Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 20:22)
visą popietę gaudžiau modeliuką smile.gif rezultatai čia: http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=

Labai patiko idėja smile.gif . Tik man vėl trūksta kontrasto, tikro jb unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 16, 17:40)
Ačiū visiems už komentarus  4u.gif
Buvau miške ką tik. Banalias žibutes norėjau fotografuoti.. Bet kad nelabai kažin kas gavosi. Vienu metu saulės per daug buvo, o po to jau labai mažai..

Saulės tikrai daug. Žibučių banalumo lygis priklauso nuo to, kaip jas parodysi smile.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 18:46)
Paziurekit ir pasakykit kas jum trukdo, kad nepatinka,patinka.
Cia buvo su ideja,jog mergaite liudi ir slepiasi, del to ir buvo daryta, kad seselis kristu ant veido ir jis nebutu labai apsviestas..

Šešėlis ant veido pirmas trūkumas. Antras - centrinė kompozicija. Trečias - fonas per daug buitinis. Ketvirtas - tigras atitraukia dėmesį nuo mergaitės.
Pakeisk lovos užtiesalą į baltą, maksimaliai atidaryk diafragmą ir pridenk langą užuolaida. Tinkamą kompoziciją, manau, surasi bandydama.

QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 19:17)
Ką tik daryta foto, atleiskit, kad vėl šuniuko, tiesiog išėjau specialiai jį pafotkinkti, nes mums didelis įvykis- pirmąkart kieme smile.gif . Fotkinta prietemoje, be blykstės, ISQ 1000 berods
O čia didysis Ariuko saugotojas 4u.gif ( patiko kompozicija, tik kažkas negerai, gal pernelyg krepšį užstoja)

Turi gerą modelį, Elina smile.gif Pirmojoj man vos vos trūksta erdvės apačioj ir viršuj. Ryškumo zona bei gylis parinkti teisingai. wb truputį šone, bet taip man dar labiau patinka.
Antrojoj pati matai, kad kažkas negerai. Negerai kompozicija smile.gif Nežinau kaip priversti šunį pozuoti, bet modelius turi, kantrybės irgi, taigi pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 16, 17:40)
Ačiū visiems už komentarus  4u.gif
Buvau miške ką tik. Banalias žibutes norėjau fotografuoti.. Bet kad nelabai kažin kas gavosi. Vienu metu saulės per daug buvo, o po to jau labai mažai..

aš manau kad per daug priverta diafragma, šiuo atveju f8 kiek per daug. Tokiose foto norisi labiau palieto fono.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 18:46)

Paziurekit ir pasakykit kas jum trukdo, kad nepatinka,patinka.
Cia buvo su ideja,jog mergaite liudi ir slepiasi, del to ir buvo daryta, kad seselis kristu ant veido ir jis nebutu labai apsviestas..

atrodo šioks toks bardakėlis. Ir pagrindinis akcentas pagalvė su tigru smile.gif Ir lyg fokusas kiek nuklydęs - į rankovę, nors norėtųs į akis. Modelis puikus, saulė irgi gražiai apšvietė. Gal reiktų pakartoti - mergaitę labiau dešinę, patalynę vienspalvę ir prieky to kažko balto (antklodė berods) galėtų nebūti.

Ką tik daryta foto, atleiskit, kad vėl šuniuko, tiesiog išėjau specialiai jį pafotkinkti, nes mums didelis įvykis- pirmąkart kieme smile.gif . Fotkinta prietemoje, be blykstės, ISQ 1000 berods

kokybė gera, tik norėtųs kiek erdvės daugiau, kad krepšelis nesiremtų į kadro kraštą. Dar siūlyčiau pabandyti kiek kitokį kadravimą - vertikali foto, ir nukirpti pusę krepšelio iki šuniuko.
Atsakyti

Koks ISO didelis g.gif
Man pirma tai labai patinka,tokia zaisminga,tokia linksma.. tik triuksmu jauciasi kazkaip labai.. bet siaip butent man tai labai 4u.gif

Antra... kazkaip berysio,uzsoja tas suo krepsi... ir siaip..nzn nepatinka ji man.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 19:22)
visą popietę gaudžiau modeliuką smile.gif

Tokio tipo nuotraukų norisi spalvotų arba net high key. Balta paklodė ir švelniai rausva vaiko oda geras derinys. Pilkuma - nelabai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 20:27)

Turi gerą modelį, Elina smile.gif Pirmojoj man vos vos trūksta erdvės apačioj ir viršuj. Ryškumo zona bei gylis parinkti teisingai. wb truputį šone, bet taip man dar labiau patinka.
Antrojoj pati matai, kad kažkas negerai. Negerai kompozicija smile.gif Nežinau kaip priversti šunį pozuoti, bet modelius turi, kantrybės irgi, taigi pirmyn.

Dėkui labai 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 03 16, 20:27)

kokybė gera, tik norėtųs kiek erdvės daugiau, kad krepšelis nesiremtų į kadro kraštą. Dar siūlyčiau pabandyti kiek kitokį kadravimą - vertikali foto, ir nukirpti pusę krepšelio iki  šuniuko.

Ačiū, Dejavu. Kokie jūs šaunuoliai, mokt mus, patariat 4u.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 20:28)
Koks ISO didelis  g.gif

Žinok man kartais patinka užkelti ISQ, ypač, kai to reikia, tas trikšmiukas patinka blink.gif . Su 70-200 objektyvu pastebėjau tas ISQ smarkiai nesimato
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 20:37)
Tokio tipo nuotraukų norisi spalvotų arba net high key. Balta paklodė ir švelniai rausva vaiko oda geras derinys. Pilkuma - nelabai.

o man kaip tik pilkumos norėjosi. pagalvosiu dar apie tai
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 20:22)
visą popietę gaudžiau modeliuką smile.gif rezultatai čia: http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=

Tai, kad čia modeliuko nelabai matosi, tik jo kojytės.. pilkos visos nuotraukos.. na nežinau, nesupratau idėjos visiškai unsure.gif
Atsakyti
Elina, ISO wink.gif
Atsakyti
Pabandžiau Dejavu variantą, ar geriau unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 19:43)
Pabandžiau Dejavu variantą, ar geriau unsure.gif

Yes !!!
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 20:45)

Bėgu kūdroj pakeisiu bigsmile.gif . Pačiai labai patiko blush2.gif