Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2008 03 16, 15:26)
laba diena biggrin.gif

tai galima palikti ta sarasa...

namu darbai man tai patiko anonimiski ax.gif

mano pirmasis bandymas darzoviu tema biggrin.gif
labai paprastas bet toks biski kaip stock photo doh.gif
prasau nebausti uz lomo - as ji dabar isimylejusi, visada megau sodresnes, tiek to, gal ir ne visai naturalias spalvas ax.gif
pirmasis kadras be lomo
antrasis su ax.gif nu man patinka...

Gerai, peppi. Kompozicija tvarkinga.

QUOTE(Degutė @ 2008 03 16, 15:28)
Va kiaušinis smile.gif Tik baltoj erdvėj.

Necentravau, nes šešėlis truputį įstrižas. Ir kažkaip geriausiai man žiūrisi būtent dešiniam kampe viršuj. Ar negerai?
ISO - 100, F-5, išl - 1/50. Apšvietimas - stalinė baltos šviesos lempa.
Sutems, bandysiu juodoj smile.gif

Yes. O dabar taip, kad būtų įdomu. Daužyti juk irgi galima smile.gif Banaliam daiktui galima suteikti nebanalią formą.

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 16:20)
Sveiki fotografai  4u.gif
Atejau cia su problema ir su noru jungtis i jusu buri, karta tai jau dariau, bet neturejau fotoaparato, tik skolinta, o dabar su skolintu atsitiko nelaime. Labai prasau pagalbos, gal kas zino kas jam galejo nutikti?
Isijungia, vaizda rodo, foto perziura, meniu, visi zenkliukai yra, bet... nefotografuoja ir fotografavimo rezime tik juodas fonas, per skylute ir per ekraneli nieko nesimato. Kai nufilmuoju - rodo juoda vaizda. kazkas su objektyvu. Gal yra koks keisto pobudzio nustatymas? Ar sugedo objektyvas?  verysad.gif Girdejau kad tiap gali buti del pasenusiu batarkiu? Modelis canon s2

O as, jei priimsite, jungiuosi su nikon d40x  4u.gif

Labas.
Dėl problemos tai vargiai ar kas padės. Jeigu patenki į meniu, tai gal pamėgink susirasti "reset" funkciją. Paprastai tokia funkcija yra. Gal padės. Jei ne, į servisą.

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 16:46)
Idedu viena seeena nuotraukyte, daryta su  paprasta canon muiline smile.gif

Smagus rakursas, gera idėja, neblogai atlikta. Dešinės daugoka ir pilkoka. Fonas tvarkingas, taigi manau spalvota būtų žymiai geresnė.

QUOTE(Degutė @ 2008 03 16, 16:48)
Tai čia ir nebuvo tikslas kažką tookio parodyt. Apšvietimui, šešėliams, faktūrai išryškinti ir kad ne plokščias vaizdas gautusi pabandžiau. Ir nėr taip lengva, ne iš pirmo karto pavyko smile.gif
Buvo gi sillwio pasiūlymas pafotografuoti kiaušinį  ax.gif

Va va. Sekantis žingsnis du kiaušiniai. Žiū velykoms pasigaminsim atvirukų smile.gif Maladiec.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 16:53)
Idedu ir as, just roze smile.gif centre, kadangi norejau kazkodel kvadratines foto, del to taip apkirpau,nes man taip ziurejosi...

nors db kaip ziuriu,gal reikejo labiau gelyte kisti i ta juoda apatini kairi kampa.. ir daugiau palikti laisvo desinio virsutinio kampo  g.gif

Žinai ką, iki idealo trūksta tik taisyklingo kvadrato ir apatinio lapelio. Jeigu rožė vis dar po ranka, pamėgink pataisyt (ne PS, o fotografuodama). Aš dar prieš fotografuojant žiedą į vandenį pamerkčiau.

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 16:59)
Cia mano kyska, tik ausys jam tikrai per daug nukirptos  biggrin.gif

Įdomus rakursas, tik manau jis labiau atsitiktinis, negu gerai apgalvotas. Ar ne? Turi modelį, turi fotiką, taigi pimyn smile.gif
Atsakyti
peppi, man patinka tavo pomidoras. lomo labiau, nes aš irgi juo sergu smile.gif)

Grethenn, jo, ausų gaila. ir rėmo spalva man nepatinka. ankstesnėje, portrete, man rodos fokusas ne vietoj
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 17:23)
Žinai ką, iki idealo trūksta tik taisyklingo kvadrato ir apatinio lapelio. Jeigu rožė vis dar po ranka, pamėgink pataisyt (ne PS, o fotografuodama). Aš dar prieš fotografuojant žiedą į vandenį pamerkčiau.

Aciu uz komentara, bet deja jau gelyte siuksliu maise biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 03 16, 17:11)
Jei nori buti komentuojamas – komentuok.
Kritika, tai neizeidinejimas, tai stimulas tobuleti.
Jei kritikuoja foto su vaiku,nesciosioms it t.t.- neisizeidineti, vaiku ir t.t. negraziu nebuna! O fotografiju pilna.
Jei foto neidomi, prasom priimtii tai ir ieskoti budu tai pataisyti

As getter parasiau pries tai bet ne taip,na panasiai smile.gif pasiuliau pabresti pirmam psl kad laukiami naujokai zinantys bent siek tiek taisykliu,jei nezino tam iddetos nuorodos, ir kad pabreztu jog reikia stengtis komentuoti visas foto ir dalyvauti ND...

