Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aha, tik parašykit, kuo fotografuojat. naujokai ypač smile.gif
Atsakyti
Tai gal ir aš įsirašau. Gal buvimas sąraše privers daugiau fotografuot, nes vis laiko nerandu doh.gif biggrin.gif
Pentax K100d + 18-55 mm kit
Papildyta:
Kadangi užkabino maisto fotografija paskutiniu, bandžiau šiek tiek pasižaist. Tik, žinau, foną reikia taisyti. O techninės pusės kokių pastabų turėtumėt?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Žinau žinau, fonas doh.gif
Atsakyti
valgyt užsimaniau, turbūt tai ir yra svarbiausia maisto fotografijoje smile.gif

man labiausiai patiko stambūs planai (1 ir 3), ketvirtojoje ten garai? ir fonas man netrukdo. bet tai, kad aš čia dabar daug reiškiuos, dar nereiškia, kad kažką suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 10:16)
valgyt užsimaniau, turbūt tai ir yra svarbiausia maisto fotografijoje smile.gif

man labiausiai patiko stambūs planai (1 ir 3), ketvirtojoje ten garai? ir fonas man netrukdo. bet tai, kad aš čia dabar daug reiškiuos, dar nereiškia, kad kažką suprantu  blush2.gif

Taip, ten garai, pavyko pagauti biggrin.gif
Ačiū.
Dėl to fono, tai nieko labai nesugalvoju. Elementarios vienos spalvos nenoriu schmoll.gif Tai čia toks "naminis" variantas.
Bandysiu ieškot ko nors daugiau smile.gif
Atsakyti
man atrodo, būtent tas naminis čia ir tinka. o dar kai pagrindas yra medinis, priduoda jaukumo
Atsakyti
Cinside, man tai thumbup.gif Bet cia kaip visiskai naujokei taip atrodo. Tik kazko paskutine man nelabai, o kodel-dar nezinau...
Atsakyti
Apžiūrėjau visas fotkes, nieko gero neradau, o š.... rodyt nesinori, kai kurios patinka, bet gal tik todėl, kad ten mano vaikas... nežinau, gal bent porą reikės įkelti, susipažinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 22:05)
Labai atsiprasau uz savo zodzius, bet tik dabar pamaciau kad sukurta antra tema SM...
turbut kiauliskiau negalejo buti...
is ko mes, naujokai mokysimes??? kai patys nei komentuot nemokam normaliai...

nu sakes... kazkokia nesamone cia.. o taip dziaugiausi aptikus sia  tema..

Blyn vel keletas lapu debatu apie tai kas kaip pasielge! mad.gif
gana jau!
cia tema - mokomes fotografuoti, jei norisi diskusiju - prasau i az ar i kitas diskusiju temas mirksiukas.gif
nebuvo cia jokiu mokytoju ar mokiniu! mokomes patys!

Pupeliukas labai aiskiai viska isdeste 4u.gif

del namu darbu tai manau labai gerai, kad turesime atvirus, kuriuose gales dalyvauti visi norintys...anie anksciau taip pat buvo be slaptazodzio bet buvo uzrakinti po kazkokiu izeidzianciu ar kokiu (nespejau tada pamatyti) komentaru po nuotraukomis...viskas
del to, kad jie atviri manau tik daugiau dalyvaujanciu bus smile.gif
ziuresim kaip seksis, gal veliau nebereikes dvieju temu...

visus naujokus as siulyciau siusti i bloga mirksiukas.gif neikainojama informacija ten sukaupta smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 15, 22:44)
Mano šunio portretas 4u.gif

reikia mokytis tau, Elina, atsirinkineti ka rodyti o ko ne...

QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 23:29)
kada baigiam nd "dviese"? siūlau antradienį po Velykų, tada "daržovės" dar po savaitės. ar per ilgai?

atrodo gerai, reikia gal prie pacios temos parasyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 16 kovo 2008 - 10:27
Cinside, o ketvirtoji gal karpyta? Pabandyk palikti daugiau erdvės viršuje, gal tie garai dar labiau išryškės
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 10:27)
Cinside, o ketvirtoji gal karpyta? Pabandyk palikti daugiau erdvės viršuje, gal tie garai dar labiau išryškės

Ten priverstinis kirpimas, nes fone jau langas matytųsi. Man pačiai irgi erdvės kiek trūksta dabar jau pažiūrėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 15, 23:37)
2 foto negerai, kad horizontas maždaug per pusę nuotraukos. Neaišku į ką žiūrėti - atspindį ar pačius kalnus. Ir kirpčiau kaip nors (tuos dalykus kairėje)  smile.gif

jei yra koks objektas ir jo atspindys - horizontas ne tik gali, bet dažniausiai ir būna per vidurį. neklaidinkim mirksiukas.gif
todėl antroji meiluškos (atrodo jei nepamiršau) foto horizontas yra geroj vietoj

QUOTE(Peledike @ 2008 03 16, 00:16)
prisistatymui paruošiau keletą foto (kaip tik ta proga mano mylima gėlytė pražydo  smile.gif )

nieko gero nepasakysiu... blykstė, išdeginti visi kadrai. ir nieko kabinančio.
pradžioje pasistenkit apsieit be blykstės, kol suprasit, kada jos reik ir kaip panaudot.
Atsakyti
Pakeisiu namu darbu pabaigos valandas i 24h - kai baigiasi para mirksiukas.gif gi buna ir velyvu fotografuotoju, pvz as biggrin.gif

kas del saraso pirmoje zinuteje - del manes tai jo isvis nereikia...nei cia ipareigosi kazka lankytis irases i sarasa, nei jis kazkam reikalingas...verciau ten naudingu nuorodu naujokams prikrauti apie esminius dalykus, kurie pirmiausia pakisa koja pradedant fotografuoti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 16 kovo 2008 - 10:46