reiškia ir yra gražios ar gali būti įdomios ir kitiems.
Taigi kol kas aš tik girsiu arba kritikuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 12:09)
Labai labai aciu uz komentarus nuotraukom...
Dabar labai smagu, nes po tu gincu truputi visi susieme ir komentuoja visas foto,tai sulauki ne vieno komentaro ir del to gali pasimokinti  biggrin.gif
Istrinsiu mergaites foto,nes jai ji pamatys,pritrenks mane  biggrin.gif

Ir dar smagu, kad tiek naujokų išlindo į dienos šviesą thumbup.gif Anksčiau visi turbūt bijojo pažengusiųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 10:58)
Kaip minėjau žemiau eina turėklas, tad apačios techniškai nelabai daugiau išėjo paimti. Ant tų uolų, kur jis stovėjo, nė už ką nelipčiau. Tad lieka variantai: vertikali nuotrauka, bet žveją per pusę kerta turėklai, nefotografuoti iš viso. smile.gif

dejavu, matai kai mes nežinom situacijos kokia buvo, tai sakom kad norėtųsi to ar ano. Kadangi pasakei, kodėl kitaip nufotografuoti nebuvo galima, vadinasi kadravimui pasirinkai geriausią variantą 4u.gif O aš iš vis dar nelbai ką nusimanau apie kadravimus, kompozicijas, todėl sakau iš intuicijos, ko norėtųsi tik. Kaip teisingiausia ir geriausia - negaliu pasakyti.
Atsakyti