Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 19:43)
Pabandžiau Dejavu variantą, ar geriau unsure.gif

aš dar kokius 2 mm iš dešinės daugiau palikčiau ir pakirpčiau standartiškai - pas tave vos ne kvadratukas gavosi smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar labai griuna? Nes ten mazas ezeriukas, ir nelabai gavosi tiesinti. Ir dar ar jums idomu ziureti kaip svetimiems zmonems? 4u.gif

Kai norisi vienatves
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 kovo 2008 - 19:54
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 16, 20:40)
Tai, kad čia modeliuko nelabai matosi, tik jo kojytės.. pilkos visos nuotraukos.. na nežinau, nesupratau idėjos visiškai unsure.gif

kaip tik toks ir buvo sumanymas parodyti tik kojytes. ir dar tokias vos ne lipančias iš kadro. toks planuotas pabėgimas. pabandysiu dar tikrąjį j/b, bet spalvų ne, nenoriu čia rausvų kojyčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 16, 19:51)
Noriu paklausti ar labai griuna? Nes ten mazas ezeriukas, ir nelabai gavosi tiesinti. Ir dar ar jums idomu ziureti kaip svetimiems zmonems? 4u.gif

Kai norisi vienatves

nelabai ta vienatvė jaučiasi, kai fotografė taip arti smile.gif. na jei būtų iš toliau, ir tas vaikiukas atrodytų toks mažas mažas ežero fone, gal labiau ir jaustųsi.
Man negriūna, gal vos vos, bet juk iš šono fotografuota.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 16, 19:51)

Nelabai įdomu.

QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 20:00)
kaip tik toks ir buvo sumanymas parodyti tik kojytes. ir dar tokias vos ne lipančias iš kadro. toks planuotas pabėgimas. pabandysiu dar tikrąjį j/b, bet spalvų ne, nenoriu čia rausvų kojyčių smile.gif

Idėją turi, dabar belieka realizuot ją visu 100%.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 16, 20:22)
yra gera taisykla Pylimo G. čia jų tinklapis
tik pas juos eilė baisiai ilga. 3 sav. jei skubiai, galima primokėt turbūt, tai greičiau padaro. geriausia kreiptis pas canon atstovus manau. jei matrica sugedo, sunku turbūt bus kitą gaut kokybišką. bet ten pylimo g. labai mielai pažiūri kas sugedę ir pataria, galima pasikonsultuot tiesiog nueit.
Labai dekoju uz informacija 4u.gif
O ar labai brangiai teko moketi uz matrica su pataisimu? Nu taip gaila, atidaivau zmogui veikianti fotika, o jo rankose jau neveike, daba teks taupyt nesavam daiktui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 16, 20:51)

Kai norisi vienatves
user posted image

Gana romantiška
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 21:17)
Man nepatinka spalvos g.gif . Gal blykstė neteisingai naudota? g.gif  Jei ne reikėtų pakoreguoti contrastą. O ausys nukirptos- tai labai labai negerai 4u.gif
Be blykstes, uz tat tokios spalvos, su blykste igautu melsvumo smile.gif Man patinka ta siluma fotografuojant prie naturalios dienos sviesos, tik vis tik per daug orandzine ax.gif O ka reiktu nustatyti kad nuotraukos butu naturalesnes namu salygomis be blykstes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 21:09)
Be blykstes, uz tat tokios spalvos, su blykste igautu melsvumo smile.gif Man patinka ta siluma fotografuojant prie naturalios dienos sviesos, tik vis tik per daug orandzine  ax.gif  O ka reiktu nustatyti kad nuotraukos butu naturalesnes namu salygomis be blykstes?  ax.gif

WB, spėju
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 16:46)
Idedu viena seeena nuotraukyte, daryta su  paprasta canon muiline smile.gif
user posted image

labai graži foto, tačiau man žiūrint šiek tiek erzina petys. Man konkuruoja veidas su pečiu g.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 16:59)
Aciu  4u.gif  Remas gal kiek per storas, grubokas panelei, o tos pilkos puses man noretusi arba daugiau arba maziau, tas santyksi dabar ne koks  g.gif
Cia mano kyska, tik ausys jam tikrai per daug nukirptos  biggrin.gif
user posted image

tikrai ausys nukirptos, tik tą ir pamačiau vos pažvelgus į foto, toliau ir nebesižiūri ax.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 03 16, 17:40)

man pirmoje per daug saulės ant žiedų, jie per blyškus gavosi. Trečioje kažko trūksta, fonas tarsi užgožia gėlytes, man norisi, kad jos daugiau vietos užimtų kadre. Apie antrą, nežinau net ką pasakyt. Ryšku, gražu. smile.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 18:46)
Cia buvo su ideja,jog mergaite liudi ir slepiasi, del to ir buvo daryta, kad seselis kristu ant veido ir jis nebutu labai apsviestas..

user posted image

Žinai, man kažkaip neatrodo, kad ta mergaitė liūdi, tik kai perskaičiau aprašymą tavo, sužinojau, kad ji liūdi ax.gif Taip pat aš prikirpčiau kairę pusę su pagalve, o parodyčiau daugiau mergaites kūno. Spėju, kad taip labiau žiūrėtųsi g.gif
4u.gif
Atsakyti
Anasko, nezinau, jau kaip minejo per arti priejai, ir siaip nelabai idomi, niuros spalvos...
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2008 03 16, 20:11)

Žinai, man kažkaip neatrodo, kad ta mergaitė liūdi, tik kai perskaičiau aprašymą tavo, sužinojau, kad ji liūdi  ax.gif  Taip pat aš prikirpčiau kairę pusę su pagalve, o parodyčiau daugiau mergaites kūno. Spėju, kad taip labiau žiūrėtųsi  g.gif
4u.gif

o gerai Tu matai biggrin.gif
is tikruju mergaite neliudi, ji begiojo paskui mane pora valndu ir mane erzino-einam,pafotkink, ka apsirengt ir t.t. su ja gal apie 500 foto padariau hihihi.gif
o butent turiu gal kokias 6-7 jau kur ji atsirinko,butent ant lovos,man si geriausia atrode, na matai kaip pazistama,tai visai kitaip vertinu,o kai kiti pasako,tik tada pamaciau trukumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 22:09)
Be blykstes, uz tat tokios spalvos, su blykste igautu melsvumo smile.gif Man patinka ta siluma fotografuojant prie naturalios dienos sviesos, tik vis tik per daug orandzine  ax.gif  O ka reiktu nustatyti kad nuotraukos butu naturalesnes namu salygomis be blykstes?  ax.gif
Tpu doh.gif ka as cia parasiau, turejau omeny:
namu apsivietimo prie lempu..

Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2008 03 16, 22:11)
labai graži foto, tačiau man žiūrint šiek tiek erzina petys. Man konkuruoja veidas su pečiu g.gif
Mhm..gal ir teisi, reikes nublurinti ta peti ax.gif
Atsakyti