Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Degute, va pažaidžiau su kiaušiniu biški ne idealiai bet... :
user posted image

ZverisKLP, o ko čia prašytis mes juk kaip buvom čia taip ir liekam, o ir tie kur išsikraustė užsuks manau čia smile.gif

Šiandien gal jau nebeužsuksiu reik biški kompa išardyt. Iki kito malonaus chebryte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toro: 16 kovo 2008 - 16:37
Toro, man tavo patvarkyti kalnai, nelabai ax.gif Persistengta su spalvom. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Jo dabar kai žiūriu gal ir perlenkiau su saturation smile.gif
Turiu tokią problemą kompas prieš langą ir jei koreguoju saulei šviečiant, prašaunu kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 16, 16:34)
user posted image

ZverisKLP, o ko čia prašytis mes juk kaip buvom čia taip ir liekam, o ir tie kur išsikraustė užsuks manau čia smile.gif

Šiandien gal jau nebeužsuksiu reik biški kompa išardyt. Iki kito malonaus chebryte smile.gif

kiausinis kaip kiausinis biggrin.gif nemoku tokiu foto komentuoti... man patiko apsvietimas, seselis.. ir kompozicija...
Reik man nusipirkt staline lempa,noriu tokio balto fono nuotrauku smile.gif bet neturiu nei vienos lempos stalines..
Atsakyti
Idedu viena seeena nuotraukyte, daryta su paprasta canon muiline smile.gif
user posted image
Papildyta:
Atsiprasau... labai didele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 16, 16:34)

O, ačiū smile.gif tikrai geriau. Aš pabandžiau, principą supratau, bet iki galo vistiek nesigavo gerai. Pas mane PS Elements 2.0 gal dar netempia į didesnius koregavimus. O gal nemoku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 16:43)
kiausinis kaip kiausinis  biggrin.gif  nemoku tokiu foto komentuoti... man patiko apsvietimas, seselis.. ir kompozicija...
Reik man nusipirkt staline lempa,noriu tokio balto fono nuotrauku smile.gif bet neturiu nei vienos lempos stalines..

Tai čia ir nebuvo tikslas kažką tookio parodyt. Apšvietimui, šešėliams, faktūrai išryškinti ir kad ne plokščias vaizdas gautusi pabandžiau. Ir nėr taip lengva, ne iš pirmo karto pavyko smile.gif
Buvo gi sillwio pasiūlymas pafotografuoti kiaušinį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 16 kovo 2008 - 16:54
Peledike nefotogeniska sita gele. Kodel taip rasau, todel kad vakar pas mus irgi prazydo tokia pat, ir as bandziau ja fotografuoti. Gana didelis ziedas, ir nelabai iseina parodyti geles svelnuma. Iseina tik faktas, kad cia gele. Bet cia tik mano nuomone bigsmile.gif

Cherry gerl, Sillwio, Toro sveiki 4u.gif

Ciside man patiko tik 1 foto, visos kitos nelabai 4u.gif Nezinau kaip ir ka reikia pakeisti, tiesiog nesidomejau maisto foto, gal kas daugiau zinos 4u.gif

Smiltis nekomentuosiu tavo citrinos, nes tai kaip matau daugiau pavyzdis bigsmile.gif

Smiltis del ND as vis del to siulau kad butu albumas mirksiukas.gif man asmeniskai tai paskatinimas konkuruoti bigsmile.gif bet jei kas nelabai nori ar gali ten deti, tada tegul deda i tema ir cia mes komentuosim mirksiukas.gif 4u.gif Ir as uz viena tema 4u.gif

Makares as liksiu cia mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 kovo 2008 - 16:52
Grethenn, man zinok labai patiko, gal del to kad grazi labai mergina, tai ir foto graziai atrodo.
Bet.. as noreciau daugiau kaires puses,kad nebutu taip nukirpta veidas ir pakausis... nes desine labai tuscia, pilka.. ir man netiko remelis..

Idedu ir as, just roze smile.gif centre, kadangi norejau kazkodel kvadratines foto, del to taip apkirpau,nes man taip ziurejosi...

user posted image

nors db kaip ziuriu,gal reikejo labiau gelyte kisti i ta juoda apatini kairi kampa.. ir daugiau palikti laisvo desinio virsutinio kampo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 03 16, 16:48)
O, ačiū smile.gif tikrai geriau. Aš pabandžiau, principą supratau, bet iki galo vistiek nesigavo gerai. Pas mane PS Elements 2.0 gal dar netempia į didesnius koregavimus. O gal nemoku  ax.gif
Papildyta:

Tai čia ir nebuvo tikslas kažką tookio parodyt. Apšvietimui, šešėliams, faktūrai išryškinti ir kad ne plokščias vaizdas gautusi pabandžiau. Ir nėr taip lengva, ne iš pirmo karto pavyko smile.gif

tai taip taip, as suprantu biggrin.gif
as tik sakau,kad nemoku komentuoti tokiu foto... ir siaip dar nelabai moku komentuot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 18:53)
Grethenn, man zinok labai patiko, gal del to kad grazi labai mergina, tai ir foto graziai atrodo.
Bet.. as noreciau daugiau kaires puses,kad nebutu taip nukirpta veidas ir pakausis... nes desine labai tuscia, pilka.. ir man netiko remelis..
Aciu 4u.gif Remas gal kiek per storas, grubokas panelei, o tos pilkos puses man noretusi arba daugiau arba maziau, tas santyksi dabar ne koks g.gif
Cia mano kyska, tik ausys jam tikrai per daug nukirptos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 16:59)
Aciu  4u.gif  Remas gal kiek per storas, grubokas panelei, o tos pilkos puses man noretusi arba daugiau arba maziau, tas santyksi dabar ne koks  g.gif
Cia mano kyska, tik ausys jam tikrai per daug nukirptos  biggrin.gif
user posted image

is kart pati pasakei didziausia minusa sioje nuotraukoje,todel man ji nesiziuri vien del ausu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 19:01)
is kart pati pasakei didziausia minusa sioje nuotraukoje,todel man ji nesiziuri vien del ausu.  4u.gif
Man tik siaip ji grazi, atspalviai , zvilgsnis, gal del to kad katinas labai mylimas ax.gif jei ne tos ausys doh.gif fotografuojant nesuziurejau smile.gif
Atsakyti
Peppi jauciu as tau tik blogi linkesiu ir nukreipsiu neteisingu keliu bigsmile.gif bet man lomo grazesnis biggrin.gif ir patiko centravimas.

Degute deja nieko negaliu pasakyti apart to kad patiko kiausinis. Gal kas daugiau pakomentuos.

Grethenn sveika 4u.gif technikoje as nulis be pagaliuko bigsmile.gif Foto tavo patiko, gerai man ziurisi kiek modelis, kiek kompozicija, net daug kaireis cia patinka, tik isejo labai pilka rolleyes.gif
Kiska irgi grazi bigsmile.gif bet kam jai ausytes amputavai g.gif biggrin.gif ir remas schmoll.gif

Agniuke roze gal ir grazi, bet man ji elini 4u.gif

Atrodo nieko nepraleidau g.gif

Dar va sukuriau prie pirmo puslapio, nezinau ar desim ten ar ne, kaip jus galvojat?

Jei nori buti komentuojamas – komentuok.
Kritika, tai neizeidinejimas, tai stimulas tobuleti.
Jei kritikuoja foto su vaiku,nesciosioms it t.t.- neisizeidineti, vaiku ir t.t. negraziu nebuna! O fotografiju pilna.
Jei foto neidomi, prasom priimtii tai ir ieskoti budu tai pataisyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 kovo 2008 - 17:13