Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 03 15, 11:38)
dėkit dėkit, juk tikrai turi ką parodyti.
nes jei jau Tu nenori, tada man ten visai ne vieta.. schmoll.gif
Papildyta:
Petras iš Garliavos.
kritikai.

user posted image

Kadangi vyras pasisukes i desine puse, tai man noretusi desineje daugiau erdves, o kaireje maziau (bet cia tik man, nezinau kaip turetu buti pgl visas taisykles, as ziuriu kaip man grazu biggrin.gif ).
Truputi trukdo fonas... bet siaip zvilgsnis tai labai patiko..
Atsakyti
sayonara, personažas geras, žvilgsnis patinka, spalvos, kontrastas ryškumas irgi
gerai (ir turbūt ne tik juostos nuopelnas), tačiau kompozicija nepatinka, šiuo atveju tikrai reikėjo duoti daugiau erdvės iš dešinės.
Atsakyti
Saynora, aš ir pritariu dėl kompozicijos Agniukei ir Toro. O fonas čia iš vis man nepatinka, nes jau ne tik kad buitinis, bet ir plaukai susilieja su fono spalva unsure.gif O personažas tikrai geras wub.gif Beje, ar tu tik į juostą fotografuoji g.gif
Atsakyti
Here comes the great divide...
Pasidalinom temomis g.gif
Ikeliu nuotrauka, daryta siem ND, bet nemanau, kad ji ypac stipri dalyvaut rimtai; tiesiog man patiko.
user posted image
Atsakyti
Sayonara man spalvos labai patinka ir personazas aisku, pritariu visiems pasisakiusiems truksta erdves desineje ir apacioje.
Atsakyti
Nada, kadangi negaliu paziureti kitu nuotrauku temoje dviese,tad nezinau ar ji stipri palyginus su kitom ar ne... man patinka pati nuotrauka, gamta.. siek tiek atitinka ir tema dviese... bet man labiau i akis krenta gamta nei tie du zmogeliukai, jie turetu buti labaiu akcentuojami sioje temoje...
bet siaip man nuotrauka grazi.
Atsakyti
da Nada, žmonės šešėlyje, todėl prapuola bendroje foto...
reikėjo vos vos palaukt,kol išeis į saulėtą vietą, tada juos akcentuotų apšvietimas. dabar jie antraeiliai palyginti su apšviestomis vietomis.

Atsakyti
Tikiuos nieko nesunervinsiu užduodama tokį klausimą g.gif : man darbe reikia nufotkint piešinių parodėlę. Visi piešiniai sukabinti ant sienos...Taigi neįsivaizduoju kaip tai padaryti įdomiau, kad nebūtų nuobodžios foto g.gif Gal kas turit minčių ar kokių nors pvz? Bandau ieškot nete, bet kol kas nelabai sėkmingai...
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 11:50)
Kadangi vyras pasisukes i desine puse, tai man noretusi desineje daugiau erdves, o kaireje maziau (bet cia tik man, nezinau kaip turetu buti pgl visas taisykles, as ziuriu kaip man grazu  biggrin.gif ).
Truputi trukdo fonas... bet siaip zvilgsnis tai labai patiko..

QUOTE(toro @ 2008 03 15, 12:00)
sayonara, personažas geras, žvilgsnis patinka, spalvos, kontrastas ryškumas irgi
gerai (ir turbūt ne tik juostos nuopelnas), tačiau kompozicija nepatinka, šiuo atveju tikrai reikėjo duoti daugiau erdvės iš dešinės.

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 12:12)
Saynora, aš ir pritariu dėl kompozicijos Agniukei ir Toro. O fonas čia iš vis man nepatinka, nes jau ne tik kad buitinis, bet ir plaukai susilieja su fono spalva  unsure.gif O personažas tikrai geras  wub.gif Beje, ar tu tik į juostą fotografuoji  g.gif

QUOTE(latoya @ 2008 03 15, 12:25)
Sayonara man spalvos labai patinka ir personazas aisku, pritariu visiems pasisakiusiems truksta erdves desineje ir apacioje.

ačiū visiems. deja, fono pakeisti negalėjau, ir taip stresavo diedukai fotografuojami.. man pačiai tas buitinis fonas visai kartais patinka. ne glamūras gi smile.gif
dėl kompozicijos ačiū, man pačiai tokia visai nesutrukdė, teks geriau įsižiūrėti.

Smiltis, oi ne.. tikrai ne tik į juostą (ją paėmiau visai neseniai). bet labai ją myliu.. bet skaitmenos tikrai nepamiršau ir nepamečiau wink.gif
Atsakyti
Stikline, tai gal pastatyk žiūrovų tegul jie tyrinėja tuos piešinius, o tuo tarpu tu fotkink, vis ne taip sausai bus smile.gif Daugiau nežinau ką čia tau patart.

Savaitgalį buvom gamtoj su draugais tai biški jų vaiką papyškinau, į meną nepretenduoju tiesiog šiaip nuotrauka tėvams į albumą. Žinoma jūsų komentarai, pastabos, patarimai kaip visada laukiami ax.gif

user posted image
Atsakyti
Pakomentuosiu nuotraukas veliau 4u.gif

Dabar turiu toki klausima ax.gif kadangi temos issiskire, kaip buti su ND? Technine kaip ir naujoku, o ka daryti su "Dviese" g.gif naujokai slaptazodzio neturi, pazengusieji isejo beveik visi unsure.gif Ar mums kurti nauja albuma unsure.gif Tikiuosiu visi perskaitys sita klausima ir rasim bendra sprendima 4u.gif
Kodel nerimauju blush2.gif nes jauciuosiu kiek pasimetusi, lyg ir naujoke, lyg ir slaptazodi turiu smile.gif stengiusiu visur dalyvauti, kad nebutu taip kad pati sau medalus uz laimejima savo konkursuose dalinciau biggrin.gif kaip Breznevas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 15, 14:58)
Pakomentuosiu nuotraukas veliau 4u.gif
Dabar turiu toki klausima ax.gif  kadangi temos issiskire, kaip buti su ND? Technine kaip ir naujoku, o ka daryti su "Dviese"  g.gif  naujokai slaptazodzio neturi, pazengusieji isejo beveik visi unsure.gif  Ar mums kurti nauja albuma unsure.gif Tikiuosiu visi perskaitys sita klausima ir rasim bendra sprendima 4u.gif 
Kodel nerimauju  blush2.gif  nes jauciuosiu kiek pasimetusi, lyg ir naujoke, lyg ir slaptazodi turiu  smile.gif stengiusiu visur dalyvauti, kad nebutu taip kad pati sau medalus uz laimejima savo konkursuose dalinciau biggrin.gif kaip Breznevas biggrin.gif

nežinau. iš vis man neaišku, kas iš pažengusiųjų visgi turės laiko ir kantrybės užsiimti su mumis, besimokančiais. kitaip tai šita tema pasmerkta bus...
Atsakyti