manau reik visiem pasistengt komentuoti visas foto, tada nebus gincu ir nusivylimu kai patys komentaru nesulaukiam.. nes kartais buna ideta foto berysio, ir praleidiam pro akis,tai jau geriau ta ir parasyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 19:23)
1.Labas.
Dėl problemos tai vargiai ar kas padės. Jeigu patenki į meniu, tai gal pamėgink susirasti "reset" funkciją. Paprastai tokia funkcija yra. Gal padės. Jei ne, į servisą.
2.Smagus rakursas, gera idėja, neblogai atlikta. Dešinės daugoka ir pilkoka. Fonas tvarkingas, taigi manau spalvota būtų žymiai geresnė.
3.Įdomus rakursas, tik manau jis labiau atsitiktinis, negu gerai apgalvotas. Ar ne? Turi modelį, turi fotiką, taigi pimyn smile.gif
1. Aciu pameginau, nieks nevyksta verysad.gif pameginsiu kitas batarkes idet.. jei nieks nevyks, teks nesti .. O gal zinote kur, ka parekomenduot galit? Neisivaizduoju...
2. Aciu smile.gif Kokia spalvota nzn, nes fotografuota su monochrome ax.gif
3. Tikrai atstitiktinis, del to ir ausu neliko blush2.gif Bet su katinu nelabai ka ir apgalvosi, jis pas mane sienom laksto doh.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už komentarus 4u.gif
Buvau miške ką tik. Banalias žibutes norėjau fotografuoti.. Bet kad nelabai kažin kas gavosi. Vienu metu saulės per daug buvo, o po to jau labai mažai..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cinside, 1 man nesiziuri, nors saules zaismas grazus 2- noretusi kiek daugiau kaires vos vos, ir maziau desines vos vos, su 3 irgi tas pats. O siaip patiko apsvietimas, jauciu kad su blykste, bet netrukdo man sioje situacijoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 16:20)
Sveiki fotografai  4u.gif
Atejau cia su problema ir su noru jungtis i jusu buri, karta tai jau dariau, bet neturejau fotoaparato, tik skolinta, o dabar su skolintu atsitiko nelaime. Labai prasau pagalbos, gal kas zino kas jam galejo nutikti?

pas mus taip buvo. matrica sugedo, teko siųst vokietijon (turėjom Konica Minolta), ten pakeitė...
yra gera taisykla Pylimo G. čia jų tinklapis
tik pas juos eilė baisiai ilga. 3 sav. jei skubiai, galima primokėt turbūt, tai greičiau padaro. geriausia kreiptis pas canon atstovus manau. jei matrica sugedo, sunku turbūt bus kitą gaut kokybišką. bet ten pylimo g. labai mielai pažiūri kas sugedę ir pataria, galima pasikonsultuot tiesiog nueit.

Cinside, man trečia patiko. minimali, nepakrauta, kompoziciškai vos kelis mm tik reiktų pakoreguot. 1 ir 2 persišvietė žiedlapiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 16 kovo 2008 - 18:24
QUOTE(Anasko @ 2008 03 16, 18:13)
Cinside, 1 man nesiziuri, nors saules zaismas grazus 2- noretusi kiek daugiau kaires vos vos, ir maziau desines vos vos, su 3 irgi tas pats. O siaip patiko apsvietimas, jauciu kad su blykste, bet netrukdo man sioje situacijoje bigsmile.gif

Ačiū už pastabas. Be blykstės visos foto čia. Natūrali saulė, tik kiek per intensyvi buvo, dėl to taip ir atrodo.
2 ir 3 visaip karpiau, bet visgi numažinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 16, 17:40)
Ačiū visiems už komentarus  4u.gif
Buvau miške ką tik. Banalias žibutes norėjau fotografuoti.. Bet kad nelabai kažin kas gavosi. Vienu metu saulės per daug buvo, o po to jau labai mažai..

Man labiausiai patiko antra. labai patinka saules apsvietimas, ziauriai jis man patinka biggrin.gif tik siek tiek viena puse kirpciau,o kitos noretusi daugiau . smile.gif
Papildyta:
Paziurekit ir pasakykit kas jum trukdo, kad nepatinka,patinka.
Cia buvo su ideja,jog mergaite liudi ir slepiasi, del to ir buvo daryta, kad seselis kristu ant veido ir jis nebutu labai apsviestas..

user posted image
Atsakyti
Cinside, bet sumoje foto tikrai banalios blush2.gif galima fotografuot ir padėjus fotoapratą ant žemės, aklai bandant pataikyt. galima bandyt pakelus vos vos objektyvą nuo žemės žiedus dangaus fone ir t.t.
dabar tik žibutės ir raktažolė. gal kokiam botanikos pažintiniam leidiniui ir tiktų
Atsakyti
Ką tik daryta foto, atleiskit, kad vėl šuniuko, tiesiog išėjau specialiai jį pafotkinkti, nes mums didelis įvykis- pirmąkart kieme smile.gif . Fotkinta prietemoje, be blykstės, ISQ 1000 berods

user posted image

O čia didysis Ariuko saugotojas 4u.gif ( patiko kompozicija, tik kažkas negerai, gal pernelyg krepšį užstoja)

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 17:59)
Cia mano kyska, tik ausys jam tikrai per daug nukirptos  biggrin.gif
user posted image

Man nepatinka spalvos g.gif . Gal blykstė neteisingai naudota? g.gif Jei ne reikėtų pakoreguoti contrastą. O ausys nukirptos- tai labai labai negerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 kovo 2008 - 19:19
visą popietę gaudžiau modeliuką smile.gif rezultatai čia: http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=
Atsakyti