Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 03 16, 14:04)
jei yra koks objektas ir jo atspindys - horizontas ne tik gali, bet dažniausiai ir būna per vidurį. neklaidinkim  mirksiukas.gif

Kazkada ir as buvau ydejus kalnu vaizda su atspindziu vandenyje. Gavau velniu uz tai, kad horizontas per vidury ax.gif
Atsakyti
po to, kas įvyko vakar naktį, norėčiau paprašyti Getter ištrinti ir mane. Jeigu kam bus reikalinga, lankysiuos čia. jeigu ne - ką darysi. Sąrašas nei įpareigos, nei atbaidys žmones nuo lankymosi.
Atsakyti
ei, gal trinam ta sarasa lauk, ne fototechnika lemia sugebejima fotografuoti ir tikrai uzsiknisim su kiekvienu aiskintis - kas nori buti sarase o kas nenori.

Lankytis kvieciami visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 16, 11:53)
po to, kas įvyko vakar naktį, norėčiau paprašyti Getter ištrinti ir mane. Jeigu kam bus reikalinga, lankysiuos čia. jeigu ne - ką darysi. Sąrašas nei įpareigos, nei atbaidys žmones nuo lankymosi.

o kas ivyko vakar nakti???

as nezinau, manes netrinkit kol aks, mokytis noriu, tik nepazadu kiekviena komentuoti, nes tiesiog laiko trukumas, bet stengsiuos kiek galesiu.
Atsakyti
tai jau tikrai...
sayonara, don't go 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 11:02)
tai jau tikrai...
sayonara, don't go  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 16, 11:01)
ei, gal trinam ta sarasa lauk, ne fototechnika lemia sugebejima fotografuoti ir tikrai uzsiknisim su kiekvienu aiskintis - kas nori buti sarase o kas nenori.

Lankytis kvieciami visi  smile.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
turiu visiškai lepšišką klausimą smile.gif kaip fotografuoti daiktus, kad ir tas pačias daržoves, taip, kad išryškėtų jų formos, linijos. prisiminiau Pupeliuko berods juoda-balta...kaip?
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 12:24)
turiu visiškai lepšišką klausimą smile.gif kaip fotografuoti daiktus, kad ir tas pačias daržoves, taip, kad išryškėtų jų formos, linijos. prisiminiau Pupeliuko berods juoda-balta...kaip?

cia matyt kaip westono fotografijoj, man irgi parupo, manau turi susidaryti seseliai, todel reikia kreipti sviesos saltini taip kad butu seseliai ( priklauso nuo darzoves turbut) ir sviesos manau maziau. cia as taip manau, pabandysiu siandien.
Atsakyti
Sveiki, kolegos. Ar galima man čia būti?
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 12:24)

Aš ten fotografavau popieriaus kompozicijas, pasišviečiau žibintuvėliu taip sukurdama šešėlius. Fotografavau su teleobjektyvu, pritraukdama stipriai
Atsakyti
Marakeš nėra tai lepšiškas klausimas bigsmile.gif Einu prie kito kompo įdėsiu savo citrinos bandymus , gal bus aiškiau smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 03 16, 11:31)
Sveiki, kolegos. Ar galima man čia būti?

Tai kas per klausimas bigsmile.gif Mes tai tik džiaugsimės thumbup.gif
Atsakyti