Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Tosk @ 2008 03 15, 23:48)
Meilushka kalnai nuostabus wub.gif  Myliu Norvegijos gamta  wub.gif Tik kaip jau kiti pastebejo kompozicija slubuoja. O antra nuotrauka... Man ji nesukelia jokiu jausmu ax.gif

Nepyk kad klausiu, bet ar anksciau cia dalyvavai? kazkaip nemaciau blush2.gif
gal prisijungsi?

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 15, 23:50)
Nesiblaškom. Tik man vis dar neaišku, kur bus talpinami naujieji namų darbai?  doh.gif

www.fotki.com/mokomes
slapt. mokomes
Idomu ar bus daug dalyvaujanciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 23:55)
Nepyk kad klausiu, bet ar anksciau cia dalyvavai? kazkaip nemaciau  blush2.gif
gal prisijungsi?
www.fotki.com/mokomes
slapt. mokomes
Idomu ar bus daug dalyvaujanciu  g.gif

Na, dabar po atsiskyrimo manau gali būti ir mažiau. Bet dalyvaus, tikrai dalyvaus - būkim optimistai.
Atsakyti
Meilushka pirma foto: griuna i kaire, ir man ji neidomi 4u.gif
antra: labai grazi gamta, tikrai pavydziu galint ja fotografuoti. Kas trukdo:turbut statyvas kazkieno paliktas ant kranto, del horizonto jau parase, bet man kazkodel jis beveik nemaiso biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

skaitinėju po truputį ką rašote (ir pirmą puslapį perskaičiau biggrin.gif ), daug naudingos info randu. tik kad mažylis neleidžia skirti fotografijai tiek laiko, kiek norėčiau blush2.gif dabar, kai įvyko perversmas-atsidalijimas, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti ir kartu mokytis. ar priimsit? mirksiukas.gif

prisistatymui paruošiau keletą foto (kaip tik ta proga mano mylima gėlytė pražydo smile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 16 kovo 2008 - 00:19
Gal žinot kur ieškot teorijos kaip maistą/patiekalus fotografuot? Na, kokių tips'ų ieškau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 03:25)
Nepyk kad klausiu, bet ar anksciau cia dalyvavai? kazkaip nemaciau  blush2.gif
gal prisijungsi?

Pacioje pradzioje buvau, bet atsiradus tokiam dalykui kaip ND, ateinu tik paskaitineti.
Atsakyti
Peledike, sveika prisijungus smile.gif

man atrodo, kad nuotraukos išdegusios. dar, norėtųsi natūralesnio fono. bet matosi, kad ieškai smile.gif

Cinside: http://digital-photo...n-introduction/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 16 kovo 2008 - 00:21
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 00:19)
Peledike, sveika prisijungus smile.gif

man atrodo, kad nuotraukos išdegusios. dar, norėtųsi natūralesnio fono. bet matosi, kad ieškai smile.gif

šiaip man buvo labai keistas šitas atradimas - fotografuojant išgauti baltą foną. trečioje nuotraukoje beveik natūralus fonas - apsinaukusio dangaus (grynai natūralų dar neaišku kada man pasiseks išgauti). kompe gražiau atrodė nei sukelta internete blush2.gif reikėjo gal vis gi tą rėmelį man padaryti blush2.gif
Atsakyti
Meilushkos antroje foto tokia, graži simetrija, kad kitokios kompozicijos nelabai įsivaizduočiau. Tik tie rudi akmenys darko visą vaizdą. Patarčiau šiek tiek apkirpti foto, nukirpti tuos akmenis, šiek tiek dangaus ir vandens. Tada gražiau išryškėja kalnai.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 23:10)
Vakar žadėjau įdėti nuorodą kai fotografuoti panningu

Čia

Dėkui už informaciją. Va, vasarą ir aš bandžiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 16, 00:19)

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilushka @ 2008 03 16, 00:31)
user posted image
user posted image
na va bandau dar karta ax.gif

Daba taip , tie rudi akmenys viska gadina, paziurek pati, jie kaip rakstis vienoj vietoj, karpyk fotke ax.gif

QUOTE(Peledike @ 2008 03 16, 01:16)
Labas vakaras.

skaitinėju po truputį ką rašote (ir pirmą puslapį perskaičiau  biggrin.gif ), daug naudingos info randu. tik kad mažylis neleidžia skirti fotografijai tiek laiko, kiek norėčiau  blush2.gif  dabar, kai įvyko perversmas-atsidalijimas, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti ir kartu mokytis. ar priimsit?  mirksiukas.gif

prisistatymui paruošiau keletą foto (kaip tik ta proga mano mylima gėlytė pražydo  smile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Kadangi labai ryski gele, ja i reiktu kito fono. manau juodas butu super. perfotografuok ir kompozicijos taisykles paskaityk, nuorodos 1 psl. Sekmes , ir rodyk toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 16 kovo 2008 - 00:58