Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 20:19)
Mhm..gal ir teisi, reikes nublurinti ta peti  ax.gif

Nereikia jo blurinti. Petys yra centre, todėl žvilgsnis už jo kliūna. Šiek tiek nukirpk dešinės ir nuotraukoje atsiras balansas.
Atsakyti
Anasko, manęs neįtikina šis kadras, kad norisi vienatvės ax.gif . Gal tikrai jei būtų iš toliau, būtų įtikinamiau. Gal jb dėčiau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2008 03 16, 20:11)
labai graži foto, tačiau man žiūrint šiek tiek erzina petys. Man konkuruoja veidas su pečiu g.gif

pritariu dėl peties, geriau jo visai nebūtų, nesinori nukirpto smakro galiuko ir j/b per daug pilka. Visa šitą pakeitus, manau, būtu graži foto.
Atsakyti
pranešu visiems, kad kitoje temoje yra pasirinktinai be jokių priežasčių moderuojamos vieno asmens žinutės. negražu..smile.gif
gali ir šitą pramoderuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 16, 20:33)
pranešu visiems, kad kitoje temoje yra pasirinktinai be jokių priežasčių moderuojamos vieno asmens žinutės. negražu..smile.gif

Nesupratau ?
Is tos temos ir mano zinutes buvo pratrintos,maciau ir kitu, ten kur pletkai buvo..
keik zinau ir sia tema patvarkys,pratrins gincines zinutes..
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif ..permainos visada į naudą.. mokomės toliau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 16, 20:41)
labas vakarėlis  4u.gif ..permainos visada į naudą.. mokomės toliau  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 20:36)
Nesupratau ?
Is tos temos ir mano zinutes buvo pratrintos,maciau ir kitu, ten kur pletkai buvo..
keik zinau ir sia tema patvarkys,pratrins gincines zinutes..

anoje temoje pletkų nepamenu. buvo orisistatymai ir patikslinamieji klausimai bei atsakymai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 16, 20:33)

Kieno žinutės trinamos? Tavo?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 20:50)
Kieno žinutės trinamos? Tavo?

mano buvo istrintos pora is vakar dienos. siandien moderuojamos desiree zinutes. Tavo, man rodos, minimum viena irgi istrinta. keliu zmoniu prisistatancios irgi. klausimas - kodel?
ir sita pramoderuos, nes tipo moderatoriu veiksmu negalima aptarineti biggrin.gif

prisimine mergina, kad turi galiu. kaži kur iki šiol buvo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 kovo 2008 - 20:54
man labai įdomu, kur gerbiama moderatorė buvo užvakar, kai pusė temos buvo off topic g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 16, 21:33)

blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 03 16, 20:43)
Elina, ISO wink.gif

Jei neapsirinku, tuo metu ISQ buvo 1600. Ar negerai, Degute? Bet užtat galėjau blykstės nenuadoti. O ir nelabai tas ISQ matosi aukštas su 70-200 objektyvu. Ar turi ką prieš aukštą ISQ? Klausiu, nes būtent Marko pardavėjas nuolat fotkinas aukštu ISQ ir pasijuokė iš mano baimių. Tai dabar esu apmąstymuose unsure.gif
Atsakyti