Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 21:18)
Taip, tą ir turėjau omeny. Marko savininkas paliepė nebijoti aukšto ISQ 4u.gif

elina, triukšmai tavo foto pakankamai nežymūs, drąsiai fotografuok ir su aukštu ISO.

aš norėčiau nuomonių apie foto:

"tikri žvejai paspjaudo tris kartus"

user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 16 kovo 2008 - 21:43
QUOTE(vauga @ 2008 03 16, 21:23)
aciuka  4u.gif
o ka apie sita manote?

blaško antrasis planas
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 21:18)
Taip, tą ir turėjau omeny. Marko savininkas paliepė nebijoti aukšto ISQ 4u.gif

su marku jo nebijočiau, su dabartine minolta labai bijau
Atsakyti
Vauga, neidomi. Nezinau,antras planas berysio.

Dejavu, man patiko,truksta meskeres virsaus ir truputi desines puses.
Atsakyti
Dejavu, kadangi fotografijos kompozicija vertikali, žvejo žvilgsnis veda žemyn, galvoju, kad vertikalus kadravimas čia labiau būtų tikęs.. dabar lyg kiek erdvės trūkumas apačioje ir šiek tiek gal daugoka kairėje..dar galėtų nebūt tos plūdės ant apatinės rankos. pats momentas, spalvos man patiko

kaip manot ar visgi neverta įsivest limito dienos foto? fotografuojam fotografuojam, po to išsirenkam geriausias 2-3 dienos, parašom, kodėl patinka ir ką išmokom ją darant?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 16, 21:41)

kaip manot ar visgi neverta įsivest limito dienos foto? fotografuojam fotografuojam, po to išsirenkam geriausias 2-3 dienos, parašom, kodėl patinka ir ką išmokom ją darant?

del manes galim, daugiau vis tiek nekeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 16, 22:26)

user posted image

Žinok man labai patiko 4u.gif . Spalvos nerealios, pats vaizdas- superinis. Kalbantis bigsmile.gif

O čia visiems Verbų Sekmadienio proga smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 16, 21:26)
elina, triukšmai tavo foto pakankamai nežymūs, drąsiai fotografuok ir su aukštu ISO.

westa labai tiksliai parašė.

Manau, kad neverta.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 21:50)

Manau, kad neverta.

tada norėčiau bent komentaro, kodėl ta foto verta viešumos. gal taip paskatinsim naujokus ne tik dėt foto, o pasimokyt?
Atsakyti
ačiū mergaitės, už komentarus

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 21:35)

Dejavu, man patiko,truksta meskeres virsaus ir truputi desines puses.

Agniuke, kaip tu įsivaizduoji meškerės sutalpinimą į kadrą - ji labai ilgai smile.gif

Dejavu, kadangi fotografijos kompozicija vertikali, žvejo žvilgsnis veda žemyn, galvoju, kad vertikalus kadravimas čia labiau būtų tikęs.. dabar lyg kiek erdvės trūkumas apačioje ir šiek tiek gal daugoka kairėje..dar galėtų nebūt tos plūdės ant apatinės rankos.  pats momentas, spalvos man patiko

dėl apačios sutinku, tik techniškai neįmanoma buvo daugiau jos paimti, kiek žemiau jau buvo turėklai.
Dėl vertikalaus kadravimo abejoju, pridengiu tą plotą su ranka, ir man trūksta tos jūros, į kurią jis po sekundės žiūrės.
O plūdė manau reikalinga, be jos neaišku ar tai iš viso žvejys, atrodo kad jis bando kąsnelį į burną įsidėti, o ne ant kabliuko kabinti.

galima pabandyti, o paskuj bus matyt.
Atsakyti

Šiaip aš gal ne tiek už limitą, kiek vis tik kas dabar tik prisijungė: būkit mieli, atsirinkit kažkiek nuotraukas, perskaitykit bent jau 15 kokių temų atkreipdami dėmesį į komentarus, nes vis tik paprasčiausiai nebus tiek laiko atsakinėti į klausimus, o kaip jums ta, o kaip kita?

Sansara, ar tu buvai dėjusi į temą informaciją apie kompoziciją, jei neklystu, tu vertei iš rusų k. Kiek peržiūrėjau blogą, tai neradau to unsure.gif O gal ten buvo apie kažką kitą g.gif

Ryt pakomentuosiu foto.

Atsakyti