Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Stikline, vos pažvelgus į tavo nuotrauką, susidaro toks įspūdis, kad šuniukas stumtels tą papriką ir jos gražiai nuriedės kairėn smile.gif. Jaučiasi veiksmas. Jei būtų daugiau vaizdo esančio kairėje, būtų labai smagi foto. Patinka spalvos ir ryškumas. Šešėliai man netrukdo. Tik šuniuko kojų, aišku, geriau nesimatytų čia ax.gif
Atsakyti
Ai, nusišnekėjau. Jau supratau viską doh.gif
Ne, bendrai vis vien neaišku. Su namų darbais gaunasi taip, kad 18 d. dar galima dėti darbus, bet tą pačią dieną ir balsavimas vyksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 17 kovo 2008 - 10:27
Sveiki, pasistengsiu pakomentuoti, ka atsimenu.

Dejavu svejys patiko, gal noretus maziau kaires, daugiau apacios, bet va spalvos uzbure, kaip tokias gavai?cia crs?

Vvvv tikrai nemalonu. Na kazkas pamane kad pabus labai grazi. negrazu taip tikrai.
o del kompo, man panasiai buvo, kaip as pergyvenau, hardas uzlinko, vat nuotrauku ir nebeatgavau ( nenoriu gasdinti, tikiuosi saviskes dar istrauksi)

Smiltis citrina man labiau antroji patiko, ryskumas geras.

Degute naktinis kiausinis visai idomiai, tik kaip pagrindinis daiktas, jis turetu butu sviesesnis pagal mane, dabar jis lyg seselyje, o ta juosta sviesesne ir ryskesne uz ji. Akys krypsta i juosta.

Getter, ar cia su blykste fotografuote?nepatinka man vaikiukio akutes, kad nesviecia, juodos tokios, taip buna kai su blykste fotografuoji. o momentas smagus.
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 11:24)
Ai, nusišnekėjau. Jau supratau viską  doh.gif
Ne, bendrai vis vien neaišku. Su namų darbais gaunasi taip, kad 18 d. dar galima dėti darbus, bet tą pačią dieną ir balsavimas vyksta  g.gif

Tai dabar anksčiau baigsis, ne iki 25 d.? g.gif Kažką praleidau gal aš? O šiaip anksčiau būdavo galima dėti foto dar antradienį iki 20 val. kol pradėdavo vykti balsavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 17 kovo 2008 - 10:41
QUOTE(Getter @ 2008 03 17, 01:12)
Na ką ateinu su viena foto, kuri man labai labai patinka, tik beproto gaila kojyčių  verysad.gif  (todėl dar apkarpiau), bet visa kita man patinka (kompozicija iš viršaus irgi)

Laukiu jūsų nuomonės  4u.gif 

Pati jau pasakei del koju.
Man maiso fonas uz nugaros. ir tas blankumas,pilkumas kazkoks.

QUOTE(Stikline @ 2008 03 17, 09:32)

ideja tai nereali,man labai patiko, tik truksta edves,pabandyk perfotografuoti..

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 10:24)
Ai, nusišnekėjau. Jau supratau viską  doh.gif
Ne, bendrai vis vien neaišku. Su namų darbais gaunasi taip, kad 18 d. dar galima dėti darbus, bet tą pačią dieną ir balsavimas vyksta  g.gif

Darbus dedam iki 18 dienos velyvo vakaro,t.y. 24 val, 19 diena(treciedieni) vyksta balsavimas iki 20 val, isrenkamas nugaletojas,ir jis vakare,jei turi ideju,arba ryte paskelbia nauja tema (ketvirtadienio ryta)
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 03 17, 10:40)
Tai dabar anksčiau baigsis, ne iki 25 d.?  g.gif  Kažką praleidau gal aš?

Taigi paziurek cia : www.fotki.com/mokomes.
ten parasyta kada kas baigiasi.
dviese tema baigiasi rytoj 24 val
o darzoves kita antradieni.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 10:41)
Pati jau pasakei del koju.
Man maiso fonas uz nugaros. ir tas blankumas,pilkumas kazkoks.
ideja tai nereali,man labai patiko, tik truksta edves,pabandyk perfotografuoti..
Darbus dedam iki 18 dienos velyvo vakaro,t.y. 24 val, 19 diena(treciedieni) vyksta balsavimas iki 20 val, isrenkamas nugaletojas,ir jis vakare,jei turi ideju,arba ryte paskelbia nauja tema (ketvirtadienio ryta)

Tai taip ir turtų būti (taip ir buvo). Bet pagal užrašą, tai kažkaip skamba ne taip: pabaiga - kovo 18, 24:00
balsavimas vyks viena diena - kovo 18-ta 00-24h
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 17, 10:42)
Tai taip ir turtų būti (taip ir buvo). Bet pagal užrašą, tai kažkaip skamba ne taip: pabaiga - kovo 18, 24:00
balsavimas vyks viena diena - kovo 18-ta 00-24h

as tik dabar pamaciau.. gerai kad pasakei,jei kas galit pataisykit,nes visada buna kad antrad darbai dedami o balsavimas kita diena.
PTAISYKIT KAS GALIT, nelabai as triu laiko,lekiu i darba.
Papildyta:
Matau kad ir kita tema taip parasyta :

2) jiems atlikti duodamas 2 sav. laikotarpis.
3) darbai talpinami iki antradienio 24 val.
4) balsavimas iki trečiadienio 20 val. (Lietuvos laiku)

Cia priminimui is pirmo psl,tik mes data pakeitem,anksciau buvo iki 20,db padarem iki 24.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 17, 11:42)
Taigi paziurek cia : www.fotki.com/mokomes.
ten parasyta kada kas baigiasi.
dviese tema baigiasi rytoj 24 val
o darzoves kita antradieni.

Persiprašau, čia buvo toks ekspromtinis mano postas blush2.gif
Atsakyti
Kai rasot komentarus apie ND, pasiasykit kas parase wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 17, 10:32)
S
user posted image

Na va, pati įkėliau, pati pasikritikavau smile.gif dabar galvoju gal bereikalo įkėliau foto  g.gif

Idėja labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 17, 10:48)
Persiprašau, čia buvo toks ekspromtinis mano postas  blush2.gif

Viskas ok smile.gif
tEN KLAIDELE DAR BETO YRA, BUKIT GERI KAS MOKAT PATAISYKIT, DABAr ieskojau ieskojau ir nerandu kur pataisyti.
Atsakyti
Pataisiau abu ND smile.gif tai dar turiu vilties spėti į ND "Dviese". Idėja gimė šįryt, bet ar pavyks įgyvendinti labai jau neaišku g.gif
Atsakyti