Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2008 03 16, 23:06)
slykstu.. na ka daugiau galiu pasakyt  verysad.gif
o ir kompiuteris mire turbut visam laikui ir su visom nuotraukom  verysad.gif

Siaubas, vvvvv verysad.gif . Labai užjaučiu, mieloji. Rizikuojam mes su tom foto viešindami unsure.gif . O ką daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 16, 22:06)
slykstu.. na ka daugiau galiu pasakyt  verysad.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif vvvv, neturiu ką pridurt.... gal tik, kad plagijuoja tik geriausias foto unsure.gif unsure.gif
o vardas koks.. fui kaip blogai pasijaučiau.. tikiuos niekam minčių nekilo jokių blogų unsure.gif
Atsakyti
As su tokiais tempais visus nespesiu komentuoti doh.gif

Agniuke delmergaites ant tigro tikrai negaliu nieko prideti, viskas issakyta 4u.gif

Makares Kudroje parasiau kad paskutine foto man nelabai, bet visa kita man patiko 4u.gif

Elina man Dejavu variantas liuks 4u.gif

Dejavu aciu uz patarima 4u.gif kada nors pakartosiu kai ten grisiu.
Sillwio, Elina, Agniuke, Jurga aciu uz atviruma 4u.gif

Dejavu man siek tiek daugiau apacios noretusi . Spalvos patiko

Vvvvv doh.gif doh.gif doh.gif slykstu unsure.gif
Atsakyti
vvvvv, liūdna, kad yra tokių žmonių schmoll.gif
O kas kompiuteriui nutiko? Gal dar yra vilties atstatyti?
console.gif
Atsakyti
Vvvvv, užjaučiu console.gif Ir nuotraukų labai gaila verysad.gif

Pakirpau tą citriną. Nu žinokit su liniuote matavau, sunku man dar su tom proporcijom unsure.gif Ir piešdama pastoviai nugrybauju. Ir tai nelabai suprantu kuri citrinos vieta turėtų būti tam karštam taške unsure.gif

user posted image

Čia pagal tą vietą kur buvo fokusuota unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 kovo 2008 - 23:00
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 17, 00:06)
Nezinau kas kompiuteriui, bet maniskis buvo sudeges, visai neveikia, bet iseme harda ir perkele informacija i kita pc, nors paciam kompui jau basta buvo. Jei vilniete, galiu duoti to kompiuterasto nr smile.gif O siaip ir visi kiti manau su tokia uzduotim susitvarkytu smile.gif
Atsakyti
Jei kalba truputy y kompus nukrypo... Gal galit kas atsiliept, kas turit Mac 4u.gif
Atsakyti
ačiū visiems už išsakytą kritiką ir patarimus, dabar intensyviai mąstau ta linkme.

nespėju aš su jumis. visą dieną seku temą, žiūriu nuotraukas, kol sugalvoju ką pasakyti, vaikas išsireikalauja dėmesio, o tada jūs prikeliat dar nuotraukų ir vėl viskas nuo pradžių unsure.gif be to, nemoku aš dar komentuoti, o ypač visų nuotraukų unsure.gif tikiuosi, ateis toks laikas, kai turėsiu ką pasakyti bent apie kas antrą nuotrauką.
iš šios dienos nuotraukų labiausiai man įstrigo žvejys. man ji labai gražiai žiūrisi
o aš šiandien bandžiau fotografuoti lauke, turiu keletą banalių nuotraukų ir didelę krūvą šlamšto. jaučiu, pasitrauksiu aš kol kas į pogrindį ir stebėsiu jūsų darbsu ir komentarus
Vvvvv, labai liūdna, kad taip atsitiko verysad.gif ir dėl nuotraukų, ir dėl internetinės vagystės verysad.gif
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 22:53)
Nezinau kas kompiuteriui, bet maniskis buvo sudeges, visai neveikia, bet iseme harda ir perkele informacija i kita pc, nors paciam kompui jau basta buvo. Jei vilniete, galiu duoti to kompiuterasto nr smile.gif O siaip ir visi kiti manau su tokia uzduotim susitvarkytu smile.gif

gali ištraukti, bet gali ir nepavykti. prikalusomai nuo to, kur buvo laikomos nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 16 kovo 2008 - 23:20
Grethenn, neblogai smile.gif Įtaigus žvilgsnis. Man norėtusi smakro viso. Petys kaip ir nemaišo.
O va katinas visiškai nesižiūri be ausų.

Agniuke*, tiesiog graži rožė, sunku ką ir pasakyt.
O liūdinčioj mergaitėj nematau liūdesio, tik per daug apkrautą aplinką. Pritariu anksčiau komentavusiems dėl pakeitimų.

sillwio, dėkui už komentarą. Reiks bandyt ir velykinę kiaušinienę smile.gif

Cinside, žibutės kaip žibutės. Diafragmą reikėjo atverti maksimaliai, dar ką sugalvoti ax.gif

Elina, kritiką jau visą išsakė, bet dar vienas dalykas - man nesiderina tas mėlynas drabužėlis prie aplinkinių spalvų ax.gif O šiaip tai, fono išplaukimas malonus pirmoj nuotraukytėj, ir vertikalus kadras geriau žiūrisi.

marakeš, mintis įdomi, tik realizavimas ne. Pilka pilkame fone, nesižiūri.

Anasko, nelabai mane užkabina kadriukas. Tiesiog tavo vaikas. Gal tikrai reiktų iš toliau fotografuoti ax.gif

dejavu, patiko bigsmile.gif labai žvejiškas. O meškerės norėtusi šiek tiek daugiau.

Papildyta:
Mano naktinis kiaušinis:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 16 kovo 2008 - 23:32
Degute aciu. Ir naktinis kaiusinis patiko. Gal tik jo spalva kazkokia kita, bet idomus sprendimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 kovo 2008 - 23:55
QUOTE(Degutė @ 2008 03 16, 23:30)
Grethenn, neblogai smile.gif Įtaigus žvilgsnis. Man norėtusi smakro viso. Petys kaip ir nemaišo.
O va katinas visiškai nesižiūri be ausų.

user posted image

idomiai atrodo,bet niekada nepasakyciau kad ten kiausinis, nesinori man tokios jo spalvos.
Atsakyti
Na ką ateinu su viena foto, kuri man labai labai patinka, tik beproto gaila kojyčių verysad.gif (todėl dar apkarpiau), bet visa kita man patinka (kompozicija iš viršaus irgi)

Laukiu jūsų nuomonės 4u.gif

user posted image
Atsakyti