QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 11:50)
Kadangi vyras pasisukes i desine puse, tai man noretusi desineje daugiau erdves, o kaireje maziau (bet cia tik man, nezinau kaip turetu buti pgl visas taisykles, as ziuriu kaip man grazu
).
Truputi trukdo fonas... bet siaip zvilgsnis tai labai patiko..
QUOTE(toro @ 2008 03 15, 12:00)
sayonara, personažas geras, žvilgsnis patinka, spalvos, kontrastas ryškumas irgi
gerai (ir turbūt ne tik juostos nuopelnas), tačiau kompozicija nepatinka, šiuo atveju tikrai reikėjo duoti daugiau erdvės iš dešinės.
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 12:12)
Saynora, aš ir pritariu dėl kompozicijos Agniukei ir Toro. O fonas čia iš vis man nepatinka, nes jau ne tik kad buitinis, bet ir plaukai susilieja su fono spalva
O personažas tikrai geras
Beje, ar tu tik į juostą fotografuoji
QUOTE(latoya @ 2008 03 15, 12:25)
Sayonara man spalvos labai patinka ir personazas aisku, pritariu visiems pasisakiusiems truksta erdves desineje ir apacioje.
ačiū visiems. deja, fono pakeisti negalėjau, ir taip stresavo diedukai fotografuojami.. man pačiai tas buitinis fonas visai kartais patinka. ne glamūras gi
dėl kompozicijos ačiū, man pačiai tokia visai nesutrukdė, teks geriau įsižiūrėti.
Smiltis, oi ne.. tikrai ne tik į juostą (ją paėmiau visai neseniai). bet labai ją myliu.. bet skaitmenos tikrai nepamiršau ir nepamečiau